Sett bilen i landsbyen for å betale mindre

Sett bilen i landsbyen for å betale mindre

Skatte Motor Vehicle er en kommunal skatt, slik at forskjellene er store mellom dem og andre nettsteder. Så hvis du ønsker å spare, kan du registrere bilen i landsbyen for å betale mindre i skatt.

Det er på tide å betale veiavgift (iforrige linken du har all den informasjonen du trengervet), en kommunal skattsom kan vise forskjeller på 200% eller 300% fra enog andre byer, spesielt i små kommuner vanligvisbilligere. Det er derfor mange har hørt mange ganger de råd'Sett bilen ifolk til å betale mindre'. avHeldigvis er ikke dette ulovlig og også er gratis. uten å gåHelt klart en av de kommunene i Madrid med merregistrerte kjøretøyer er Robledo de Chavela, som bare 4058 harmennesker, vakker natur og syv Circulation Skatteganger billigere enn i hovedstaden ...

Du kan også betaler mindre veiavgift melde bilen dinsom historisk, men for at du trenger å kjøre bil25 år eller mer, og dessuten ikke alle kommuner vil være fritattu vil få en rabatt. Dermed er den vanligste postenbil i landsbyen. til empadronar bilen ipuebleller, prosessen å følge er svært lik en personfysikk. Faktisk er det første du må gjøre er å empadronartedeg der, det sier seg selv at hvis andre hjem er i en annenautonome regionen bør vurdere før de fordeler og ulemper meddenne beslutningen. I alle fall, du allerede vet at for å fåattest er tilstrekkelig til å presentere kontraktenlease hjemme i landsbyen, eller hvis du er alquilado-faktura til navnet ditt i det huset.

Når du har firmaattest, rett og slettå gå til Provincial Trafikketaten. Det du vilbevis for å ha betalt veiavgift i fjor'Du vet, administrasjoner ikke ha problemer mellom dem, dedatablad av bilen og en kopi av det og den nyeattest. den endre mønsterbil Det vil bli gjort på en gang, men besparelsene vil ikke komme førneste år, siden det er betalt avhengig av hvem som er eier av bilen oghvor de har registrert 1. januar hvert år.