Test BMW F700GS 2016: tiket ke pengembaraan untuk semua

BMW F700GS menguji 2016 jualan rujukan mewakili tiket ke pengembaraan untuk (hampir) semua orang. Dan berita baik: &# 039; restyling&# 039; Ini pertengahan anjakan jejak tiada premium berbanding model sebelumnya.

Jika motosikal bekerja di pasaran dan memberi wajah baruuntuk harga yang sama ... apa yang boleh pergi salah? Secara teorinya, apa-apa.Ini telah membuat majlis menandatangani Munich dengan basikal diujidi sini, BMW F700GS 2016. Ia adalah jejakmiddleweight yang sesuai untuk pemula dalam segmen ini 'daripadapengembaraan ', tetapi konfigurasi dan tidak mempunyai enjinbegitu besar sebagai julat kembarnya, ia amat-dan boleh dikatakan terkawal untuk bergerak di bandar dan tanpaKemalasan mendapatkan antara lalu lintas bandar, di mana anda menikmatipenglihatan yang baik untuk ketinggian dan kemungkinancekap masukkan jurang kerana kesempitan itu. 

Jadi apa yang telah berubah berbanding swilling yangF700GS yang dijual setakat ini? Sangat sedikit, yang benar adalahMereka telah direka semula bahagian atas penutup penapis udara, penutupmengunci kenalan dan logo model tertentu,meliputi lutut sekarang adalah kemasan tergalvani dan mempunyaimemperkenalkan kerusi dua nada baru. 

Jangan terlepas: lima laluan terbaikcahaya

konsep 'selesai' juga diperkenalkan, dalam keretaterdapat beberapa tahun yang lalu, tetapi motosikal BMW tidak dikeluarkan sehinggaTahun lepas, dengan pelancaran BMW R1200R juga kami cuba di sini.yang F700GS baru Mereka boleh dipesan siap Ride(Badan White casis bercahaya Red Ride, kerusibicolor kelabu / hitam dan pelindung tangan besar); Orange penamatMetallized (dengan bingkai Agate Grey Metallic atau matte,belakang kusyen tempat duduk dan bicolor putih kelabu / hitam) danlebih 'borjuasi' -untuk bandar dan menghidupkan elegan, yang adalah apa yang anda lihatdalam ujian memandu ini: penamat GraystoneLogam (dengan bingkai Agate Grey Metallic atau matte,belakang penyerap kejutan dan kerusi bicolor putihKelabu / hitam). 

BMW F700GS 2016 (6)

 • Ujian-BMW F700GS-2016-tindakan

  Ini 700 adalah model akses kepada pelbagai BMW GS.

 • BMW-F700GS-2016-kajian

  Perubahan terutamanya estetik.

 • BMW-F700GS

  The cowling, pelbagai kemasan dan logo menandakan perbezaan dari model sebelumnya.

 • BMW-F700GS-box

  Di atas kapal, segala-galanya adalah lebih kurang sama: tingkah laku tangkas dan sangat progresif.

 • Test-BMW-F700GS-pelancongan

  Laluan untuk F700GS baru bandar dan lebuh raya digabungkan.

 • Test-BMW-F700GS-F800GS

  Hari persembahan, kami juga mempunyai peluang untuk menguji F800GS baru.

Jika tidak, basikal ini "Ia adalah separuh kitaran hidup",ingat dari firma itu, manakala dada dan berkata mengambilini GS "Ia adalah laluan yang paling selamat dalam kategorinya"Kerana ia mempunyai ABSalat bantuan siri dan elektronik sebagai ESA dan ASCpilihan. 

An GS unapologetic

Kini ia bertemu kembali dengan gunung ini, lama-barudiketahui. I Stand cermin, genggaman dipanaskan kepadaseparuh haba dan terhadap yang semakin canggihR1200R, R1200GS atau R1200RT -atauBMW F800GS-, tidak ada keperluan untuk menetapkanapa-apa lagi dalam pelaksanaan unit ini, kecuali memilih daripadamod Road (Normal) dan Enduro (Off-road). Inertia, saya akanmenyesuaikan skrin kerana satu hari daripada kebanyakan yang tidak menyenangkan lalu,sejuk, hujan dan kabus, sehingga saya ingat bahawa ia adalah tetap, seperti dalam800, walaupun agak dipotong lagi.

Rip, saya meninggalkan gerai tempat letak kereta dan saya. Okay, anda perlu untukingat bahawa akan di atas 75 kuasa kuda dan tork enjin,tetapi ia disampaikan dalam cara yang agak linear daripada duasilinder, tidak bersinar dengan tepat di revs rendah. dalamerti kata lain, blok ini memerlukan beberapa bersemangat tambahan untuk meninggalkansalah satu daripada kawasan di mana jelas berdegup semua adik-beradik beliaupelbagai GS: bandar. 

Ujian-BMW F800GS tindak-city

yang BMW F700GS Ia berkesan kedua-dua untuk pergi kerja atau melakukanurusan tugasan untuk menemani anda pada percutian hujung minggu andaminggu. 

Sekali anekdot ini sentuhan bergerak seperti ikan di dalam air danpernah lebih baik berkata dengan agak kurus tinggi roda-atasWalau bagaimanapun, delantera- yang sesuai untuk permukaan licin. yangkedudukan memandu sangat selesa untuk saya kerana saya mengukur 1.90 m,tetapi saya mengesyorkan bahawa jika anda mempunyai kedudukan pendek, kita lihatlima kerusi di luar sana untuk model ini kerana,seperti dalam mana-mana medium atau jejak besar yang harga, semua sihirakan pecah jika anda tidak mendapatkan hak untuk tanah. 

Kelembapan sampai ke tulang dan topi keledar juga menuduhsemua ini, jadi saya terus bergerak melalui kursus yang direka untukyang ujian ini BMW F700GS 2016 dengan lebih visormembuka daripada tertutup. Walau bagaimanapun, kini ia bajársela dan menikmatisifat dinamik mesin ini, yang mempunyai mereka danMereka bersinar garam jalan raya dan sepenuhnyahujan, anda link keluk. Semua yang bertindak balas secara beransur-ansur dan denganlebih daripada kekuatan yang cukup untuk bergerak terlalu mudah banyakmelalui kawasan-kawasan ini dan brek sama-sama berkesanwalaupun kita melalui lopak air dan beberapalumpur. 

Satu peluang yang baru untuk susulan

Sejak kebelakangan ini, beliau telah menuduh F700GS BMW dan BMWF800GS telah ketinggalan pertandingan danmenghadapi masalah getaran berjalan dan kebolehpercayaanjangka panjang. Kita perlu terus memerhatikan gelagat inienjin dan kepuasan pengguna, sudah tentu. manakalaJadi, yang benar adalah bahawa ini sebenarnya mempunyai 700 walaupun 798 CC-terus menikmati penerimaan luas dalam pasaran, anda mempunyai garis-siglas sangat GS 'adalah tanda hampir kedua dalam BMW- danini menyumbang lampu simetri sudah tanda tambahidentiti, terutamanya kerana julat ini kini satu-satunya yangmemelihara, sedar kepada trend reka bentuk baru yangdikenakan ke atas syarikat Jerman. Walau bagaimanapun, ia adalah yang terbaik yang'Nama' telah meninggalkan 'crossover' tanda sebenar, yangambil perhatian apabila anda mula mendapatkan menggeletek.  

Untuk sebab-sebab ini, yang BMW F700GS baru Ia adalah satu pilihan yang sangatdisyorkan untuk mereka yang ingin berehat dan bersantai sekali-sekalapenggunaan tanah jejak dari sebuah bandar biasa dan sekitarnya, yangLebih harga (dahulu dan sekarang, dari 9,000 euro) danmenjamin bahawa walaupun akses basikal, menyediakan yang baiktingkah laku umum dan serba boleh benar di dalam dan di luarasfalt.  

Yang terbaik: serba boleh, handleability, lebih rendahgetaran dalam F800GS, Limitable caj tiada tambahan untuk A2,kemasan baru, ABS sebagai standard dan keselamatan pilihan danpenyesuaian. 

Yang paling teruk: upgrade-tidak estetik mekanikal, taliancontinuista sepenuhnya, perlindungan aerodinamik. 

peralatan: Givi topi keledar 50.4 Sniper jaket AXO Cayman,sarung tangan Hevik Stoccolma. 


Понравилась статья? Поделись с друзьями: