barang terpakai Rover Range Sukan

A Range Rover Sport untuk dijual? Rupa bumi warisan platform Discovery semasa 3 menunjukkan akhirnya bahawa British telah mengambil langkah besar ke hadapan. masa-masa apabila membeli sebuah Range Rover berlari adalah ujian litmus.

"Keindahan jenama bukan konvensional". Itulah jawapan yangyang memberikan kita pembaca, apabila ditanya mengapa beliau membeli sebuahRange Rover Sport Keduatangan... Dan sementara kita menghulurkan tangan untuk pergi teruske titik. Terdapat beberapa orang yang mengambil kira tanda British yangalternatif kepada premium tradisional Jerman: Mercedes, BMW, Audi dan Porsche.

Keajaiban yang berlaku, anda perlu menjadi British dan membawanama mulia Range Rover di hood.Walau bagaimanapun, dalam hal Range Rover Sport terdapatRamai yang tidak tahu bahawa ini adalah satuDiscovery lebih kecil dan dengan badan yangyang berbeza. Ia adalah detail sangat penting untuk memahami mengapa4x4 ini mempunyai beberapa kelebihan dankesulitan yang tidak mempunyai nama Range Rover Sport.

Kelemahan terbesar untuk membawa platform Discovery adalah bahawa, walaupunyang kira-kira saiz yang sama seperti pesaing yang lebihLangsung (BMW X5, Mercedes ML dan Porsche CayenneBMW -comparativaX5 M terhadap Porsche Cayenne Turbo-), berat dengan ketara. denganenam silinder enjin diesel, Britain tibamempunyai berat membendung sebanyak 2.6 tan! ... sesuatu yang membuatenjin kelihatan lebih perlahan daripada yang sebenarnya. yangpenggunaan bahan api juga naik dan sangat sukar untuk hilang10 liter / 100 km ... Realitinya adalah bahawa tidak rendah liter 12no.

Hakikat bahawa terdapat beberapa orang yang menyesal membelibeliau Range Rover Sport untuk dijual tidakIa hanya mempunyai kaitan dengan penampilan yang cantik dan daya tarikan yang sangat besarBahasa inggeris. Tidak, apa yang benar-benar membuat dia sangat gembirapemilik adalah amat dipercayai. Perkara yang sangat berbeza dengangenerasi sebelumnya jenama, tetapi dengan model ini mempunyaimencapai kemajuan yang besar dan yang pasti. Dan bahagian yang terbaik adalah bahawa ia mempunyaibanyak potensi untuk mencapai tahap yang lebih tinggi, keranamenunjukkan pengalaman pembaca: yang penyelesaian masalahserius Mereka jarang berlaku, tetapi ringan dan menjengkelkanterdapat banyak lagi daripada yang anda inginkan dalam jenama lain inisegmen harga yang sama.

Terdapat banyak perkara-perkara yang akhirnya memberi tidak dapat dibayangkanmasalah seperti brek letak kereta elektrik yang tidakgemburkan dengan begitu mudah. Saya meletakkan sebagai contoh juga beberapakegagalan kemasan sebagai kabel yang bolehmula menari di sekitar atau Unit motor masalahdan menghalang pemandu daripada memulakan kereta. Okay, adalah jelasPerkara-perkara ini juga berlaku dengan jenama lain, tetapi tidak begitukekerapan.

Dalam pelanggan perkhidmatan yang ditawarkan dalam bengkelPegawai-pegawai juga telah mencapai kemajuan yang serius. Hanya 10 tahun yang lalu,hartábamos kita membaca aduan marah. Hari ini, 70% daripadapengguna berpuas hati: ia bukan satu perkara untuk sambutan hangat kira-kira,tetapi ia tidak buruk. Walau bagaimanapun, apa yang sebenarnya mengambilpelanggan mencetuskan kemarahan (63%) merupakan insurans itu.

Walaupun begitu, tanda tidak perlu takut untuk pembelian seterusnyapemilik yang Range Rover Sport Keduatangan. 62% akan membelinya, menyebabkankali, berita yang besar. 10% taruhan untukRange Rover dan 8% menjelang kecil Range Rovermembangkitkan. Di samping itu, kita mesti mempunyai 15%belum membuat keputusan, tetapi menarik, ramai di antara mereka mempunyai BMW sebelummembeli sebuah kereta British.

Anda boleh menemui beberapa tawaran Range Rover Sport secondhand.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: