320d BMW Touring automatik: yang tidak pernah puas rutero

BMW keuntungan 320d Touring baru dalam ruang dalaman yang selesa dan kepuasan keseluruhan. Kurang sporty dan lebih praktikal berbanding sebelum ini, ia adalah satu kereta yang direka untuk memakan kilometer terima kasih kepada enjin prestacional dan Gastón sedikit.

yang BMW 320d Touring Ia adalah versi pelbagai permulaanbiasa BMW 3 Series. satu pilihanSangat menarik dalam segmennya yang, dalam kes ini, sayamemutuskan untuk mencuba penghantaran lapan kelajuan automatik. denganIni manfaat penghantaran dan penggunaan adalah hampirdikesan kepada BMW 320d Touring manual enamkelajuan jika anda sendiri yang mula-mula mesra sedikit dan gembiramemandu adalah lebih besar. Ya, harga akhir adalah lebih mahal di 2680euro. 

Teruskan Saya kurang faham mengapa barupelbagai BMW 3 Series Ia tidak berfungsi dengan betul dalamjualan berkenaan. Sesetengah orang bercakap tentang kehilangan identiti,yang tidak lagi sebagai sporty seperti sebelum ini. Lebih kurang sepertidia telah dibuang ke laut falsafah yang akan menjawabBMW. Saya perlu mengatakan bahawa terdapat beberapa kebenaran dalam semua iniHanya little-, tetapi adalah bahawa satu perkara yang buruk anda telah memenangi dalamruang dan keselesaan, namun masih lagi rujukan dalamdinamik? 

Sudah tentu tidak treads sebagai tegas seperti sebelum ini, tetapi masihrolling antara keluk yang benar-benar baik dan sambil menjaga laluan lebihdaripada sebelumnya. Kini jarak telah dipendekkan dalam seksyen inidi hadapan sebuah Mercedes C Class Estate atau Audi A4 Avant, tetapi ia masih kelihatan bahawatingkah laku BMW 320d Touring Ia adalah lebih baik. Terutamanya jika kenderaanpenggantungan penyesuaian (pilihan, 1304 euro), sepertimodel saya menguji. Bagaimanapun, saya faham bahawa pemurniJenama tidak suka perubahan yang anda alamiBMW sejak kebelakangan ini, tetapi saya masih berfikir bahawa terima kasih kepadamereka perlu membuka pelbagai pelanggan yang berpotensi,tepat kerana kini mengeluarkan 'premium' kereta untuk semua orang, tidakhanya memandu dibakar.

Di bawah hud BMW 320d Touring Nampaknya satu dua liter184 hp diesel mempercepatkan dengan baik, antara lainterima kasih kepada transmisi automatik penukar tork lapanhubungan sangat cerradas- dan baki saingan di atassebelum ini beliau memetik apabila bercakap mengenai prestasi dan penggunaan. kedua-duaMereka agak kurang kuat dan, sebagai contoh, Mercedes C-kelas mengisytiharkan Estate yangcara rasmi menghabiskan sama, tetapi dalam amalan 320d BMWTouring Anda memerlukan kurang liter bahan api.

Di dalam, penambahbaikan berbanding generasi sebelumnyasiri 3 Mereka di mana-mana. Sebagai permulaan,persembahan, reka bentuk dan juga gambaran yang disampaikan olehbahan-bahan yang jauh lebih baik. Selain itu, ruangkedua-dua baris tempat duduk telah berkembang menjadi pada min, dan-495 liter batang adalah anak lelaki yang lebih besar daripada pesaing-pesaingnyalangsung. Ia adalah kereta yang selesa untuk memuatkan dan sesuai untuk memakankilometer terima kasih kepada penggunaan purata sebenarnya hanya 5.5 l / 100km.

Harga BMW 320d Touring transmisi automatik adalahtinggi: 41.579 euro asas, dengan dunia barangan pilihandesireable untuk memasukkan. Berbanding dengan keluarga jenamaumum mempunyai kaitan, tetapi jika saya meletakkan mereka berhubung dengankedua-dua Jerman memetik beberapa baris di atas, mereka mempunyai tigaharga permulaan yang sama. Tiada siapa yang diberitahu untuk pergi berpakaian dalam saman'Premium' label adalah murah ...


Понравилась статья? Поделись с друзьями: