Maserati GranTurismo MC Stradale: yang paling radikal

Ia adalah dengan 1,670 kilogram berat badan, versi sporty jenama. Di samping itu, Maserati GranTurismo MC Stradale adalah litar binatang ... dan juga berkhidmat dalam kehidupan sebenar! Sesungguhnya ia adalah satu sukan yang boleh digunakan untuk bermimpi.

Mod 'Race' Maserati Gran Turismo MCStradale Adalah sukar untuk menerangkan dalam kata-kata, dan saya telahbanyak kereta cuba: berubah dikendalikan secara manualdayung karbon, kesan pada tulang belakang untuk bergerak darisatu hubungan yang lain (perubahan dari satu gear yang lain dalam 60milisaat) dan bunyi ... ia seperti duniapersaingan. 

Sebagai contoh, jika anda adalah kira-kira 2,000 bandar akan ada pejalan kakitidak kelihatan di mana ia datang dari seperti din a. Tetapi hendaklahIa tidak muncul apabila anda mempercepatkan. Yang terbaik adalah apabila anda mengangkat kaki andapendikit dan mengekalkan V8 Ferrari rumah: begitu ketagihan anda mendengar backfiring yanganda akan melihat bahawa anda hanya jerksmendengar. 

baru Maserati Gran Turismo MC Stradale andaIa menjadikannya lebih mudah jika anda mahu tenang. The 'Auto' jenama modmemasukkan lebih selesa. Tukar masa dipanjangkan kepada200 milisaat, kismis, nisbah yang lebih tinggi daripada 2,500dan 3,000 rpm dan 100 km / h telah mendapat keenam. perasaananda adalah anda pergi dalam Citroen C4 Picassodengan perubahan 'CMP': antara gear kuasa vakum berlaku yangIa membuat anda pergi sambil menggelengkan kepalanya seolah-olah anda berkata ya kepada segala-galanya.

tetapi ini GranTurismo adalah kereta yang dibuat untukberjalan; mesin yang sempurna untuk pencinta'Race-klien. Ia mempunyai Brembo gigih brek seramikdan badan telah diturunkan 10 mm sebelum dan 12 di belakang denganberkenaan dengan Maserati GranTurismo S. Ia juga mempunyaidengan mekanikal diri mengunci dan telah meringankan. Dalam jumlah dia telah kehilangan110 kilo berkenaan dengan model itu, dengan langkah-langkah seperti pekerjaanjisim serat karbon atau penebat akustik yang lebih rendah.Mengenai kedua, saya mengakui bahawa saya telah mengucapkan terima kasih kepada kamu seribu kaliorang-orang yang mempunyai apa-apa idea yang hebat ini.

Bagi kesukanan, walaupun segala-galanya, saya tidak berfikir bahawa adalah lebih baik daripadaFerrari 458 atau Porsche 911 Turbo:Saya merasa besar dan agak janggal di kawasan gunung yang sempit,tetapi dengan asfalt baik dan jalan raya agak lebih luas adalah mesinyang tidak mempunyai had: snek keluk cepat (yang dalam inikes semua tetapi garpu) dan dikaitkan puladespeina. selepas ujian, Aku datang kepadakesimpulan bahawa untuk mendapatkan yang terbaik daripada anda perlu untuk mendapatkanlitar, kerana ia adalah di sana di mana anda boleh mengambil kesempatan daripada merekaaerodinamik belajar untuk menerima lebih downforce (25%depan dan 50 belakang) dari 200 km / h, atau ESP sebagai permisifmeletakkan gigil.

Mungkin apabila baru Maserati GranTurismo roll Sportakan meninggalkan langkah tertinggi podium. Buat masa ini, tiada siapa yang menangdalam rumah ...


Понравилась статья? Поделись с друзьями: