2017 Assen MotoGP-løpet Valentino Rossi er tilbake

Valentino Rossi er tilbake og det viser i Race MotoGP Assen 2017. italiensk strålende seier i katedralen, i et løp fullt av spenning og der regnet kom i den avsluttende fasen av løpet. En dag da Maverick Viñales gikk ned og overgi ledelsen fra Andrea Dovizioso. Petrucci og Márquez fullført podium.

Moto3: Canet oppnådd en mesterlig seier ogverden åpner

Valentino Rossi er tilbake. ufattelige løpMotoGP Assen 2017 av den italienske, har somJeg fikk tilbake mer enn et år etter sin siste seier iCatalunya 2016. En viktig seier for Yamaha fordi i dagViñales Han la hans andre for sesongen null. VMpresser enden.

Zarco Han har gjort en fantastisk uttaket og fra førstetiden har vært å trekke hardt om åpningshullettil Marc Márquez og Valentino Rossi. Viñales og PedrosaDe klarte ikke å gjøre en god start, og de ble tvunget til åspores i de tidlige stadier. 

Video: Taster og mer om MotoGP Assen 2017

Det har dannet en hodegruppe med Zarco, Marquez, Rossi ogPetrucci. Det var en svært viktig domstol vedrørendeBautista, som ledet en større jage gruppen ogvi har funnet en Dovizoso, Viñales og Pedrosa somtoppnavn, selv om enkelte stillingerforsinket. 

Tempoet i front ble ikke blir for rask ogfire medlemmer av gruppen ble rullende for nær hverandre. selv ScottRedding, Han marsjerte solo femte og noe varlitt nærmer sine domener. Maverick Viñales baksjuende skulle opp og sto bak AndreaDovizioso. Italiensk og Redding var de siste driverneDe var på vei før de når de fire beste. mangemer trøbbel Dani Pedrosa 13º rulle mensJorge Lorenzo Han var utvinne stillinger, og jeg var14º. 

De beste bildene av MotoGP Assen 2017 (15)

 • MotoGP-Assen-2017-1

  Valentino Rossi vant sin tiende seier i katedralen og returnerte på vinnersporet etter 19 løp. Bilde: Utstyr

 • MotoGP-Assen-2017-2

  Den italienske måtte forholde seg til et stridslystne super Danilo Petrucci, som presset ham til siste runde.

 • MotoGP-Assen-2017-3

  Assen forkjærlighet ble gal for å se Rossi vinne igjen.

 • MotoGP-Assen-2017-4

  I tillegg til Valentino Rossi og Danilo Petrucci, Marc Márquez fullført pallen i den nederlandske GP. Yamaha, Ducati og Honda.

 • MotoGP-Assen-2017-5

  Fra sitt podium i Mugello, Danilo Petrucci ytelse fortsatt imponerende. Bent stjal seieren.

 • MotoGP-Assen-2017-6

  Marc Márquez scoret så mye til de ambisjoner om en tredje siden han fordyper seg i kampen om tittelen.

 • MotoGP-Assen-2017-7

  Cal Crutchlow bra comeback, kanskje lærte ham hans kort for tidlig å Marc Márquez og løp ut podiet.

 • MotoGP-Assen-2017-8

  MotoGP har en ny leder Andrea Dovizioso. Ducati var femte og brukt kalkulatoren etter KO av Viñales.

 • MotoGP-Assen-2017-9

  Meget godt løp Jack Miller, som endte på en credit sjette plass og fortsetter å demonstrere sin skritt fremover i 2017.

 • MotoGP-Assen-2017-10

  Karel Abraham signerte sin beste resultatet siden han er i MotoGP: syvende.

 • MotoGP-Assen-2017-11

  Fryktelig dag til Viñales. Han gikk i bakken, mistet ledelsen og Dovizioso går nesten over sjikanen.

 • MotoGP-Assen-2017-12

  I Assen deltok vi utvilsomt det beste løpet av året i Moto2 med en fin kamp gruppe.

 • MotoGP-Assen-2017-13

  Morbidelli vant på slutten, noe som gjør hans femte seier for året med Luthi og Nakagami på pallen.

 • MotoGP-Assen-2017-14

  Dette bildet oppsummerer Moto3 rase. Alle kniv!

 • MotoGP-Assen-2017-15

  Aron Canet oppnådd sin andre seier for 2017 med Fenati (andre) kuttet noen punkter til Mir, som var niende.

Rossi går til angrep

Da var det 18 runder Rossi det harlei av å vente og førte frem til Marc Márquez forplassert sekund. Den italienske syntes å ha litt mer rytmeog han ønsket å kjøre forbi Zarco å lage en idiot og prøverunnslippe. Viñales bak realisert og allerede ReddingHun plasserte femte med hans sinn til å gå til hodet. denforskjell, mer enn tre sekunder. 

pluss én runde nødvendig Rossi å komme førstforan Zarco. Den franske ønsket ikke å si det enkeltog Rossi spilles med to kurver senere, noe som har muligMarquez sette andre. Og hvis vi ikke har nok,Maverick Viñales Han gikk ned på sjikanen inngangmål. Enorm slag mot World. 

Rossi Han har strukket den ledende gruppen. Márquez dufortsatt uten for mange problemer Petrucci han innsåZarco. Den italienske syntes å også ha et godt skritt å holdehode, men verken han så for komfortabel. for sinFranske delen overnattet sakte og oppholdt seg littingenmannsland. 

Petrucci ønsker til seier

Petrucci var komfortable og har vist bestått MarcMárquez. Italieneren har sett at Rossi Jeg var på åpningenlitt avstand fra Cervera og bestemteangrep og plassert sekund. Målet med Tavullia gikk gjennom seksPetrucci tideler da vi kom inn de siste 10lap løp. 

Rossi har begynt å ta stadig meter unnaslå andre forskjellen. Hvis rittet hadde ikketilstrekkelig spenning begynte å regne 8 runder.Dette forholdet har gjort god bruk Dovizioso, detDet skjedde i en runde til Zarco og Marquez. Petrucci harmye nærmere Rossi, som var å ta ting merrolig. Zarco har spilt og han har kommet inn i gropene til å endremotorsykkel. 

Den Pramac har feide Rossi 4 runderTil slutt, mens Marquez gjorde det samme medDovizioso. Det var 4 runder igjen og det virket som ingenDet var en god idé å pit fordi Zarco var å være tregeremed regndekk. Petrucci og Rossi fanget meterav fordel fremfor Marquez og Dovizioso

Valentino har returnert til stykket Petrucci. det avTavullia ikke ønsker å miste et klart valg og gripe seiermaksimal gave Maverick Viñales. menPetrucci, som ikke ville være i en lignende i lang tid,Jeg hadde ikke tenkt å sette noe enkelt landsmann. Var nesten 2runder og dette var å bli avgjort i siste svingen. I kampen forpodium mellom Marquez og Dovizioso Han kom en ny kunde,Cal Crutchlow.

Doktoren er tilbake for å gi konsultasjon

Vi har nådd den siste runden og Rossi det har værtfavorisert av den bøyde, som har tillatt ham å fange noen få meterav fordel fremfor Petrucci, Det har ennå ikke kommetlimt til det siste hjørnet. Den Tavullia vunnet av mindre enn éntidel av en forskjell, en fantastisk dag for Rossi fordiViñales fall of the World forblir i et lommetørkle. Márquezkampen om pallen hadde på seg og kom på tredjeplass foranCrutchlow og Dovizioso. Den italienske Ducati er den nye lederenmesterskapet.