Test Ducati Monster 821 Stripe: kjempestor, men ‘utdannet’

Test Ducati Monster 821 Stripe: kjempestor, men &# 039; utdannet&# 039;. ¿Cómo er denne italienske på korte avstander? Kan hun forføre? Vi tester nervene.

Dan rains. ¿Vi utsette øktenbilder?". Selvfølgelig ... ikke! Ikke jeg heller ville ha meg calarme,men en sykkel som dette ikke fortjener å være i garasjen. på 23(Den første Monster ble lansert i 1993), og til tross for sin sterkeunektelig karakter og foryngende behandlinger, er ikke lengerTenåring: årene-og emissions- regelverk ha hamraffinerte manerer, er dens makt ikke lenger like slående somda han så lyset, men likevel så vakker, den har enTAN TAN overveldende tilstedeværelse og personlighet ... detOg han ser oye- langveisfra. Og siden dette ofte flørt asfaltposere så godt på banen, hvorfor ikke bli våt -inmest bokstavelige forstand og analysere det grundig forEveryday hundrevis av kilometer med regn og kulde? testetDucati Monster 821 Stripe... med interessant sikkerhets~~POS=TRUNCpakke.

Video-testDucati Scrambler Classic.

du kan Ducati ossoverraskelse en dag med en 125 cc modellen ikke riveKevlar klær purister. Eller presentere det som enkledd tilbake til små segmenter av praktisk scooter, menItaliensk design og farger Ducati Corse. Men for nå, denMerket har nok modeller som attraktivt som detse "Ducati plukke opp" på dagsorden vil gjerne dagen, selv om pourin,fordi du vil sikre noen dager med ytelse og moro.Videre er det faktum av tilhørighet til Audi (Audi kjøper Ducati se) ikke svekket henne enapex attraktive. Og nå, sist men ikke minst, er motesiden Jorge Lorenzo kunnhans flytter til Ducati for 2017 MotoGP sesongen.

med fokus på Monster,Det er en motorsykkel som har modnet mye gjennom årene. opprettholder sinalltid selve essensen takket være den multi-rørformet chassis, stemmen henneshese og brå reaksjoner når han vil med sin 112 hk. det erav vakker når han er sint ... Men, til slutt, sin skjønnhet -formeg, er den mest spektakulære Stripe versjonen 821- harJeg viste ikke å være uforenlig med utsøkt utdanning nårdet er måter ser veldig ugunstige forhold: kjent for å være sværtraffinert når du berører, takket være sin forhjulsoppheng heltjusterbar -av som verken har Monster 821 eller 821 Blackog, fremfor alt, av sikkerhetspakken med ABS og traction controljusterbar i åtte stillinger. 

Dermed, hvis du tar henne til'Party' og ikke gå lei: Italiensk fortsatt en opprører,moro og god familie, men med mye geni hvis duKile ønsker å treffe gasspedalen. når passererSport kjøremodus til Touring og Urban, ervil bli en perfekt partner for hverdags betroelser,med mye mer forutsigbare parametere i momentstyringmotorbrems og trekkraft respons. Og i dag ingenVi kan gå til et hotell, men vi må danse iregn, må gå sakte med forholdet, så denne historienkjærlighet slutter ikke i boltre (i dårlig forstand). 

Test Ducati Monster 821 Stripe (17)

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016

  Monster er en av de mest gjenkjennelige Ducati markedet ... (Foto: Álex Aguilar).

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016 aksjon

  ...estetikk og lyd.

 • Test-Ducati-monster-821-Stripe-2016-chassis-rørformet

  Den vakre og effektive Trellis chassis multitubular type og sin runde fyret har god feil.

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016-back

  Under fotoseanse, gjorde han ikke det mest hensiktsmessig å nyte sin 121 hk dag, men Safety Pack var stille.

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016-Curve

  Stripen er den mest fargerike av alle Ducati Monster 821 og fortsetter å trekke oppmerksomhet.

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016-kurve-motor

  En annen (og) classic: Testastretta L-twin motor.

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016-scanning-side

  821 Stripe bare har det i denne fargen: rød med Stripe Livery langsgående linje.

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016-Faro-dome

  Den vakre cupulín matching er en pryd i stedet for en aerodynamisk nødvendighet.

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016-pilot-back

  Baklys er enkel, men like gjenkjennelig.

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016-bak-tail-flukt

  Det er bak Ducati, med dobbel utblåsing og transformer lyr tandem.

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016-fender

  Den eneste ulempen er at den beskytter litt skitt på asfalten i regnet.

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016-box

  Bildet er meget komplett og trenger bare drivstoffnivået. Elektroniske hjelpemidler er konfigurerbar.

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016-kontroller

  Alt styres fra venstre knyttneve.

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016-control-start

  Til høyre er strømknappen skjult av den korte bekken, som allerede er huset merkevare.

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016-styret

  Styret lys og sporty, det er også justerbart til din kjørestil.

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016-franada

  Bremse for Monster 821 er kraftig, men uten frusquedades. Sin standard ABS gjør det enda mer effektive.

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016-brems-Brembo-sikkerhetspakke

  Brembo bremser er deres standard. The Safety Pack denne enheten gjør resten ...

Det er på tide å snakke om 'Kamasutramoteril 'hvis jeg tillater uttrykket: ikke den drivende stillingDen er ideell for svært høye mennesker, fordi det pålegger sportsåndformer inneholdt. I tillegg cubrepantalón jeg bærer ingenfremmer estetikk av det hele, men hei, dette er en sykkel somikke bare for de kretser, men de siste dagene virkerat 'Ducati' det er bare et spørsmål om MotoGP racing. Men neiav trapitos diskutere - sykkelen er ikke å klandre for at jegmåle 1.90m eller hva som er den våt asfalt-or for sinstudert kurvene, som fremmer dagliglivet til å gåarbeide sentrum uten å falle inn i rutinen, da dette også nakenDet er ideelt å ta en flørt og la håret ned formåluke ved fjellveier. 

Før fotoseanse,Jeg oppdager et klistremerke av en media utløp i cupulín ogJeg husker Ducati-forhandler der jeg plukket megDe snakket om testeren: Hvis kjent merkevare motorsykler,hvis han har deltatt med en Ducati flere ganger i Pikes Peak ... Så hvis jeg ønsker å levefor å fortelle historien, kanskje bør justere parametrene førvrir på gassen. 

Og sette opp sykkelen for enlangsom, besparende og sikker kjøring modus som Urbannevnt ovenfor, kan du gå hvor som helst og Colarteganske godt i hule semaforer på grunn av redusertkamp. Imidlertid bemerker at protesten hele motorenformet bane lite dreiemoment og formidler følelsendu må stadig lavere gir. Med andre ord:spør Monster War og jeg rengjøre min samvittighet viteat passasjen gjennom gatene er bare en forsmak på det som kommermorgen, så snart veien tørker. 

For nå kan jeg bare slå nedmye uten å kontrollere den bakre aksel, men hjelpe 'på' -og la oppføre intensiv motorsykkel,du puster roligere. Selv om en liten stemme med en italiensk aksentfortsatt ringing i hodet mitt: "Alora: dale gass, eller vil du ha det gøymye mindre enn den burde, bambino ...".

Og solen stiger

Bildene er allerede gjort, men ikkeDet er til helgen når du virkelig kommer til å prøve dette Ducatii saus. Og tørr vei til Sport-modus, og jeg fårrunde 

Defekter? Jeg har det litt idealisert,men jeg innser at med så mye regn, vent å lyvesinuosos- -på hennes veier, fordi det blir litt nervøs,til tross for elektronikk. I tillegg er det lune med at utgifter ogfornærmet når du bryr deg for autonomi (ingen indikator,men en teller når han hopper booking, vises, og du har en30 km å bære bensin-eller hjemme). Litt kortrulle, men du må elske henne også. Likevel, for meg, et monster,til tross for de årene, er det fortsatt en drøm for voksne og mestvåt ... 


Det beste: oppførselkjøring modi, respons til høye omdreininger,serieelementer (RBW deksel sei, passasjer håndtak, minikuppel. Forhåndsinstallasjon alarm og Ducati Safety Tom Tom tok DAA Pack:ABS + DTC- 24 måneders garanti og ubegrensetkjørelengde), estetikk, pomoción (se datablad).

Verste: uten rør, bassresponsenEffektiviteten av den bakre støtfanger, slag (for høye personer).

bilder: Álex Aguilar. 

utstyr: Givi hjelm 50,4 sniper jakkeAxo Madison, hansker Hevik Stoccolma.Понравилась статья? Поделись с друзьями: