Ujian Indianapolis 2017: Alonso, kelima sebelum perlumbaan

Ujian Indianapolis 2017: Alonso, kelima sebelum perlumbaan

Fernando Alonso kelima pada hari terakhir amalan sebelum Indianapolis 500. Sepanyol terus mengumpul kilometer dan pengalaman telah meninggalkan perasaan yang baik. Pemimpin Helio Castroneves telah diikuti oleh Takuma Sato dan Tony Kanaan.

Apakah Triple Crown mahu Alonso?

Anda boleh mengikuti kehidupan harian Fernando Alonso dalam latihan untuk Indianapolis 500. Pelumba Sepanyol telah memulakan satu pengembaraan yang menakjubkan dan pergi untuk patah. Tetapi anda perlu bersedia untuk menghadapi perlumbaan legenda yang berlaku seterusnya 28 Mei. penyediaan Sepanyol berjalan dengan baik dan hanya di bawah ayat-ayat ini akan melihat landasan yang kita lakukan untuk mengesan kemajuan mereka dalam Indiana.

2017/05/26

Fernando Alonso Beliau adalah kelima dalam ujian terakhir di landasan yang sebelum Indianapolis 500. Pelumba Sepanyol telah diberikan sebanyak 32 pusingan dan masih gagal dalam bujur di mana dia akan bersaing pada hari Ahad. Ujian ini di landasan yang betul, yang dipanggil "Hari Carb" kerana ia adalah tradisi apabila mereka mendapat kira-kira karburetor, ia telah membolehkan semua juruterbang memuktamadkan persediaan mereka. Oriol Servia adalah ketujuh belas yang paling cepat. Pemimpin sesi Helio Castroneves diikuti oleh Takuma Sato dan Tony Kanaan. The 'poleman', Scott Dixon, menamatkan perlumbaan di tempat keempat.

2017/05/22

Fernando Alonso Dia telah menetapkan masa yang kedua belas terpantas dan siap 112 pusingan dalam latihan pada hari Isnin di Indianapolis Motor Speedway. Ia adalah sesi ujian yang singkat, hanya tiga setengah jam, di mana kita telah lihat pada landasan yang betul untuk James Davidson, yang menggantikan Sébastien Bourdais di roda kereta 18.

Panggangan Sepanyol yang lain, Oriol Servia, mengalami kegagalan enjin dalam litar, yang terhad masa trek, meninggalkan beliau dalam kedudukan kesembilan belas.

Hari 5 - 19/05/2017

hujan telah diambil untuk mengesan masa  Fernando Alonso Pada hari yang kelima ujian dalam Indianapolis, yang "Fast jumaat", Di mana semua enjin yang dibenarkan untuk melepaskan semua kuasa, meningkatkan tekanan turbo untuk 40 hingga 50 kuda tambahan. Dalam pengelasan konfigurasi ini, Alonso Saya telah melakukan pekerjaan yang besar apabila hujan kerana ia terpaksa mengganggu sesi.

Alonso Ia adalah kelima dalam kedudukan keseluruhan, dengan purata kelajuan 231,549 mph, dan 32 Lap selesai. Tanpa slipstreaming pada pusingan kelayakan, Fernando ketiga dengan 230,966 mph. Ia tidak diketahui sama ada resume ketiadaan sehingga hampir dua jam untuk lampu hijau akhir telah diberikan. Fernando baik rekodnya untuk menandakan kelajuan purata 231,827, yang telah berkhidmat sebagai keempat. Tanpa arus gelincir, ia adalah kelima. Perasaan untuk Sepanyol adalah sangat baik, terutamanya untuk rekod dan kekurangan kesilapan besar.

Oriol Servia Ia telah keempat belas pada sesi latihan terakhir. Esok datang hari yang penting, klasifikasi akan diadakan untuk 2017 Indianapolis 500.

Hari 4 - 18/05/2017

Penting hari kemajuan Fernando Alonso di Indianapolis. Hari ini masa yang telah dihormati dan hari itu cerah, tanpa angin rumit perkara semalam semua pemandu. Bahagian yang baik itu, tempat keempat Alonso pada hari Khamis bahawa yang sebenar. Sepanyol telah menyempurnakan 96 pusingan dan mampu mempertahankan diri mereka dalam lalu lintas. kelajuan purata beliau telah 225,619 mph. Di hadapan mereka telah meletakkan pemimpin hari, Jay Howard (226,744 mph), diikuti oleh dua pelumba Andretti, Ryan Hunter-Reay dan pasukan Marco Andretti. Kelima, di belakang Alonso, Josef Newgarden telah mengalami ketakutan ke mana dinding. Mujurlah, tiada kerosakan diperhatikan.

Oriol Servia Ia juga telah memasuki sepuluh. Catalan kelapan pada pusingan keempat dan adalah mencari irama. Esok, satu lagi hari latihan.

Hari 3 - 2017/05/17

Kemunculan angin di landasan yang Indianapolis Ia telah menyebabkan juruterbang pada kesukaran ditambah dalam kolektif minggu latihan ketiga. kepada Fernando Alonso, oleh itu, ia telah menjadi hari yang sukar manakala produktif dan penuh dengan pembelajaran. Sepanyol mengambil masa hampir tiga jam untuk pergi trek oleh keadaan trek, masa telah diambil untuk membuat hentian pit. Oleh kerana dia telah meninggalkan litar itu telah digunakan untuk menembak dan mendapat pengalaman dalam keadaan sedemikian. Soon sepuluh dan sesi selepas 39 pusingan menghampiri, dia menduduki tempat keempat dengan tanda 219,533 batu sejam.

pemimpin itu Ed Carpenter, dengan kelajuan purata 222,894, diikuti oleh Scott Dixon, JR Hildebrand dan di belakang, adalah Alonso. Oriol Servia telah dua puluh satu.

Ia merupakan satu hari yang jarang berlaku di mana tidak semua juruterbang ditembak pada kadar yang kompetitif kerana cuaca. Esok, Khamis, meneruskan latihan di trek bujur.

Day 2 - 2017/05/16

Hari kedua ujian kolektif Fernando Alonso di landasan yang ia telah membantu Sepanyol untuk terus membuat kemajuan di trek. Pemain Sepanyol itu telah bekerja pada roll dengan lalu lintas, pengurusan bahan api dalam arus gelincir ... dan memotong. Malah, kita telah melihat dramatik memotong dua band oleh Alonso, yang menunjukkan bahawa semakin membawa kepada bentuk yang lebih agresif. Castroneves dan Montoya bahawa gen telah mengalami "pembunuh" daripada Alonso, Ia telah menunjukkan bahawa walaupun tidak dapat maju dalam formula 1, Dia tidak lupa untuk berbuat demikian. Pemain Sepanyol itu menjadi juruterbang lap telah memberikan landasan Indianapolis, 117 pusat kepada pembelajaran mereka.

Fernando tidak memberi tumpuan kepada timesheets atau kelajuan terkemuka, kerana ini akan menjadi penting dalam sesi kelayakan hujung minggu ini. Alonso Ia menandakan kali yang kedua puluh empat keseluruhan, manakala grill Sepanyol yang lain, Oriol Servia, adalah kelapan belas. akan kuasa Ia telah menjadi pemandu terpantas sesi.

VIDEO: Alonso dan pengembaraan Indianapolis 500

Hari 1 - 15/05/2017

dua jam pertama ujian, yang bermula pada 18: 00H petang dan berakhir pada tengah malam (waktu Sepanyol), telah bertujuan untuk Rookies dan orang-orang yang menjalankan sebahagiannya musim untuk menunjukkan mereka kerap di landasan yang sebelum menghadapi 500. Alonso, walaupun mengatasi pelumba ujian dalam ujian pertama dua minggu lalu, beliau mengambil bahagian, bersama-sama dengan Juan Pablo Montoya, Sebastián Saavedra u Oriol Servia, Sepanyol lain yang mempunyai peluang untuk menang.

Alonso Ia telah dibenarkan kemewahan menjadi pemandu terpantas di landasan yang dalam dua jam, yang menandakan kelajuan purata 221.6 batu sejam (mph) selepas 35 pusingan. Servia Beliau adalah kedua, melengkapkan double Sepanyol anekdot. Kebanyakan sepanjang pemandu biasa dalam kejohanan itu baru sahaja selesai satu pusingan pemasangan pada masa ini, untuk menyesuaikan kereta untuk sepanjang sesi.

 

McLaren-Honda-Andretti, yang IndyCar Alonso (6)

 • IndyCar-fernando alonso-

  Ini adalah IndyCar Fernando Alonso.

 • alonso-500-batu-indianapolis-kereta

  Alonso akan berjuang untuk kemenangan dalam perlumbaan tersebut.

 • Alonso-indianapolis-punggung-29

  Alonso kelihatan belakang 29.

 • Alonso-first-ujian-indianapolis

  Fernando Alonso mengambil bahagian dalam ujian pertamanya di Indianapolis pada 3 Mei.

 • fernando-alonso-adventure-indianapolis

  Fernando Alonso menghadapi pengembaraan yang baru.

 • fernando-alonso-badan-indianapolis

  Ini adalah bandar baru Alonso untuk Indy 500.

 

Bagaimana dan di mana untuk melihat Indianapolis 500?

Setelah semua orang telah pergi menyusul, masa lalu dua jam pertama, Alonso Dia telah meneruskan sesi pengeluarannya. Beliau telah dapat mengalami apa rasanya bergolek dalam kumpulan, untuk melakukan memotong pertama dan teruskan pembelajaran di landasan yang betul dan, di atas semua, dari segi masa, sesuatu yang disebabkan kekurangan pengalaman mereka tidak diketahui.

Terdapat hampir tidak ada insiden di trek, sebahagian besar daripada mereka yang berkaitan dengan pemeriksaan ke atas litar selepas mengesan anomali dalam beberapa tayar. Satu-satunya kemalangan ketara telah menjadi British Jack Harvey, yang menyentuh dinding. Graham Rahal mengalami enjin yang rosak.

Daripada 33 kereta yang mengambil bahagian, Alonso Ia telah mengakhiri sesi kesembilan belas, dengan kelajuan purata 223 mph, kedudukan yang rancangan realiti sedikit mengenai pilihan anda ... terutamanya kerana pemain Sepanyol itu masih mempunyai banyak untuk belajar. Masih terdapat beberapa sesi latihan: minggu ini, sehingga Ahad, akan menembak setiap hari dalam Indianapolis. Ahad 20 Mei akan bermula klasifikasi.

Sepanyol lain yang mengambil bahagian dalam Indianapolis 500, Servia kembali ke landasan selepas IndyCar terakhir yang mengambil bahagian tahun lepas dalam perlumbaan legenda ini. Servia Beliau telah selesai kesebelas. Yang paling cepat telah Marco Andretti, mengawan Fernando Alonso di Andretti, dengan rekod 226,3 mph.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: