Hva er bedre, Volkswagen T-Roc eller Hyundai Kona?

To SUV kompakt og stilig. Nå, hva er det bedre?

Ikke gå glipp av testen av Volkswagen T-Roc

Og fortsetter å komme. SUV feber har gått fra skrå til å bli hovedsakelig en kronisk tilstand symptomer. Og vi kan ikke lenger snakke om en trend, men heller en trend som ikke vil stoppe pisking markedet i flere år. Av alle kompakte SUV tar de mye, en situasjon som merker ikke vil gå glipp av. Volkswagen og Hyundai nettopp lansert sin nye kompakte SUV, to produkter med en lignende tilnærming. nå Hva er bedre, Volkswagen T-Roc eller Hyundai Kona?

B-SUV-segmentet er en av de mest interessante. Denne typen todocamino bestått av fire meter men de bo i nærheten av den lengden blir veldig interessant å lære om produktene. Dens design er nøkkelen, hvorfor ser vi flere og flere merker er i faresonen med et "pop" -konseptet, avslappet og personlig. Volkswagen T-Roc er en seriøs kandidat i denne forbindelse, er det estetiske arbeidet Kona også nevnt.

VIDEO: Dette er Hyundai Kona

I den estetiske delen både du møter. den duotone kroppen, godt merkede linjer eller funksjoner er vel issørpe til stede i begge tilfeller. Volkswagen T-Roc er noe større enn den Hyundai Kona, som kan forskyve balansen, men ikke for en K.O. Tilsvarende er tysk kvalitet nøkkelen, med kanskje renere og beordret sørkoreanske interiøret.

5 egenskaper og en defekt Hyundai Kona (7)

 • 5 egenskaper og en defekt Hyundai Kona

  Virtue: utvendig design, slik aggressiv og dristig Kona Hyundai mange kjøpere vil velge den nye B-SUV av den sørkoreanske merkevare.
 • 5 egenskaper og en defekt Hyundai Kona

  Egenskap, nemlig at takket være de ytre dimensjoner Hyundai Kona, og har en romslig innvendig for fem personer og en lastekapasitet på 361 liter kan utvides til 1143 liter.
 • 5 egenskaper og en defekt Hyundai Kona

  Virtue: den nye Kona tilbyr et bredt spekter av motorer med effekt opp til 177 hk. I 2018 familien er fullført med diesel mellom 95 og 136 hk enheter.
 • 5 egenskaper og en defekt Hyundai Kona

  Virtue: Kona Hyundai vil også ha manuelle girkasser og automatiske seks relasjoner 7DCT dobbel clutch syv-hastighet. Disse overføringer kanalisert kraft til forhjulene eller alle fire hjul, avhengig av motoren.
 • 5 egenskaper og en defekt Hyundai Kona

  Dyd i teknologi delen, har Kona head up-display, skjermer for infotainmentsystemet høy som 8 inches, 4G-tilkobling for smarttelefoner, som kompatibilitet med Android Auto og Apple carplay og deltar kjøring og et fullt batteri sikkerhetssystemer.
 • 5 egenskaper og en defekt Hyundai Kona

  Standard: i henhold til de testene vi har gjort så langt, ledelse, standarder i Europa viser diffuse og ikke føles smidig, til tross for den kompakte størrelsen. Selv endre kjøremodus Comfort til Sport-modus, er endringen nesten umerkelig.

Både T-Roc og få Kona gi føreren en god følelse på asfalten. De er tunge for byen eller bilturer, så landet turer er begrenset i begge tilfeller. Hvis du ennå ikke har bestemt seg for at du vil i øyeblikket for å lese linjene som skjer, er det at prisen på Hyundai Kona, som starter på rundt 14 000 euro, er nesten 10.000 euro mer innhold Volkswagen T-Roc tilgang.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: