Audi A1 2018: større, luksuriøse og muligens hybrid

Audi A1 2018: større, luksuriøse og muligens hybrid

Audi A1 2018 vil bli større, luksuriøse og trolig vil komme med en hybrid variant. Du bruker MQB-plattformen A0 og forbedrer kvaliteten på interiøret. Bare det jaktet en enhet under en test dag. I tillegg gir vi deg en rekreasjon som viser hvordan kunne være fremtiden A1. Ankomsten av den andre generasjonen modellen kunne bli produsert tidlig neste år.

Interessert i: Audi Q8Konsept og fremtiden flaggskip Audi

fremtiden Audi A1 2018, hva som vil væreandre generasjonen av mindre bil signatur avfire ringene vil være en større og mer luksuriøse enn dagens modellAudi A1. Det er forventet å tilbyhøyteknologisk interiør og slutter mer omsorg ennbilen den erstattet. I tillegg er det antatt at det kunne nåtradisjonelle diesel- og bensinmotorer, så vel som enUpublisert alternativ, et hybrid fremdriftssystem.

Denne bilen vil bruke MQB-plattformen og A0stipendiat trener bare ta en enhetgjennomgår en test dag (her kan du se den spionbilde). Selvfølgelig er det forventet atden Nye Audi A1 tilbyr de nyeste fremskritt innengjelder tilkoblingsmuligheter, informasjon og underholdningutviklet av Audi. Det er også forventet å inkludere i eskenKontroll 12,3-tommers skjerm og en multimedia-systemkompatibelt med Apple og Android Auto carplay teknologi.

Se på Audi Q8 Concept i bevegelse ... kul bil!

Likeledes vil dette verktøyet tilbyWi-Fi-brukere. Tilgjengelig i et bredt spekter avspesifikasjoner og motorer, er det Audi A1 ett avutilities 'premium' som genererer mer interesse. Hans etterfølger,nye A1, vil fortsette å tilby et utvalg av thrusterebestår av tradisjonelle diesel- og bensinalternativer.I tillegg er det antatt at Det kan bli med i serien en versjonhybrid og en sportsbil variant, erstatning for dagens AudiS1 som dette ville ha den berømte drivsystemquattro.

Den nåværende modellen har allerede gått seks årmarkedet, og sikkert Audi ogDet har i tankene å lansere en erstatning. Ja, ikke stoppedetaljer om hva som vil være den andre generasjonen av A1, og hvisvi anser at 'restyling' modellen kom for sent2014, kan det tenkes at mest sannsynlig nye AudiA1 kommer tidlig neste år og, forhåpentligvis, forår.

Audi A1 2015 nye motorene (3)

  • Audi A1 2015

    Baksiden av den nye Audi A1 2015 viser nye design LED-lys

  • Audi A1 2015

    Endringer i de utvendige detaljer og fronten, gjøre den mer dynamisk og aggressiv

  • Audi A1 2015

    Når du åpner bakluken, kan du se en sikkerhet pilot

Hvis vi ser på filosofiAudi, sjansene er at modellen ikke ser enendre seg radikal aspektet. Den største innovasjonen i denneforstand sikkert gjennomføringen av den nye grillenskiller merkevaren, tidligere sett i prologen. I tillegg forventes det atta skarpere lys, som gir deg den 'kombi' merTilstedeværelsen på veien, så vel som nye luftinntak ognye støtfangere.

Kilde: CarScoops

Bilder: TheophilusChin