Å gjøre en endring i eierskap, trinn for trinn

Å gjøre en endring i eierskap, trinn for trinn

Hvis du tenker på å kjøpe en brukt bil allerede registrert en bestemt nyttig. Det første du må gjøre er å eierskifte. Jeg la alle trinnene du må følge for å unngå problemer med kjøpet i fremtiden ...

Videresalg markedet fortsetter å vokse. I fjorDe overgikk 1,6 millioner enheter overført, tilsvar4,6 prosent mer enn i 2012. I 2013 trenden er forpå samme måte, og hvis du også tenker på å kjøpe enbrukt kjøretøy, i tillegg til å sjekke tilstanden av bilenDu må ha klare byråkratiske prosessene bak tilunngå sjokk i fremtiden, herunder endringeierskap.

Mer enn en gang har han kommet til våre ører tilfeller derden tidligere eieren av et kjøretøy fått nye bøtereller omvendt, at dagens oppdaget gamle bøter eller årsakeruløst. For å unngå disse problemene, somNoen ganger mareritt blir sant, gå tileggeskall når du utfører navneendringer ogfølge prosessen som jeg la da. herdu har hvordan å gjøre endringen i eierskap, trinn for trinn:

1. Kjøp kontrakt og dokumentasjon.

Først av alt når du går til kjøpe en bilsecond hand, og registrert på en bestemt er å sikre atAll dokumentasjon er i orden og deretter fylle ut etkjøpe-selge kontrakt standard (du kan finne dem og printonline). Du må ha registreringsbevis,den Kort Vehicle Inspection og kvitteringbetaling Kommunal veiavgift.

I tillegg vil du trenger for å fullføre endringen Requesteide kjøretøy, kan du finne og laste nednettsiden til Direktoratet generalsekretær Trafikk. En kopi avSelger DNI allerede har alle de dokumentene du trengerå fortsette prosessen.

2. avregning med Skatteverket.

Når du har alle dokumentene ovenfornevnt beleilig utfylt og signert av beggedeler, må du betale overføring skatt (denmodell 620) til skattemyndighetene i samfunnetautonomt. Denne avgiften er rundt fire prosent avaktuell verdi av kjøretøyet. Når du har kommet til å gjøre opp regnskapetTax Authority vil motta en elektronisk kodeOverføringer (CET) som vil tjene til å bevise at du har oppfyltskatt forpliktelse.

3. Endre tittelen i DGT

Når du allerede har alle dokumenter av bilen,kontrakt for salg, endringsforespørseleneierskap og bevis for betaling av dokumentavgifteiendom, må du gå til DMV (du kan gåbolig for kjøperen, selger eller som erregistrert bilen) og utfør navneendring.

Du må betale et gebyr, vanligvis ca 52 euro per bil.For de fra Ceuta, Melilla og Kanariøyene, må duogså gjennomføre et sertifikat av Tollvesenet (åtte euro).I enkelte tilfeller må du gi ytterligere dokumentasjon,slik som om bilen kommer fra en auksjon eller om dette,Det er en del av en arv. I så fall må du også sende innbeviser testament til den nye eieren rett til åarv på kjøretøyet.

Trinn 4. Melding om salg.

En gang var vellykket døpe,du må informere den tidligere eieren av dette ved å sendeen kopi av den nye registreringsbevis med navn ogendret. Dette bør gjøre det innen 15 dager franår navneendringen. Hvis du solgt og får ikke dettedokument fristen, må du informere du har trafikksolgte bilen etter melding om salg av kjøretøyet.På denne måten vil du unngå problemer i fremtiden. enkle trinnmen uunnværlig.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: