2015 Audi A6, mer effektiv og teknologisk

2015 Audi A6 er en revisjon av modellen som ble lansert i 2011. Fornyer sin design og sin mekaniske rekkevidde. Den er tilgjengelig fra 43,220 euro.

den Audi A6 2015 kommer høsten 2014 med et designfullt gjeldende og fornyet mekanisk område som passerkravene i de nye europeiske reglene. Det har ogsånye underholdning systemer som forsøker å forutse atvil være nye trender i bransjen.

Med hensyn til utformingen omfatte de skarpe linjer, hvilkenrebuena sine ytre estetikk og fortsetter å styrke sin karaktersporty og elegant at det alltid har hatt. den skiller segklart fra forrige versjon av frontlykter og nylig pregetendringer påført den av enkeltrammer grillen og inngangenelavere luft. Så du setter opp en ny form for paraplyer.Også nytt er karmer, baklys ogenderør. I tillegg Audi tilbyr som sjømerker alternativMatrix-teknologi LED eller LED, kombinert med intermitterendedynamisk.

Et aspekt som produsenten av de fire ringene flereDet skiller seg ut er lysstyrken i denne modellen. For å oppnå dette har de beten sammensatt konstruksjon som oppnår et stivt legemeog trygt. I tillegg en rekke komponenter montert aluminium og stålvarmforming. Den nye A6 1.8 TFSI har en vekt (unntattdriver) på bare 1,535 kg. Dette, i henhold til de splitter løfter, resultateren større grad av komfort på grunn av fraværet av vibrasjoner ogtil innvendig støy er det ekstremt lav.

Eksteriøret styling A6 2015 Det har sitt motstykke iromslig interiør av bilen. Det har elegante farger ogmaterialer som understreker den raffinerte atmosfæren. seterDe er valgfritt tilgjengelige med fram funksjonerventilasjon og massasje; Kontrollene er enkle å bruke. radioMMI (MMI Radio Plus fra drivverk 3,0) og luksuriøseautomatisk klimaanlegg er standard. BagasjerommetAudi A6 Avant har mellom 565 og 1680 liter. avtilsatt form, en elektrisk port med bevegelses-Valgfri sensor gjør det enda enklere å manøvrere lasten.

den Nye Audi A6 Også sterke engasjement enheterneste generasjons multimedia. Eventuelt tilgjengelig fraMMI navigasjon plus med MMI touch kontroll. Et sett er utstyrt medUttrekkbar skjerm åtte inches. I tillegg er tilkoblingAlt takket være Audi connect ekstra modul, som overførerdata via 4G, og lar deg nyte elektroniske tjenester, inkludertnye streaming apps.

Utvalget av førerassistansesystemer er også sværtattraktiv, som kulminerte i den adaptive cruise controlfunksjon 'stopp & go'. Audi side assist, som brukercatchments radar bak bilen ved skifte av kjørebane,Det fungerer sammen med lane keeping assistent(Audi lane assist), som bidrar til å hindre utilsiktede omveier. dennattsyn assistent inkluderer nå enda flere funksjoner, ogGrunnleggende sikkerhetssystemet Audi pre sense er standard. ogsåviktig informasjon kan aktiveres i den head-up displayValgfri data at prosjekter i synsfeltetdirigent.

Ny motor spekter av Audi A6 2015

Motoren Området for den nye A6 Avant og A6 innbefatter tremekanisk TFSI med 190 hk utgangseffekt av 333 hk og femTDI-motorer som strekker seg fra 150 HK til 320 hk. alle motoreroppfyller Euro 6 utslipp av standard og CO2-utslippDe har redusert opptil 22%. Nå, bensin og diesel motorermer effektiv Audi bærer 'ultra' navn. kombinertden nye S tronic, 1,8 TFSI ultra bare forbruker5.7 l / 100 km, hvilket svarer til 133 g / km CO2. 2.0 TDI ultra150 hk oppnår 4,2 l / 100 km, noe som tilsvarer utslipp av 109g / km av CO2.

Den øverste bensinmotor 2015 Audi A6, den 3.0 TFSI, harDet har vært fullt anmeldt. De utviklingsingeniører har ogsåFullstendig redesignet mange aspekter av effektiv ogEco 3,0 TDI, som er tilgjengelig med 218 hk eller 272CV. Den 3,0 TDI gir 320 hk Biturbo. Denne høye dieselytelse kombinert med en Tiptronic av åttemarchas.Todas andre mekaniske varianter er montert som standardmed en manuell sekstrinns nytt design, ellermed S tronic syv relasjoner. I versjoner av trekkraftforan, et avansert girkasse med to clutcher erstattetden tronic system. I mekaniske konfigurasjoner fra272 hk, Quattro firehjulsdrift kan kombineres med enbakre sportsdifferensial, som aktivt fordeler dreiemomentmellom de to hjul.

Mangel på stasjonen, ja du kan si at deres oppførselDet er forventet å følge den andre linjen A6, dvs. med en touchsitter på plass og kjører. Noe som hjelper systemetAudi drive select, som er standard på tversrange. Merket gir mulighet for to ekstrasportsunderstell og en adaptiv pneumatisk system. I A6Avant 2,0 TDI ultra med 190 hk, fjærer er glassfiber;Audi innovasjon som sparer ca 4,4 kilo,reduseres drivstofforbruket og øker både nøyaktighetguidet som komfort på grunn av eventuelle vibrasjoner. dekkDe har en diameter på mellom 17 og 20 inches.

Som sagt tidligere, leveranser av ny familieA6, der er de også den nyeAudi A6 allroad quattro og Audi S6 2015De vil begynne høsten 2014. Den grunnleggende prisen på saloon1.8 TFSI-motoren vil være 43,220 euro; A6 Avant 1.8 TFSI vil kostefra 45,860 euro.

Sjekk ut bildene i denne galleri med nyheter Paris Motor Show 2014.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: