Lære å kjøre en automatisk bil i fire trinn

automatisk bil

Vi lærer deg å kjøre en automatisk bil Og uten å gå gjennom kjøreskole!

Noen sier at kjører en automatisk bil det er mye enklere å gjøre med en manuell. Det kan være sant, men det er første gang du setter deg ned med en automatisk spak ved siden mangler så mange ting som kanskje ikke vet hvor du skal begynne. Ikke noe problem, med disse fire trinnene vil du lære å kjøre en automatisk bil uten problemer.

1. regulerer plassering av setet og speil

du må juster setet slik at du kan kjøre i komfort for både høyde og avstand til pedalene og rattet. Samtidig, må du prøve å gå sitte slik at høyden på benken ikke trekke synlighet. Du ser hele instrumentboksen, men slik at knærne ikke berører chassiset.

for tilbake en maksimal helling på 25 grader (den mer vertikale, jo bedre) anbefales; Et triks er å hvile håndleddene på rattet, hvis du kan strekke armene er helt på plass også.

den nakkestøtte må være plassert omtrent fire meters avstand fra hodet og øyehøyde skal samsvare med toppen av hodestøtten, beskytter føreren mot mulige nakkeskader.

Som for speil, kjernen må plasseres slik som lar deg se rett bak deg, og de fleste av bakvinduet. Med siden bør du unngå blindsoner bil, slik ekspertene anbefaler dette stedet litt utenom det vanlige.

I denne videoen kan du se hvordan du kan ta riktig posisjon.

2. kjent med pedalene

i en automatisk bil er det bare to pedaler: Retten er akseleratoren og venstre (vanligvis lengre og høyere enn den andre) er bremsen.

Viktige anbefalinger på dette punktet:

- Selv om du er venstrehendt, bruker høyre fot å betjene begge pedaler

- Bruk aldri begge føttene; unngå fristelse for å forsøke å bære den venstre foten hviler på fotplaten (finnes på den venstre enden av den hule av pedalen).

Har du noen gang lurt på hvorfor bremsepedalen er høyere enn gasspedalen?

3. husker posisjonene til girskifte

Selv om det er variasjoner fra en annen produsent, er det vanlig at girspaken på en bil med manuell girkasse har fire stillinger:

- park. Det vil identifisere ved sin første (P). Den brukes til å immobilisere kjøretøyet. Det finnes automatiske modeller som ikke tillater å starte motoren når spaken er i denne posisjonen, ikke la andre ta nøkkelen hvis du ikke har engasjert denne marsjen.

- omvendt (R). Det er det motsatte.

- nøytral (N). Punkt til punkt tilsvarer død

- stasjonen (D). Norsk stasjon betyr kjøring; Det er derfor posisjonen til spaken som brukes til å sirkulere.

Å sette bilen i bevegelse må du flytte fra posisjon P til D (eller R hvis du trenger å komme seg ut). Dette krever bremsepedalen (ellers spaken forblir låst, men bare spør tyver som prøvde å stjele en automatisk bil og måtte forlate fordi de ikke visste kjøring).

4. Lær marsjen som du rir avhenger av hvor raskt du går

Bilen vil avgjøre om det skal sirkulere i andre eller tredje gir avhengig av å utøve press på bremsen og gasspedalen. Derfor, hvis forbikjøring en annen bil rumpe du tråkker på gasspedalen, endrer to eller tre reduserte hastigheter (takk til kick-down-funksjon); Hvis du tråkker på pedalen mer rolig, vil akselerasjonen bli undervist progresiva.Te