Maserati Granturismo MC Stradale: den mest radikale

Det er ved 1,670 kilo vekt, sportslig versjon av merkevaren. I tillegg er det Maserati Granturismo MC Stradale et dyr krets ... og fungerer også i det virkelige liv! Sikkert er det en sport som å drømme.

The 'Race-modus Maserati Gran Turismo MCStradale Det er vanskelig å forklare med ord, og jeg harprøvd mange biler: Endring betjenes manueltkarbon årer, støt i ryggraden til å bevege seg fraett forhold til et annet (skifter fra en drev til hverandre i 60millisekunder) og lyd ... det er som en verden avkonkurranse. 

For eksempel, hvis du er rundt 2000 byen vil det være fotgjengerser ikke hvor den kommer fra en slik larm. Men den godeDet vises ikke når du akselererer. Det beste er når du løfter fotengass ​​og beholder V8 Ferrari hjem: så vanedannende at du hører et tilbakeslagdu vil merke at du er bare idioterlytte. 

den nye Maserati Gran Turismo MC Stradale duDet gjør det lett hvis du vil stille. The 'Auto' modus Foretarsetter mer behagelig. Endre tid er utvidet til200 millisekunder, rosiner til et høyere forhold mellom 2.500og 3000 rpm og 100 km / t har allerede fått sjette. følelsendu har er at du går i en Citroen C4 Picassomed forandring 'CMP': mellom tannhjulene kraft vakuum oppstår detDet gjør at du går og rister på hodet som om du sa ja til alt.

men dette Granturismo er en bil laget forkjører; den perfekte maskinen for elskere'Race-klient'. Den har en utrettelige Brembo keramiske bremserog legemet er senket 10 mm før og 12 bak medhensyn til Maserati Granturismo S. Det har ogsåmed en mekanisk selvsperrende og har lettet. Totalt har han tapt110 kg med hensyn til denne modell, med tiltak som arbeidsMassen av karbonfiber eller lavere akustisk isolasjon.Om sistnevnte, jeg erkjenner at jeg har takket deg tusen gangerde som hadde dette en fantastisk idé.

Som for sportsånd, tross alt, jeg tror ikke det er bedre ennen Ferrari 458 eller Porsche 911 Turbo:Jeg synes det er flott og noe vanskelig i trange fjellområder,men med god asfalt og noe større veiene er en maskinsom ikke har noen grense: rask kurver snack (som i dettetilfellet er alle, men de gafler) og koblet hellerdespeina. etter test, Jeg har kommet tilkonklusjon at for å få mest mulig ut må du fåkrets, siden det er der hvor du kan dra nytte av deresstudert aerodynamikk for å motta flere bakketrykk (25%foran og 50 bak) fra 200 km / t, eller ESP som ettergivendesette frysninger.

Kanskje når den nye Maserati Granturismo roll Sportvil forlate det høyeste trinnet på pallen. For nå, vinner ingeninnendørs ...


Понравилась статья? Поделись с друзьями: