De 10 beste bilene verdi i 2017

Her er et utvalg av de 10 beste bilene i verdien av 2017. Som du kan se, overfor denne nylig begynt året det er slike interessante alternativer som Hyundai i30 fornyet eller vellykket Seat Leon. Tør du å kjenne dem alle?

Ikke gå glipp av:'Ti bilersom kom året av Grunnloven

disse er de 10 bilene i relasjon2017 verdi. Hvis du er interessert i å endrekjøretøy møte dette året, og du ser på hva bilen for å kjøpe, absolutt blant dinkravene er å skaffe en utmerket forholdetverdi. Hvis du ønsker å lykkes i denne forbindelse, ta hensynkandidater som har under og i gallerietsom følger disse linjene hvor du finner reelle valgå vurdere og tilpasse seg de ulike behovene tilhver kjøper.

5 populære klassiske biler vil stige i pris

Vi ønsket å gjøre et sveip avulike segmenter av bilen for å prøve å finneurbane alternativer, SUV, kompakt, og enda noen SUVliten sportsbil, fordi som du vil se nedenfor, kvaliteten ogmoro trenger ikke å være på kant med prisen. den bilergod valuta for pengene 2017 demonstrere ogdet også gjør det klart at det er mulig å få tilgang til store og interessantprodukter til riktig mengde. En siste merknad pådenne forbindelse: Vær oppmerksom på at alle priserBil tilhørende vurdering modeller har ikke rabatter ellerkampanjer.

1. Peugeot 108

fruktet partnerskap mellom PSA og Toyota, Peugeot 108Det kom på markedet i 2014. Dette er et segment En modell somDet gir allsidighet for å flytte rundt bysentrauten å ofre det unike ved de ulike alternativeneTilpasning med den kontoen. motorerLiten og effektiv er den andre store innsats for Peugeotliten urbanite.

Motorer: fra 69 til 82 hk

Porter: 227 liter

Pris: fra 11.400 euro

2. i20

svingfor koreanske Hyundai i20 og renovert. erer det første valget av B-segmentet som jeg bringe detteklassifisering. Den rimelige prisen er den høyeste av dine spill og premiererdet nye designspråket av merkevaren, som nyligVi har sett reflektert i HyundaiTucson. Det tilbys i tre forskjellige karosserivarianter og funksjonertrimme nivåer differensiert utstyr. Alle et plussvurdere.

Motorer: fra 75 til 120 hk

Porter: 301-336 liter

Pris: fra 15,150 euro

3. Skoda Fabia

direktefra det indre av Volkswagen-konsernet Skoda Fabia kommer enungdom og urban modell som fokuserer på pris og høyerefordel. Vi fant det i to forskjellige organer femCombi-dørs og stasjonsvogn, venter på ankomsten av variantenRS og har atmosfærisk tresylindret turbomotor og dermedsom en effektiv TDI dieselmotor med 105 hk.

Motorer: fra 60 til 110 HP

Porter: fra 330 til 530 liter (FabiaCombi)

Pris: fra 13,120 euro

4. Mazda2

nåvi fokuserer enda mer på kvaliteten aspekt med Mazda2. den kompakteB-segmentet av det japanske firmaet viser en utvendig designattraktive og avant-garde forlate tradisjonelle linjer. enbare fem-dørs kropp og teknologi Skyactivebensinmotorer er hovedkravet. forbruk eren av dens høye punkter.

Drivlinjer: fra 75 til 115 hk

Porter: 280 liter

Pris: fra 13,250 euro

5. Seat Leon

Seat LeonselgerSpansk firma kan ikke gå glipp av i en rangering av kjøretøydifferensiert ved verdi. Den nye SeatLeon ble nylig presentert i Barcelona, ​​og integrerermer teknologi og er en pioner når det gjelder tilkoblingsmuligheter medMultimedia systemet med berøringsskjermHan arvet fra sin eldre bror, SeatAteca. Den er forsynt med organer 3 og 5 dører og enkjent. Det er ingen mangel på interessante variasjoner Cupra, meddens 300 hk, og muligheter for å montere firehjulsdrift,De er ekte sportsbil.

Motorer: fra 110 til 300 hk

Porter: fra 380 til 587 liter

Pris: fra 18,080 euro

6. Hyundai i30

Hyundai i30

Med sin siste og omfattende renovering,Hyundai i30 er en av de innsatsene flereInteressant C-segmentet kompakt bil, den bestselgendei Spania. Det er et fast produkt som overbeviserutseende, kvalitet og ytelse. Det har blitt designet, utvikletog testet i Europa, der er også produsert. forbruk ogCO2-utslipp starte fra 3.4 l / 100 km og 89 g / km, figurerat de er blant de beste i sin klasse. Selvfølgelig, holdeoppmerksom på at tilgang versjoner, både diesel og bensin,De vil ikke gå på salg til andre trimetre 2017. 

Motorer: fra 95 til 140 hk

Porter: 395 liter

Pris: fra 20.500 euro

7. Kia Cee'd

en annenomgår restyled midcycle. Kia cee'd aksjerplattform med Hyundai i30 og nå debuterer høyeste nivåutstyr, mekanisk Euro6 og et interessant alternativtre-sylindret bensinturbo 100 hk, som er alt et bryti form av forbruk er bekymret. I likhet med i30, har vi treforskjellige organer og høy ytelse variant 204CV. Kia salgsfremmende rabatter vil være nøkkelen for degDekanter cee'd.

Motorer: fra 90 til 204 hk

Porter: fra 380 til 528 liter

Pris: fra 17.600 euro.

8. Sete Toledo

det ersant som har vart i tre år på markedet, men Seat ToledoDet er et unikt modell i sitt segment. Den kombinerer interiør allsidighet,en stor koffert og slående prisen er uslåeligdirekte. Hvis din er kompakte sedan, er Toledo dintrumfkort, en bil for foreldre som fornekter SUVog minivans, men på samme tid de vil ha en bili stand til best mulig pris.

Motorer: fra 90 til 125 hk

Porter: 550 liter

Pris: fra 16,860 euro

9. Juke

ettav de beste B-SUV-markedet. Siden Nissan Juke treffe markedetFor noen år siden, har sin design vært frisk og modig og harNissans budet var for et segment som, da, neiHan hadde ingen markedsandel. Det har versjoneneeffektiv diesel og bensin turbo og alternativeren variant signert av nismo. Hva annet vil du be en crossoverCompact?

Motorer: fra 90 til 218 hk

Porter: fra 354 liter

Pris: fra 16.700 euro

10. Mazda MX-5

ogDen kommer turn av idrettene som jeg lovet i begynnelsen. Er du enentusiast følelser, men ikke ønsker å betale en prisexorbitantly for dem? Mazda MX-5 erbeste alternativet. Den fjerde generasjon av den populære roadster vistmed samme DNA alltid. En lett vekt, dimensjonerkompakt, naturlig pustende bensinmotorer som er festet til en boksmanuell girkasse og bakhjulsdrift. Som om dette ikke varnok, fant vi prisen. krever rivaleren dobbel sum penger for å kjøpe dem. og nåDu kan også velge nedfellbar hardtop variant, denMazda MX-5 RF.

Motorer: fra 131 til 160 hk

Boot: 130 liter

Pris: fra 25.000 euro


Понравилась статья? Поделись с друзьями: