Fem biler så behagelig som en sofa

Fem biler så behagelig som en sofa

Hvis du kommer til å gå på reise snart, kan det være lurt å vite hva er noen av de mest komfortable modeller på markedet. Med sine seter med massasje, fotstøtte eller ventilasjon, vil du flyr kilometer. Dette er fem biler så behagelig som en sofa.

disse er fem biler så behagelig som ensofa, autentiske flygende tepper av dere ikke ønskerå få av. De regale beboerne, særlig de avbakseter med god plass og flott utstyr. omdu går glipp av noe, kan du alltids ty til den lange listen avValgfrie elementer å finne: kjøleskap, systemerunderholdning, internett, sammenleggbare bord ...

1. Mercedes klasse S

Mercedes S-Klasse

Det er den ubestridte kongen når det kommer til komfortDet refererer. Takket være den avanserte fjæringssystem i stand til åDu leser humper på veien, vil du ikke merke en enkeltjettegryte. De to valgfrie bakre setene er justerbareelektrisk, og de inkluderer oppvarming, ventilasjon og massasje.I tillegg valgfritt lydutstyr med 24 høyttalere signert avBurmester latterlig la noen hjemme-PC.

2. Rolls-Royce fantomet

Rolls-Royce Phantom

Bare det å vite at er flaggskipetRolls-Royce trenger ikke å si mer. få bilermer behagelig og roligere enn Phantom, og hvis du kan finneDe får, i hvert fall ikke så luksuriøst.

3. Bentley Mulsanne

Bentley Mulsanne

Jeg kunne ikke gå glipp av i listen over bilermer komfortabel den største sedan britiske merket,Bentley Mulsanne. Dette autentiske 'yachtRoad 'skjemmer bort sine beboere med topp kvalitet lærog tre. Ja, hvis du vil ha et underholdningssystemsom bildet, må du betale 24 000euro.

4. LS 600h L

LS 600h L

Det beste eksemplet på å lære japansk do.Høy kvalitet lær, elektrisk justerbare seteroppvarming og ventilasjon, shiatsu massasjefunksjon, systemBlue-Ray underholdning ... Listen over standardutstyrden mest eksklusive versjonen er uendelige.

5. Range Rover LWB

Range Rover LWB

Denne versjonen av Range Rover slagetlang øker den tilgjengelige plass for benene itilbake i ikke mindre enn 18,6 cm kvadrater. Dette erBest kjøretøyliste mer komfortable biler omDu ønsker å sikre at du når ditt reisemål uavhengigruten som du har til ansikt.

Du kan ogsåinteresse:

- fembiler som lovet og ikke oppfyller forventningene 

- femamfibiske kjøretøy for å lykkes i sommer

- Fem besparende oppfinnelserliv

- de åttesprøeste biler som har reist

- Flere biler geeksverden

- de femtre mektigste bil hjul

- sekstips for å gjøre bilen gå lenger år

- denfem store feil når du kjøper en ny bil

- fembiler som shamed selv sine egne merkevarer

- åttefeil som viser at du ikke er en god sjåfør

- femsport hvis du hater kjører

- fembiler å overvinne krisen på 40

- Den 10 raskeste SUVmarked

- 10 SUV meroffroad kvaliteter

- 10 SUVmindre offroad kvaliteter

- de fembeste sport produsert i Spania

- Top Fivebiler til å gå rundt i verden

- De cochazos merhorteras: rosa er moteriktig?

- De ti beste bilenefamilie

- De ni veier merfarlig verden