Nye Volkswagen Beetle Dune 2016. stil no: estilazo

Den nye Volkswagen Beetle Dune 2016 ble presentert på Hall of Los Angeles 2015, og etter flere år som et konsept endelig kommer i salg.

den Nye Volkswagen Beetle Dune 2016, som kommer somCoupe og Cabrio, Det er en av de mest kompakte modellerPimps markedet. Vel, hvis det blir normalt og hva som ikke kommerå oppnå denne spesialversjonen?

Den kommer med en jakke estetikk som ble presentert iDetroit Motor Show 2014, selv omtilpasset de standarder for design og produksjon av merkevaren,sier det er en modell som starter en ny æra: at avhomenajean biler kjøreglede. Som det høres ut.

Volkswagen New Beetle Dune 2000

Dette er begrepet New Beetle Dune presentert på2000

Faktum er at nyDune Beetle Det er nesten unikt i segmentet. har størrebakkeklaring enn den normale Volkswagen Beetle. ii samsvar med sin større bredde (14 mm), vil sporene økes7 mm og 6 mm bak fronten for å øke den kraftige aspekt avmodell. I tillegg utenfor den nye Volkswagen Beetle Dune2016 finne bestemte elementer som husspeil matt farge, en 18-tommers modell'Canyon', hjul med svart belegg (deravå øke bredden), en bakre spoiler og, fremfor alt, enForan sportslig type som har en innløpsluftDet minner meg om de med Seat León Cupra (forForresten, her er bevis), men mer langstrakt.

Har dumiss: Fire VW Beetlepresentert i New York annerledes

Dune Beetle kommer med et nivå av utstyr basert påMotivet med andre Volkswagen-modeller.Det vil si, det kommer standard med lys og regnsensor, setersport, multifunksjonsdisplay 'Plus', hastighetskontrollRadio 'Composition Media' som er unik for fargeskjerm6,3 inches.

Det legger sensorerforan og bak parkering, sentrale armlene sømmerfarget keramikk, den spesifikke fargen dashbord 'Amarillosandstorm 'eller svart, og andre detaljer som Chapitabunnen av rattet (som du kan se igalleri).

Som for motorermonterer den nye 2016 Volkswagen Beetle Dune har to bensinog en diesel. Fra og med den Dune TSI, de hartre trinn effekt: 150 1.4 (manuell og DSG) og 2,0220 hk kan du bestille med manuell girkasse ellerDSG. TDI, de erbåde miso blokken: En 2,0 TDI 150 hk som kan være forbundet med deneventuelt DSG.

Her er en video av bobla Dune konseptet ble presentertfor noen måneder siden:


Понравилась статья? Поделись с друзьями: