2017 ujian Mazda6: lebih memandu keseronokan

Di sini anda mempunyai ujian Mazda6 2017, kereta sedan yang datang dengan sedikit perubahan yang memberi kesan terutamanya untuk keseronokan memandu, sudah tentu, memperbaikinya. Menggabungkan bahan-bahan baru dan grafik di atas kapal, baik NVH enjin diesel mereka serta Kawalan G-Vectoring, sistem yang membantu mengesan keluk lebih lancar dan lebih selamat.

dalam ini 2017 ujian Mazda6 Anda akan mengesahkan sebagaisedan Jepun tetap menjadi salah satu lebih rujukan yangsegmen seimbang. Dan ini 'restyling' adalahhampir sifar di luar negara, di mana hanya menukarcermin, baru direka dan sekarang, ya, lipatansecara automatik.

Di mana mereka benar-benar telah mengambil selebihnya adalah dalam keredaanmemandu. Untuk memulakan jenama telah bertambah baik bahannyadalaman, juga membentuk semula stereng (kini juga boleh menjadipanas) dan termasuk yang baru Head-Up Display. iniunsur kini boleh didapati dalam warna dan unjuran pada kacasemua jenis maklumat, termasuk kamera baru andatrafik tanda pengiktirafan dan menggantikan yang lamalaser. Dan kini juga ia mengawal ketinggian secara automatik denganrelatif kepada kedudukan tempat duduk pemandu. 

Mengenai jam tangan maklumat pemandu utama,juga menunjukkan grafik baru dan lebih canggih yang mempunyaitontonan yang lebih baik.

mazda6_hud

Bagi penambahbaikan untuk enjin diesel, 2017 Mazda6sistem telah dipanggil High-Precision Boostkawalan yang meningkatkan kawalan tekanan suntikan danmenajamkan tindak balas pendikit. Sementara itu, semula jadibunyi Smoother melembapkan bunyi enjin dengan cara yang sangatingin tahu: ia menggunakan pin dinamik dimasukkan ke dalam piston, untukmengurangkan bunyi itu. Akhir sekali, Bunyi semula jadiKawalan kekerapan Ia bertanggungjawab untuk meneutralkan gelombangbunyi tekanan dan menyekat tiga jalur frekuensi ulasanyang mereka cenderung untuk menumpukan perhatian getaran enjindiesel.

teknologi GVC

Tetapi hampir ciri baru yang paling menarik ialah yang G-Vectoringkawalan, kawalan vektor hanya sepasang seumpamanya sejakmenyesuaikan tork enjin bergantung kepada pergerakan stereng.Ia berfungsi apabila pemandu mula menghidupkan stereng, menggunakantork enjin untuk menjana satu kuasa nyahpecutan dan sebagainyamengalihkan beberapa beban ke roda depan dan peningkatancengkaman tayar depan. Mengikut jenama,kebaikan sistem ini adalah tiga: dalam satu tangan, ia mengurangkankeletihan sejak 2017 Mazda6 adalah lebih mudah untuk memandu kememerlukan usaha yang kurang pemandu. Kedua meningkatkankestabilan dan kawalan kenderaan itu dalam apa jua keadaan dan diketiga, keselesaan penumpang juga lebih tinggi. dapatmencabut dan seterusnya dalam siri ini akan menawarkan ia Mazda32017.

Mazda6 2017 (10)

 • 2017 Mazda6

  2017 Mazda6 baru sahaja diturunkan sebagai kemas kini daripada model generasi ketiga.

 • 2017 Mazda6

  Ia termasuk peningkatan kualiti kemasan, meterai pintu dan kalis bunyi.

 • 2017 Mazda6

  A kaca double baru untuk tingkap bahagian depan yang meningkatkan bunyi yang memasuki kawasan pedalaman.

 • 2017 Mazda6

  Perkembangan terbaru adalah kemasukan yang kowl di mana menambah bahan penebat.

 • 2017 Mazda6

  Di dalam kita mendapati stereng baru direka dan tweak yang meningkatkan kualiti.

 • 2017 Mazda6

  Baru Head-Up Display termasuk grafik warna resolusi yang lebih tinggi.

 • 2017 Mazda6

  Dan akhirnya juga ia menerima pakai skrin LCD 4.6-inci dan komputer di atas kapal.

 • 2017 Mazda6

  Ia termasuk empat enjin (dua petrol dan dua diesel) yang sebelum ini boleh didapati.

 • 2017 Mazda6

  Tetapi pilihan diesel termasuk peningkatan pada sistem enjin dan kekuatan.

 • 2017 Mazda6

  Akhirnya, pelbagai sistem dan pembantu keselamatan membuat debut mereka di 2017 Mazda6.

Secara jujur, dalam hubungan yang sedikit yang kita mempunyaidengan sistem ini di sekitar Barcelona, ​​ia adalah sukar untukmenghargai, tetapi ia seolah-olah bahawa di sudut-sudut ketat, keretaIa terletak lebih baik dan banyak sifatekun di atas kapal tidak berlaku.Berkenaan dengan bunyi enjin, baik di sini ia adalah sangat ketarabanyak lagi. Kini ia kurang bunyi bising, getaran kurang dan bergerakoperasi adalah lebih halus, hampirtahap enjin petrol. Dan itu mengatakan sesuatu.

mazda6_con laut

Dan adalah bahawa enjin yang kita diuji,SKYACTIV-D 2.2 diesel 150 hp keputusan dalammerawat sebenar dan sesuai untuk semua jenis memandu. Tidak menghairankan,Ia adalah Mazda menjangka untuk menjual lebih banyak, seperti yang telah berlaku setakat ini dansejak perubahan apa-apa kecuali beliau mengulas penghalusan.Ia kini bertindak balas dengan cepat kepada mana-mana enjinpemecut Overture dan telah membuat tidak ada masalah1,405 kilo berat keseluruhan kenderaan itu, bergerak dengantenaga.

Ia juga lebih selamat

Tahap teknologi keselamatan dan hadirinsistem 2017 Mazda6 memandu i-ACTIVSENSE meliputibeberapa teknologi keselamatan yang diperbaharui, seperti bantuanAdvanced Braking City (SCBS) mana laserberhampiran inframerah telah digantikan dengan kamera penglihatandepan bukan sahaja memanjangkan julat kelajuanpengesanan, dikurangkan 30-80 km / h, tetapi juga kini mampuuntuk mengesan pejalan kaki dan brek secara automatik. Dan perhatian, keranabertindak juga berbalik pada kelajuan antara 2 dan 8 km / h danmelalui penggunaan sensor ultrasonik.

mazda6_wagon

Ia juga telah bertambah baik Sistem brek kecemasan(SBS), yang kini ia berlaku untuk mempunyai pelbagai 15-145 prestasikm / h di 15-160 km / h terima kasih kepada visi kamera depan,melengkapi semasa radar microwave 77 Ghz itu.

Mazda6 2015 (7)

 • 2015 Mazda6

  2015 Mazda6 telah diumumkan, bersama-sama dengan Mazda CX-3 baru, di Dewan Los Angeles 2014.

 • 2015 Mazda6 depan

  Jenama sedan terbesar mendapat maklumat pertama sejak ia datang ke pasaran pada tahun 2013.

 • 2015 Mazda6 hidung

  Estetika, anda akan mengenali 2015 jeriji Mazda6 depan dan bumper bentuk baru.

 • 2015 sebelah Mazda6

  Juga ia mempunyai roda aloi baru dan dua nada baru kepada badan.

 • 2015 Mazda6 kembali

  Pada bahagian belakang, kehadiran beberapa juruterbang yang menggunakan teknologi LED untuk semua fungsi.

 • 2015 Mazda6 belakang

  Jenama ini berkata ia juga telah meningkatkan prestasi saloon, yang kini lebih seronok untuk memandu.

 • 2015 Mazda6 Interior

  Di kawasan pedalaman kita dapati sistem multimedia Mazda Connect dengan skrin 7-inci.

Dengan semua ini, sudah pasti 2017 Mazda6 diset semula kepadagigi untuk berdiri sehingga salun kelas premium. Dan beberapa,kita boleh mengatakan bahawa ia akan tercemar. Dengan cara ini, model iniIa sudah dijual. Harga tanpa kempenkeluaran yang mempunyai diskaun sebanyak 3,000 euro, apa yang anda perludi bawah:

2.0 G 145 hp manual gearbox: Dari 27.975 euro.

G 2.5 192 hp kotak gear automatik: Dari 37.195 euro.

2.2 D 150 hp manual gearbox: Dari 30.225 euro.

2.2 D 175 hp manual gearbox: Dari 34.495 euro.

Namun, jika anda ingin mencari badan kenderaan lainsedan, memasuki recommender kami.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: