Auris 1.4 D-4D, menggunakan hanya 5.0 liter

Toyota Auris 1.4 D-4D tidak begitu seksi sebagai Ferrari tukar, juga ia berjalan banyak dan kelakuannya agak membosankan. Tetapi kereta kompak anda adalah sesuai jika anda melakukan banyak kilometer setahun oleh lebuh raya. Di samping itu, ia kos 18.550 euro dan mempunyai diskaun promosi 2,400 euro.

Saya akui, yang Toyota Auris 1.4 D-4D Ia tidakkereta anda masuk melalui mata rayuan. Lebih-lebih lagi, apabilaanda mula memandu dengan versi enjin D-4D 1.4liter 90 hp, bukan yang mendorong banyak. tetapisebagai kilometer berlalu, anda mula melihat kebaikantidak diketahui sehingga kini. Sebagai contoh, di lampu isyarat andaAnda sedar bagaimana tenang ia adalah dorongan daripada beberapagetaran dan kekuatan telah menawarkan hanya sejakmengangkat pedal klac.

Ya, blok ini tidak menghasilkan persembahan vertigo, tetapiBeliau telah merawat diri saya untuk meningkatkan angka rasmi dalam 0 hingga 100 km / hdi 8/10 (ia telah menurun 11,9-11,1 saat) dan, oleh keranarealistik, tidak banyak lagi yang anda perlu pergi ke 120 km / h untuklebuh raya. Dengan itu anda menganggap bahawa mereka tidak adalah untuk memajukantrak di jalan raya negara dengan Toyota Auris 1.4D-4D dimuatkan kepada gigi, anda akan mempunyai lebih besarkelemahan. Ia adalah pengorbanan yang anda perlu membayar untuk mempunyaipenggunaan purata sebenar sebanyak 5.0 l / 100 km. Tidak syak lagi, angka yang besar denganbahawa anda boleh meningkatkan untuk perjalanan yang kekal dari segi ekonomi.

Menyentuh elemen mekanikal seperti alamat atau tuilperubahan New Toyota Auris Ia adalah baik. ia adalahSelain itu, anda selalu merasa perasaan yang menyenangkan kualitipembinaan dan memberikan saya peluang untuk mengatakan frasa yang:"Kereta Terdapat selama bertahun-tahun." Mark menuntut 18.550 euro untuk iniToyota Auris 1.4 D-4D. Aku berkata dengan baik, bertanya: keranaKini anda memotong 2,400 euro. harga pasti sangat menarik untukkereta yang boleh melakukan hampir segala-galanya baik. peralatan adalahdan item hilang agak penuh seperti penghawa dingin,kawalan kestabilan atau sambungan audio USB. tetapipilihan adalah sedikit. TomTom terhad kepada 900 euro pelayar ataucat metalik untuk 400 euro lain.

Jika anda berfikir dgn tdk ramah kepala, ini Toyota Auris1.4 D-4D Ia boleh menjadi alternatif kepada tradisionalsegemnto raja-raja jenis ini Seat Leon atau Volkswagen Golf.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: