Seat Leon ST 4Drive: en omfattende familie

Allsidigheten av sete Leon ST 4Drive er eksponensielt økes med neste generasjons firehjulsdrift. Det trenger ikke en SUV estetisk, men verken mangler.

den Seat Leon ST 4Drive Den kommer til å øke omfanget avkompakt solgt i Spania mer. Familien kommer først. og forhvordan å ta vare, ingenting slår en plass kjøretøy, medvognkasse type, f.eks. AWD lagt tilVarianten med kjente legeme, kalt ST, gjennom enfemte generasjon Haldex clutch.

Leon-ST-front

Kan du være den eneste betyr god trekkrafttotal forbundet med et legeme SUV, ved atfjerne asfalt og vender ujevne veier mertillit. Men ... hva hvis du tenker på de typiske veienenord Spania, svingete og ofte medlitt klebrig asfalt på grunn av regn eller is? vel detden har sitt hovedårsaken til ny Leon ST4Drive. Det ligger i det samme segment som den Volkswagen Golf, Citroen C4, OpelRenault Megane eller Astra, SeatLion nå øker dets allsidighet vedheftende overflaterkomplisert.

For ankomsten av denne trekkraften som avbøyer aksenbakre, har tilpasset dette endowing nå en suspensjonmultilink. Disse endringene i tillegg til vekten av Haldexfemte generasjon, gi ytterligere 124 kg fra normal ST ogogså de øker forbruket, som registrerte en ekstra utgift 0,7mer enn halv liter hver 100 km. Likevel, TDI modell med 150 hkDet har blitt litt kortere utviklingen manuell girkassesekstrinns for å opprettholde den samme ytelsefront-stasjonen modell. Denne motoren er mye merInteressant, en annen versjon som har denne stasjonenomfattende, den 105 hk. Fordi her hvis du tvingernesten alle turtall og ikke manglerelastisitet.

leon-st-logo

Dessuten kan de bakre platene øket i diameter fra 253 til272 mm og den tankkapasitet har også økt i 5 literfor å kompensere for økte drivstoffutgifter, som variererautonomi bare ca 100 km. Det vil si at trekkraftfronten når 1300 km og den når 1200. ingenting forsignificativo.Y begge modellene har samme hjuletEmergency erstatning serien.

I forhold til det sentrale system av denne firehjulsdrift denSete Leon ST 4Drive, er den basert på en multi-lamellkoblingHaldex femte generasjon kontrollertelektrohydraulisk. Det fungerer i kombinasjon med selvlåsendeXDS elektronisk og fordeler dreiemoment til akselen med mindre adhesjon til en98% av den totale hverandre. Når du er der, det gir deg også mertrekkraft på hjulet som har mer grep, hvilkenideell for overflater med komplisert vedheft. gitttesten ble gjennomført i juli måned veiennær byen Segovia, kunne jeg sjekke medpålitelighet eller effektiviteten av dette firehjulsdrift.

løve-st-haldez

I sete er veldig stolte av dette systemet som har senket1.4 kg i vekt fra den foregående generasjon og som harvedlikehold forlenges til tre år, for å endreolje.

den nye Seat Leon ST 4Drive Det er nå tilgjengelig med toversjoner: 105 hk 1.6 TDI og 2.0 TDI 150 hk både iStil og sekstrinns manuell girkasse finish. den sisteDen kan også bestilles med overflatebelegg på sportslinjenFR.

leon-st-back

Til toppen av en svært appetittvekkende kake, pris, hvis dudu velkommen Plan Pive6, den økonomiske situasjonen på Seat egne handlingerfremmende merke, kan bli redusert i 26330euro listepris på opp til 21 230 ... sikkert myebil for lite penger. Interessant ...

I følgende video kan du se Nye Seat Leon ST4Drive i aksjon: