Hvorfor bremsepedalen er høyere enn gasspedalen?

Hvorfor bremsepedalen er høyere enn gasspedalen?

Kanskje det er et dumt spørsmål, men vet du hvorfor bremsepedalen er høyere enn gasspedalen? Det er ikke noe tilfeldig, form og plassering av pedalene er godt studert og har knapt endret seg i femti år. Så det å bremse du må løfte mer foten fart som har sin forklaring.

Du har kanskje lagt merke til, men denbremsepedalen er alltid høyere enn gasspedalen ogDet er en grunn til det.

Plasseringen av pedalene (kopling, bremse og akselerator)Det har knapt endret seg de siste 50 årene. Det samme gir det enbil manuell eller automatisk girkasse (i dette tilfellet ikkeclutch) eller rattet er på den ene siden eller den andre, driverenfinner du alltid bremsene og gass forlotrett.

Gasspedalen som etterligner lyden av FordMustang

I tillegg, selv om forskjellen er ikke veldig merkbar, pedalensom aktiverer bremsesystemet på kjøretøyet, er alltid littovenfor som revolusjonerer motorens turtall øker. Har dudu noen gang spurt om hva er årsaken?

Svaret vi fant i bloggen Citroen.

Det er to grunner til dette, oppfyller ett kriterierergonomi og annen sikkerhet.

Formen og plasseringen av gasspedalen favorisererfotstøtte; faktisk, sin posisjon og vinkel og større flatebærer noen likhet med fotbrettet at noen biler harfor den venstre foten. Samtidig, det forenkler doseringsmotorkraft mer nøyaktig og holder tråkket atpedal for lange tidsperioder og med en fot vinkelforholdsvis lav, selv med tåen.

Når bremsepedalen trås hva du ønsker å oppnå erforsinke eller stoppe bilen helt. tiloppnå dette må du først stoppe akselererende, og dette er bareGrunnen til at gassen er under.

Når bremsepedalen er litt høyere enngasspedalen tvinger sjåføren til å løftehelt av på gassen. Slik at bilen vil stoppe akselererer.Og så steg på bremsen reduserer muligheten forOgså stepping og både akselerator, som er i et plansenere.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: