Mercedes G 350D Professional 2016: gjør alt

Mercedes Class oppdateringer til mer eventyrlystne og hardtarbeidende G med innføringen av den nye Mercedes G 350D Professional 2016. Denne varianten av den berømte tyske 4x4 er spesielt konstruert for å tåle de mest krevende off-road behandling og for å konfrontere de mest utilgjengelige terrenget. Markedsføring vil begynne i Tyskland neste September med priser fra 90,636 euro vike.

Ikke gå glipp av: Moneybags iproblemer med Mercedes G Class

Det er ingen tvil om at Mercedes G-klasse er en av de SUVer merstand til planeten, men i de senere årModellen har utviklet seg til å bekjempe i tilstander medhorde luksus SUV på markedet. Og i prosessen, selv omDet har holdt intakt de viktigste tekniske egenskaper, harmistet den eventyrlystne ånd delvis på grunn av sin luksuriøse ogInteriøret omsorg og innføring av varianter høyefunksjoner som Mercedes-AMGG65 V12 biturbo motor. Men det er fortsatt muligKlasse G erverve klar til å tåle å bli brukt 'off-road' merintens, fordi merkevaren har nettopp introdusert Nye Mercedes G350D Professional 2016.

den Mercedes G-Klasse Professional 2016Det er en bil designet for de som ønsker å gjøreoff-road reise de fjerneste planeten ogOgså for de som for arbeid grunner, må kommetil utilgjengelige områder. Med hensyn til klasseG Professional som handlet så langt, den oppdatertemodell fordeler fra mange av endringene introdusert avMercedes og et par år i størrelsesorden sin mest kapable 4x4.

Dermed blir  G 350D Professional2016 har en front støtfanger helt annet,med luftinntakene i endene, som ligger på enbi-xenon frontlykter og et kjørelys med LED-teknologi.Eventuelt kan interesserte legge en capstan,metalliske beskyttelser (som også omfatter hovedlysene ogintermitterende) eller solid takstativet med stigen.Vær også oppmerksom på tilstedeværelsen av en sterk bakre støtfangermetall og hjul, ferdig i samme sort fargegrill utseende, ærlig redusert diameter for hvaDet er vanlig i dag: mount 265/70 dekk i aksjonR16!

Men der det virkelig presenterer endringeneomtanke med hensyn til sin forgjenger er i bæreren, somDu kan se i gallerietbilder. Det er der de fleste nye produkter er verdsatt, somMercedes G 350D Professional introduseres en lignende dashbordomfanget av hans brødre. Mens materialer for anledningenDe er enklere og utleverer elementer som brautende visningmultimediesystem. I tillegg, og som et tegn på deres klareSUV orientering, sier deres gummi gulvslip har avløp, så det er muligrengjøres med vann.

Test: Mercedes G Class 2015 (11)

 • Test: Mercedes G Class 2015

  Test: Mercedes G Class 2015

 • Test: 2015 Mercedes G-klasse interiør

  Inne, opprettholder det sin kombinasjon av strenge utseende og kvalitetsinnstillinger.

 • Test: Mercedes G Class 2015 i detalj

  De autoblocantes er utkoblbart

 • Test: Mercedes G Class 2015 Curve

  Atferd plettfritt spor.

 • Test: Mercedes G Class 2015 Morro

  Opp bakker uten problemer.

 • Test: 2015 Mercedes G Class Cabin

  Selv om det virker minimalistisk, er ergonomi svært vellykket.

 • Test: 2015 Mercedes G-Class slam
 • Test: Mercedes G Class 2015 spor
 • Test: Mercedes G Class 2015 fremragende spor
 • Test: 2015 Mercedes G Class Klokker
 • Test: 2015 Mercedes G-Class lateral vade

Når den mekaniske tilførsel, nyMercedes G-Klasse Professional kun være tilgjengelignår den kommer i salg etter sommeren med en motordiesel. Det er en 3,0 V6 som øker ytelsen 33%i forhold til forgjengeren, produsere for anledningen245 hk og 600 Nm. Denne blokken erkoblet til en syv-trinns automatgir og et systempermanent firehjulsdrift med tre differensialer reduserende ogLåsbare.

Kilde: motor1


Понравилась статья? Поделись с друзьями: