Hyundai i40 ujian 2015: penambahbaikan sangat jelas

Hyundai i40 2015 kedua-dua sebagai badan sedan keluarga datang dengan yang baru estetik, komponen yang berkualiti tinggi, teknologi tinggi dan, terutamanya, enjin yang mematuhi EURO 6.

yang Hyundai i40 2015 ialah saloon yang belum mempunyaireputasi yang mencukupi dalam pasaran Sepanyol, tetapi yang boleh mengubahdi tengah-restyling yang mendalam menunjukkan model baru. Dan yangpermulaan i40 baru di hadapan yang dirombak, yangIa menggabungkan ciri baru jenama grid heksagonKorea dan telah menunjukkan útlmos model mereka. Untuk ini ditambahjuga bumper baru, lampu baru dan lampu belakang,dan direka semula roda dua nada 16 dan 18inci.

Di dalam, i40 Hyundai 2015menerima bahan-bahan berkualiti tinggi dan warna baru pada upholsteri andakulit yang dikenali sebagai 'Russet Brown. komen lompat untukkemewahan dan keselesaan di atas kapal, tinggal dekat dengan sebenar yang'Premium' sedan.

EURO6 mekanikal

Ia adalah baris diikuti oleh kebanyakan pengeluar dan Hyundaitidak akan boleh kalah: menyesuaikan diri enjin mereka kepada standard menuntutEURO6 yang mula berkuat kuasa pada 1 Januari tahun ini. Sekarang, barui40 akan disediakan dengan satu enjin petrol (sepertiMekanikal hanya mewakili 5% daripada jualan dalam model ini) dan duadiesel. Yang pertama adalah 1.6 GDI 135 hp, dan dieselmempunyai sama blok 1.7 CRDi tetapi dengan dua yang berbezakuasa: 115 dan 141 hp. Saya cuba yang kedua dan bukan sayaterkejut, jelas tahap prestasi, tetapi iaSaya mendapati bahawa ia sangat penting untuk tahap yang rendah getaran danbunyi di dalam petak penumpang.

hyundai-frontal-peqBukan kereta untuk menjalankan, tetapi untukSaya memakan jalan raya, kebanyakannya kerana gear keenam sangatlama, bersedia untuk mengurangkan kelajuan dan penggunaan sebanyak mungkin.Oleh itu, cerun minimum, pergi sahaja atau sepenuhnya dimuatkan,perlu mengurangkan marchas.Pero tenang: Saya tidak fikir anda membuang dalamlebih kuasa ia memerlukan juga kerana tork meningkat kepada340 Nm, anda mempunyai lebih daripada cukup. Dan pengurusan perubahanmanual enam kelajuan juga lazat. sisipan lembutdan sentuhan yang mengikut keselesaan umum dari kereta yang memberi ganjaran kepadapenumpang dengan kusyen lembut daripada sama ada ditelanpenyelewengan anda boleh bertemu di jalan raya. yangYa, kerana sudut lama perasan kereta bergoyang sedikit,tetapi apabila disokong, panduan anda tidak akan menjadi masalah.

Hyundai i40 2015 (6)

 • hyundai-frontal

  Estetika perubahan utama Hyundai i40 2015 terletak di depan, dengan gril baru, bumper dan lampu.

 • hyundai-kembali

  Lampu belakangnya juga mempunyai rupa yang baru.

 • hyundai-wagon pendahuluan

  Semua penambahbaikan juga terpakai kepada versi biasa i40 Hyundai.

 • hyundai-wagon-trasra

  CW version (Crosswagon) mempunyai batang dengan kapasiti 553-1719 liter.

 • hyundai-dash

  Papan pemuka i40 baru mempunyai bahan-bahan berkualiti tinggi dan kulit baru yang dikenali sebagai 'Russet Brown.

 • hyundai-perubahan

  Salah satu inovasi utama adalah automatik DCT dwi-klac tujuh kelajuan yang baru.

Sama ada dalam ini atau di selekoh tajam. Dan adalah bahawa i40 jugaIa menggabungkan kawalan cengkaman ATCC, yang mengemulasitingkah laku slip pengkamiran terhad dalammemborong, meningkatkan cengkaman dan pengendalian, dan brek rodaDi dalam giliran dan menghantar tork kepada roda luar.

Ia juga boleh didapati dengan novel automatikDCT Dwi klac cam tujuh kelajuan dalamstereng. Sudah tentu, kos tambahan berbanding manual adalah 2,100euro.

enjin diesel mendapat manfaat daripada teknologi'BlueDrive'Umbrella berhenti automatik dan bermula,tayar dengan kelincahan, sistem pengurusanalternator khas dan jeriji depan aerodinamikaktif yang mengurangkan drag.

teknologi canggih

Sesuatu yang baru utama menggabungkan 2015 Hyundai i40 yangsegi peralatan, adalah tangan tailgate percuma(Hyundai panggilan itu 'Smart Power Tailgate') Yang membukapintu secara automatik apabila pemandu menghampiri dia dengankunci dalam poket. Sangat berguna jika anda tiba dengan tangan andasibuk, tetapi kita perlu menilai praktikal dalam ujianlatar belakang, kerana jika ia adalah untuk dibuka setiap kali anda lulus belakangkereta ...

hyundai-wagon-peqSelain itu, kawasan belakang ini, versi biasaCW mempunyai suspensi belakang menyimpan ketinggian, tidak kirabeban dengan yang 'mengisi' batang besar 553 liter(1719 dengan tempat duduk dilipat). Tetapi keselesaan terus bertambah baikdalam kedua-dua badan dengan stereng dipanaskan baru, tempat dudukdepan dan belakang juga pemanasan dan pelayarskrin TFT sentuhan 4.3 inci dan kamera untukdi belakang.

hyundai - kerusi pemanasan peqDan keselamatan, menambah pembantukos koyak di sembilan beg udara, termasuk lutut,antara pelbagai unsur-unsur lain. Harga bermula bermula padayang 23,550 euro versi petrol dengan 135 hp kepadaenjin diesel dengan 141 hp dan Gaya trim, yang mempunyaikos 37.630 euro. Harga meningkat daripada 900 kepada 1,200Euro versi sebelumnya, tetapi dengan peningkatan jelasmewajarkan terlebih itu. Untuk membantu dengan keputusan anda,Hyundai Ia menyediakan jaminan lima tahun tanpa hadperbatuan dan juga komitmen bayaran balik sepenuhnyakos kenderaan jika bulan pertama atau pertama 2000 kmtidak meyakinkan anda selesai. Tetapi saya fikir, jika anda membuat keputusan untuk dia,anda tidak akan kembali ...


Понравилась статья? Поделись с друзьями: