Suzuki Burgman 400 ujian: maxiscooter yang selesa dan matang

Kami menguji Suzuki Burgman 400, yang selesa dan masak untuk mereka yang mencari penyelesaian yang praktikal untuk mobiliti ke atas prestasi atau menyeronokkan maxiscooter atas dua roda. Bagaimana anda duduk dari masa ke masa?

Saya tidak melalui tangan kami SuzukiBurgman 400, maxiscooter yang selesa dan matang Dia memakai makhlukrujukan sepanjang dekad yang lalu di pasarandua roda, walaupun tarikh sejarahnya dari lewat tahun 90an dan,Pasti, kita mempunyai beberapa keraguan mengenainya. ia akan terusmasih berkuatkuasa walaupun kekananan beliau? Adakah ia berbaloi?

Dalam kes saya, saya ingin tahu yang saya hadapi sebelumBurgman bermula dan ia adalah seperti mereka yang pakar dalamtema, mereka tahu banyak apa yang mereka katakan, anda merasa sepertitemu bual dan apabila di hadapan anda, 

Jangan terlepas galeri Suzuki Burgman400

selain mendapat terperangkap kenalan azimat, anda berakhirmeletakkan ujian sedikit untuk mengetahui sejauh mana yanglayak kemasyhuran mereka. Jadi, selama ini,Saya mengakui bahawa saya telah melihat dengan beberapa hormat untuk semuaSuzuki Burgman yang aku berlalu, dengan cara itu, iaKerana banyak yang dijual 'sebagai churros'- sama adaYang dibawa mereka motorisasi yang 125 cc seolah-olah ia adalah maju.Walaupun takut kekecewaan, yang bukan model yang sangat dikemaskinioleh Suzuki, juga ia hadir. 

Dan bercakap tentang enjin: pada masa ini, ini adalah maxiscootersegala 200 cc, 400 cc dan 650 cc, untuk menampungpelbagai pelanggan yang berpotensi, yang hanyaB mempunyai lesen dan memerlukan kenderaan untuk ke tempat kerjabandar kepada mereka yang memerlukan lebih banyak kelajuan yang sedikit,batang dan faedah lain untuk meliputi jarak sedikityang lebih tinggi. Pada kesempatan ini, kita ditarik ke bawah jalan (danjalan raya) keluar dari jalan dan kami mempunyai dalam merangka SuzukiBurgman 400... dan sekurang-kurangnya saya telah ketagih kepadanya denganSejak beberapa kilometer. Sudah tentu, kesan pertama meninggalkansejuk sedikit. 

Dia datang untuk mencuba di hari baru-baru sportbikes, denganperarakan dan prestasi jantung, apabila saya mempunyai sebelumku unitbukti yang anda lihat di sini, dalam putih, sekali lagi, sekali lagiWarna paling dituntut oleh orang Sepanyol dalam segmen ini. jadidi luar, dengan mereka pantulan indah cat,cermin krom dan lampu bulat danfinials biru tidak boleh lebih berjaya, sedang mencari merekanilai reka bentuk dikemaskini tetapi tanpa sebarang gangguan. dengan baik,Kami bermula dengan baik. 

Terlalu 'borjuasi'?

Walau bagaimanapun, apa-apa lagi duduk dengan postur tegak tetapisedikit ke belakang ... Saya tiba-tiba sebagai seorang eksekutifpotbellied yang hanya mengambil berat tiba tepat pada masanya untuk mesyuarat akan datanguntuk menyampaikan beberapa dokumen. cermin Chrome sebagaidua, tidak lagi membuat saya rahmat itu dan titisan pertamahujan telah meninggalkan yang disimbah sedikit 'dalam' dan kotor 'Itutidak menyalahkan motosikal miskin dan walaupun gred yang baik,Saya melihat diri saya dengan banyak tahun lebih dan ke atas kenderaanIa berjanji untuk menjadi hambar dan ketinggalan zaman. Apa yang mempunyai hari kelabu!

Arranco dan kotak cahaya biru meminta satu lagi peluang saya. sehinggarevolusi dan enjin Suzuki yang terbukti, kini dengansuntikan elektronik, berusaha untuk memudahkan orang yang berjalanduduk di atas. Sekarang hujan kuat dan pastikan cowling yangIa melindungi dengan baik dan skrin depan yang besar, tetapi bergetar dansquirms angin sedikit, ia menyelamatkan saya lebih baikmendapat direndam dengan penghapusan. Saya agak jauh dari destinasi saya,Jadi, kerana saya mempunyai tergesa-gesa dan kelajuan sehingga air ialahkaunselor buruk, saya cuba untuk berehat ... dan kami mula memahamiyang Burgman dan saya. 

Suzuki-Burgman-400-lampu

Sebagai permulaan, ia adalah kenderaan yang sangat selesa, dengan baik yangsikap tenang dan penggantungan dungu di tahap seberapa selesa. enjinIa bukan acme berdiam diri, tetapi mencetak rangsangan mengejutkan.Ia telah diuji selama ini, dan dari Suzuki mengatakan mereka mempunyaiselama-lamanya menyelesaikan masalah klac yang telah mereka lakukanmasa. Secara beransur-ansur saya mendapati diri saya akan antara kereta dengansemudah di motosikal yang lebih kecil dansukan. Dan apabila saya kembali ke luar jalan, saya melihat bahawa sudahSaya mati di salah satu kerusi yang lebih luas,pasaran boleh laras dan berjaya pada kelajuan pelayaran120 km / h litar tertutup yang lebih baik untuk itu (Saya telah jauh melebihi) dan saya telah pun dibenarkan kemewahanmeregangkan kaki anda untuk menyokong mereka sedikit lebih ke hadapan, jadikawalan kedudukan menjadi sangat selesa untuk seseorang yang mengukur1.90 m. Sekarang adalah luar biasa! 

Dalam pose ini saya membuat saya sooooo beberapa kilometer, tetapi menolak ideauntuk pulang ke rumah lurus, kerana dua sebab: tidak begituautonomi kerana saya ingin (perlindungan penunggang satu kesalahan yangsedikit drag) dan perlu menggunakan untuk mengumpulbeberapa pakej galas di atas meja saya beberapa minggu,menunggu untuk menghadapi basikal dengan ruang kargo yang mencukupi.Dan ini telah ia, pergi untuk itu jika anda mempunyai ia!

Banyak ruang

yang Suzuki Burgman 400 menyembunyikan perisai besarglovebox PTO dan Penyimpanan utama &berehat dan peranti elektronik. Ia juga mempunyai bahagian atasDengan dua petak kecil (orang-orang tanpa kunci) akibatberguna untuk menyimpan perkara-perkara kecil yang boleh anda lakukan dalam sepakanmac atau perjalanan yang singkat.

Basikal ini boleh mengambil hati juga kerana batang:Jika anda tahu bagaimana untuk meletakkan, terdapat dua topi keledar muka penuh, yangdokumentasi (di jabatan dalaman beliau sendiri) ... dan tapak perkarauntuk seluar hujan dan walaupun jaket nipis. daripadadi bawah tempat duduk kembali laras, di manapemandu dan kedudukan penumpang sentiasa sesuai untukbandar atau lawatan yang lebih lama.

Hanya keluar dari cahaya dalaman tune-banyak, manakala dipengeluar lain LED atau mempunyai selFotoelektrik jadi jika anda meninggalkan batang terbuka tidak kekaltanpa bateri, di sini ia yang berikut menyelesaikan sekeping kuno,mentol dan tiga kedudukan suis, yang disyorkansentiasa meninggalkan ia di luar, hanya dalam kes. Sebagai balasan, versi ini mempunyaisesuatu yang seolah-olah tidak penting, tetapi saya suka: duapiston yang bersaing kerusi besar apabilaanda buka. Dan ini, di atas basikal yang mendakwa untuk menjadi selesa dan praktikal untukDi atas semua perkara ... masih dihargai, terutamaapabila sangga bukannya berdiri anda dimasukkan, anda mengambiltangan penuh dengan beg laptop, topi keledar, beg bimbitbekerja ...

Jangan membuang

Selepas beberapa hari dengan dia, saya perlu akui bahawa iniSuzuki Burgman 400 Ia telah menjadi teman setia sayaTimp semua laluan, kedua-dua untuk bersiar-siar di tengah-tengahbandar pada jam tergesa-gesa untuk pergi ke tempat kerja, pulang ke rumah, pergisidang akhbar di tempat-tempat mustahil atau mendedikasikan satu pagikeseluruhan pembelian dan rundingan, kedua-duanya dengan cahaya matahari yang terang dan denganhujan tiba-tiba dan sengit. Dan sebagai mempunyai hollow, sentiasa dia memakaiberbanding suku kedua, menjadikan rancangan improvisasisahabat juga telah mengambil tempat dan kedudukan 'pakej'Ia sentiasa menjadi selesa. 

Terdapat maxiscooters lebih berani, tetapi hampir tiada seorang pun daripada beliaupersekitaran boleh membuat tuntutan untuk menjadi praktikal dan selesa kerana ini.Cuma menghancurkan hari pertama; anda membiarkan BurgmanMenakluk perlahan-lahan dan jika anda mampu anda harga-ini dengan ABS datang sekarang dengan Suzuki untuk 6599 promosi euro dananda menghargai semua perkara ini dengan serius ized linkakhir dengan mesin lama ini. Kerana, selepas semua, apamatang yang lebih baik juga mempunyai tarikan, betul-betul?


Понравилась статья? Поделись с друзьями: