Ujian Nissan Qashqai 2017: solek atau sesuatu yang lain?

Generasi kedua dirombak crossover Jepun akan tiba pada bulan Julai untuk pasaran tetapi di sini dan menguji Nissan Qashqai 2017, dikemukakan untuk estetik, perubahan dinamik dan kemasan baru dan indah, yang Tekna +. Bergerak!

Akhirnya kita membuat Nissan Qashqai menguji pada 2017! DewanGeneva 2017 adalah tempat yang dipilih oleh jenama Jepunmembentangkan restyling generasi kedua yang jualan terbaik,yang berada di pasaran pada bulan Julai dengan perubahan kosmetik, penambahbaikancasis dan peralatan. Estetika, Nissan Qashqai 2017 menonjol kerana barureka bentuk grill dengan 'V' ciri Nissan, barubumper, bonet dan lampu, bergantung kepada penamat yang bolehhalogen atau LED. juga ditayangkan dua warna dan ciri-ciri barumempunyai pembawa, pada pandangan pertama, ia memberi rasa yang lebih besarkualiti. 

Jangan ketinggalan: Dan apa yang hibrid Nissan Qashqai?

yang Tekna penamat +, pelbagai tertinggi, yang baruJuga dalam Nissan Qashqai 2017, dan termasuk memotong yangcermin sisi dan rel bumbung dengan kemasan peraksatin; Mereka juga telah dimasukkan air, peredam danarah belum dibetulkan. Tetapi di luar peranan, bagaimana anda rasaini benar-benar Qashqai baru? 

Saya berkunjung ke Vienna (Austria) untuk memeriksaNissan Qashqai 2017 ujian dan ya, pertama: pada pandangan pertama,kereta telah berubah. Ia masih dikenali sebagai sesuatu Qashqaiyang tidak berlaku dengan Nissan Micra baru, dengancontohnya 100% refurbished- tetapi seperti yang saya katakan sebelum ini, utamanyaciri telah berubah terima kasih kepada facelift sengit. 

Nissan Micra 2017 (9)

  • Nissan Micra 2017
  • Nissan Micra 2017
  • Nissan Micra 2017
  • Nissan Micra 2017
  • Nissan Micra 2017
  • Nissan Micra 2017
  • Nissan Micra 2017
  • Nissan Micra 2017
  • Nissan Micra 2017

Tiada produk baru sebagai tahap rangkaian kuasa tersebut (iaitu,kekal mekanikal ada yang sama - dua dieseldan dua petrol - dengan kuasa antara 115 dan 163CV, manual atau automatik penghantaran dan 4x2 atau 4x4) tetapi tahapsensasi terima kasih kepada pelbagai pelarasan. unit ujian saya mengambilenjin 1.6 dCi 130 hp dengan perubahan Xtronic (CVT) danpacuan roda hadapan.

Jawapan blok ini adalah benar-benar baik: menolakmemaksa dari kawasan yang lebih rendah daripada kaunter pusingan dan membuatNissan Qashqai 2017 untuk bergerak gesit walaupun saiznya-maintains dimensi, kecuali bahawa ia adalah 17 mm Largo-, yangterima kasih untuk mengedarkan kawasan bandar dan, sudah tentu, dalam cara yang lebihpantas. 

Terlalu buruk CVT, walaupun mempunyaiTingkah laku yang sangat licin kadang-kadang meninggalkan anda dengan keinginan untuk memerahlebih sedikit jus enjin semasa ujian NissanQashqai 2017. Satu lagi aspek yang ditekankan Nissanyang penambahbaikan penggantungan dan memang begitu: kedua-dua bandardan jalan-jalan yang tidak berturap, lupa 'mengalami'Melantun: ia seolah-olah bahawa Qashqai 2017 'Rail bawaan'menyerap penyelewengan jalan. kerja yang baik. bersama-samaini dan kestabilannya di selekoh, anda tidak akan mempunyaimeringankan masalah dan keselesaan perjalanan apabila anda membuat keputusan untuk meninggalkanasfalt ... walaupun dengan 4x2 konfigurasi ini. walaupunYa, saya takut bahawa kota itu akan kekal tempat kegemaran anda.

kedudukan memandu adalah kerusi -mi baik mempunyai sokongantayar lumbar serta penglihatan dan terima kasih kepada mempunyaidicapai kalis bunyi baik kabin, saya boleh menikmatiBose sistem audio dengan lapan orang ia menggabungkan. jikaanda seorang pencinta muzik, anda akan berterima kasih. 

Jadi sistem bunyi BOSE bunyi Nissan Micra baharu

Saya tidak sabar-sabar untuk mencuba Nissan PROPILOT 1.0 yang sistemmemandu separa autonomi mampu untuk mengawal arah dankenderaan brek apabila memandu di lebuh raya hitNissan Qashqai pada 2018. Untuk fungsi adalah berdasarkan kepada tiga teknologi:penyimpanan lorong pembantu (LKA), kawalan pelayaranPintar (ICC) dan kesesakan juruterbang (TJP).  

keselamatan Qashqai pada tahun 2017, melalui ShieldNissan Perlindungan Pintar diperkukuh dengan sistembijak anti-perlanggaran frontal meningkat terima kasih kepadamenggabungkan pengesan pejalan kaki, pengesan keletihan danBlind Spot, antara lain. 

Harga Nissan Qashqai 2017

hargaNissan Qashqai 2017, yang akan tiba di wakil jualan diSeterusnya julai, sebahagian daripada 21,850 euro (300 eurolebih mahal daripada yang pertama). Berikut adalah harga lainpelbagai, bergantung kepada mekanikal dan penamat. 


Понравилась статья? Поделись с друзьями: