Hyundai i40 test 2015: svært åpenbare forbedringer

Hyundai i40 2015 både som en familie sedan kroppen kommer med nye estetiske, komponenter av høyere kvalitet, høyere teknologi og spesielt motorer som er kompatibel med EURO 6.

den Hyundai i40 2015 er en salong som ikke har hatttilstrekkelig omdømme i det spanske markedet, men det kan endre segi kjølvannet av den dype restyling viser den nye modellen. Og er atden nye i40 start i sin fornyet front, noe somDen inneholder den nye funksjonen sekskantede rutenett merkevareKoreansk og allerede vise sine útlmos modeller. Til dette leggesogså en ny støtfanger, nye frontlykter og baklykter,og en redesignet to-tonehjul 16 og 18inches.

Inne, Hyundai i40 2015får høyere kvalitet materialer og en ny farge på møbeltrekklær kalt 'Russet Brown'. hoppe notat omluksus og komfort om bord, bor så nær en reellsedan 'premium'.

mekanisk EURO6

Det er linjen fulgt av de fleste produsenter og Hyundaiikke kommer til å være dårligere: tilpasse sine motorer til de krevende standarderEURO6 som trådte i kraft 1. januar i år. Nå er den nyei40 vil være tilgjengelig med en bensinmotor (f.eksMekanisk utgjør bare 5% av salget i denne modellen) og todiesel. Den første er en 1,6 GDI 135 hk, og dieselhar den samme blokken 1.7 CRDI men med to forskjelligekrefter: 115 og 141 hk. Jeg prøvde sistnevnte og ikke megoverrasket, selvsagt ytelsen nivå, men detJeg fant det veldig hyggelig for sin lave vibrasjoner oglyd inne i kupeen.

hyundai-frontal-PEQIkke en bil å kjøre, men åJeg sluke veien, hovedsakelig på grunn av en sjette gir sværtlang, klar til å redusere hastigheten og forbruket så mye som mulig.Derfor er det minimalt fall, gå alene eller fullastet,må redusere marchas.Pero stille: Jeg tror ikke du kaster imer kraft det nødvendig også fordi et dreiemoment økes til340 Nm, har du mer enn nok. Og endringsledelsesekstrinns manuell er også deilig. myke innsatserog en touch i henhold til den generelle komforten av bilen som belønnerpassasjerer med en myk polstring enn enten svelgeturegelmessigheter du kan møte på veien. detJa, så lenge hjørner merke bilen svaier litt,men når støttet, vil din guide ikke være et problem.

Hyundai i40 2015 (6)

 • hyundai-frontal

  Estetisk den viktigste endringen av Hyundai i40 2015 ligger i sin front, med ny grill, støtfangere og lys.

 • hyundai-back

  Baklysene har også et nytt utseende.

 • hyundai-vogn-front

  Alle forbedringene gjelder også den kjente versjonen av Hyundai i40.

 • hyundai-vogn-trasra

  CW-versjonen (Crosswagon) har en stamme med en kapasitet på 553-1719 liter.

 • hyundai-dash

  Dashbordet på den nye i40 har høyere kvalitet materialer og en ny skinn kalt 'Russet Brown'.

 • hyundai-endring

  En av de viktigste innovasjoner er den nye automatiske DCT dobbeltclutch syv-trinns.

Verken i disse eller i trange hjørner. Og er at i40 ogsåDet har en traksjonsstyre ATCC, som emulereroppførselen til en differensialsperre ii svinger, bedre grep og håndtering, og bremsing av hjuletInne i sving og overfører dreiemoment til det ytre hjul.

Den er også tilgjengelig med en ny, automatiskDCT Dobbel clutch syv-trinns cam irattet. Selvfølgelig, den ekstra kostnaden i forhold til manuell er 2100euro.

Dieselmotorer dra nytte av teknologi'BlueDrive'Umbrella automatisk stopp og start,dekk med lav rullemotstand, et styringssystemSpesial dynamo og frontgrill aerodynamikkaktiv som reduserer luftmotstanden.

avansert teknologi

Den viktigste nyheten innlemme 2015 Hyundai i40form av utstyr, er bakluken handsfree(Hyundai kaller det 'Smart Power bakluke') Det åpnerporten automatisk når føreren nærmer seg mednøklene i lommen. Veldig nyttig hvis du ankommer med hendeneopptatt, men vi må vurdere sin praktiske i en testbakgrunn, fordi hvis det skal åpnes hver gang du passerer bakbil ...

hyundai-vogn-PEQI tillegg har denne bakre området, kjent versjonCW har bakhjulsoppheng holder høyde, uansettlasten med hvilken 'fyller' den store stammen av 553 liter(1719 med setene kastet). Men komforten fortsetter å økei begge legeme med en ny oppvarmet ratt og seterforan og bak også oppvarming og nettleserskjermen TFT-berørings 4,3 tommer og opp kamera forbak.

Hyundai - setevarme-PEQOg sikkerhet, legger assistentkostnadene revet i ni kollisjonsputer, inkludert kne,blant andre forskjellige elementer. Den starter prisen starter påpå 23,550 euro bensin versjon med 135 hk tildieselmotor med 141 hk og stil trim, som har enKostnaden for 37,630 euro. Prisene øker fra 900 til 1200euro forrige versjonen, men med tydelige forbedringerbegrunner prising. For å hjelpe med din beslutning,Hyundai Det gir en garanti fem år uten grenserkjørelengde og selv engasjement av en full refusjonkostnaden av bilen hvis den første måneden eller den første 2000 kmikke overbevise deg ferdig. Men jeg tror, ​​hvis du bestemmer deg for ham,du kommer ikke til å gå tilbake ...