Citroen konsept bil nummer 9, den nye DS hybrid

Citroen konsept bil nummer ni markerer estetisk linje av fremtidige Citroën DS-modeller. Det er en modell &# 039; shooting brake&# 039; plug-in hybrid teknologi.

den Citroen konseptbil Number 9 Det er den modell som avansererden fremtidige range DS Citroen, som vil bestå av en sedanC segment, en SUV og en sedan high-end segmentetD. 

Etter DS3, DS4 og DS5 og to år etterlanseringen av denne nye serien av luksus gallisk produsent,gaver Citroen konseptbil Number 9, som du kan sepå Paris Motor Show ogforventer design funksjoner som vil dele de neste treModeller i denne serien.

dette konsept~~POS=TRUNC maksimerer funksjonenekarakteristisk for DS utvalg og det er presentert som en nyvisjon av en silhuett, ved sammenslåing av andeler av en kupé oget kjøretøy med kjente kroppen, slik som passer innenforsegment kjent somshooting brake'.

Citroen konsept bil nummer ni fremskritt nytt bildeDS

Trekker oppmerksomheten til sin nye frontal bilde, karakterisert vved hjelp av en kalander med lettelse aksentuert ved behandlingd, som går over i lysdioden lykt, kjørelys hvisDe er plassert i endene.

Et annet karakteristisk trekk ved denne modellen er det flytende taket,understreket av krominnredning på som inneholdt endiskré vannmerke med DS ramme og overflaterside, som går i ett bakruten untarnished.

Høyde CitroënNummer ni konseptbilen Det er bare 1,27 meter, lengdeDet er 4,93 meter og den fantastiske slaget når langt'3 meter !!. En akselavstand for en er avgrensetenorme dekk 21 tommer typen turbin design.

Til tross for det er bare en prototype, innsiden,på grunn av sin sjenerøse dimensjoner, det føles myeromslighet og komfort. Noe som bidrar taket med trebelysning soner.

Under sine slagshooting brake', The CitroënNummer ni konseptbilen Det foreslås en ny visjon av en modelli D-serien, dvs. segmentet, som kan endeDet er den Citroen DS9 når det slippes for salg såoffiser.

hybridsystem

Powered Full-Plug-in Hybrid, den konsept~~POS=TRUNCnummer 9 Det er skrevet helt beskyttelse politikkmiljø som Citroën er begått. den systemhybrid Den har en elektrisk motor på 70 hk og 200 Nmligger på bakakselen for å optimalisere vektfordelingen ogforbedre atferd og motoriske ferdigheter. Dette er kombinerten termisk thruster bensin eller dieselolje, avhengig av hvertmarkedet, noe som vil gi en maksimal effekt opp til 295 hk.

Modellen beskrevet i Paris Motor Show vil funksjonenen blokk 1,6 liter bensin THP, Det tilbyr 225 hk ogmaksimalt moment på 275 Nm. og Lithiumbatter de kan3h30 min lastet inn i en husholdning og utløptillate fullstendig elektrisk rekkevidde på opp til 50 km.

Det gjennomsnittlige forbruket, som det fremgår av den franske produsenten, er1,7 l / 100 km, med utslipp av 39 g / km.Den mest effektive, men med ubetydelige fordeler,når det passerer 0 til 100 km / t på 5,4 sekunder og fullføreførste 1000 meter ut fra stillstand i 25,3 sekunder. denTopphastigheten er 244 km / t. Tall, alleekte sportsbil.

Drivsystemet er det samme ved hjelp av andre hybriderPSA-gruppen, som Peugeot 508 RXH HYbrid4 eller Citroën DS5. motorenforbrenning beveger den fremre og bakre aksel og den elektriske, menDet er ingen mekanisk forbindelse mellom dem.

Alle de siste Paris Motor Show2012.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: