5 terbaik kereta terpakai

5 terbaik kereta terpakai

Ini adalah kereta terpakai lima terbaik, pilihan dengan kenderaan yang menarik yang berdasarkan pelbagai harga di bawah $ 3000 yang bermula. Mereka adalah model kebolehpercayaan terbukti, menjadikan mereka sesuai untuk mereka yang mencari yang teguh digunakan tidak memberi sakit kepala.

Berminat: 7kereta terpakai terbaik untuk 500 euro

Di sini anda adalah lima terbaik keretaMurah terpakai, pilihan di mana kami membentangkanlima kenderaan yang seolah-olahmenarik dan adalah berdasarkan kepada julat harga yang bermula dengandi bawah 3,000 euro, supaya mereka dapat menyesuaikan diri dengankeperluan hampir setiap bajet. merekamodel kebolehpercayaan terbukti, membuat mereka ideal untukmencari yang mantap digunakan tidak memberi sakit kepala.

5 hibrid digunakan untuk kurang daripada 10,000 euro

Tema kesalahanIa adalah aspek yang paling sering membimbangkan kepada pemandu yangmencari yang majlis kereta murah dan ia adalah semula jadi, keranaTiada siapa yang suka perlu membayar wang kecil dalam pembaikandan juga kurang jika kita menganggap bahawa tidak akan pulihwang. Yang penting adalah untuk melihat yang baik dan, sebelum menutup apa-apa,membuat segala-galanya pasti adalah dalam keadaan sempurna danjika tidak dan anda masih mahu kereta itu, berunding hargaberdasarkan kelemahan mereka. Jahitan prestasi, ia boleh menjadimenarik untuk melawat bengkel atau mekanik yang dipercayaiuntuk kita memberi pendapat mereka mengenai model tertentu.

1- Volkswagen Golf (IV)

Murah kereta terpakai vw golf

Volkswagen Golf adalah penjual keseluruhan dan bahawa,input, ia adalah kelebihan apabila mencari yang kereta terpakaimurah menarik. Mengapa? Kerana itu adalahmodel yang sangat popular bermakna anda akan mempunyai lebih banyak pilihan di kalanganuntuk memilih di pasaran spot, untuk memudahkanada kerja untuk mencari satu unit yang sesuai dengan apa yangKami mencari keadaan, perbatuan dan harga.

yang Volkswagen Golf keempatgenerasi, Dihasilkan antara tahun 1997 dan 2003, ia adalah menarikkerana anda boleh mencari unit untuk jumlah yang jauh lebih rendahyang mereka meminta salinan generasi kelima atau keenam. iaKelemahan adalah bahawa mempunyai lebih tahun di belakang terlalu kerapmempunyai lebih banyak kecacatan, tetapi apa-apa yang anda tidak boleh mengelakkan membuatcarian menyeluruh dan membuang unit-unit yang tidak mematuhikeperluan minimum anda bagi penyenggaraan atau negeripemuliharaan.

bahagian 5 Volkswagen Golf kami pilihan (5)

 • Volkswagen Golf G60 Limited depan

  Volkswagen Golf G60 Limited hanya 71 unit telah dibina. Saya mempunyai enjin turbo 210 hp dan all-wheel drive.

 • Volkswagen Golf Cabriolet

  Mudah, dengan reka bentuk yang tak habis-habis dan tempat yang sempurna untuk menikmati hari-hari kereta cerah. Begitu juga dengan Golf Cabriolet.

 • Volkswagen Golf GTI I Muka

  Volkswagen Golf GTI Saya tidak boleh terlepas dalam senarai ini. Ia adalah satu sukan yang berkesan dengan hanya 110 hp dan 840 kilogram berat badan.

 • Volkswagen Golf R Front

  Volkswagen Golf R adalah ungkapan maksimum sportiness Golf. Turbocharged 2.0 liter 300 HP dan AWD

 • Volkswagen Golf R32 depan

  Volkswagen Golf R32 menggunakan enjin V6 3.2 liter dengan 241 hp, all-wheel drive 4MOTION dan DSG boleh mempunyai.

Anda boleh menemui mereka dengan nombor yang bermuladi bawah 3,000 euro dalam kes spesimenlebih baik. Sudah tentu, jika anda memilih untuk diesel yang membayar khasperhatian kepada masa tali pinggang (yang mempunyaitelah digantikan apabila ia menyentuh) dan meter aliran, yang juga cenderungmenimbulkan masalah. Jika anda mahu mengelakkan ini, decántate yang lebih baikberaspirasi petrol 1.6 liter, yang walaupun tidak memberi banyakprestasi dipercayai. Akhir sekali, jangan lupa untuk memeriksa bahawatingkap berfungsi dengan betul dan periksa bahawakelegaan kedua-dua paksi.

2- Fabia

kereta terpakai murah Skoda Fabia

Skoda Fabia seolah-olah juga yang sangat baikpilihan bagi mereka yang sedang mencari kereta terpakaiekonomi dan mantap. Generasi pertama adalah padapengeluaran antara akhir tahun 1990 dan 2007, tetapi oleh keranadi sini kita akan memilih satu unit siri keduayang dikeluarkan antara tahun 2007-an dan 2014, yang lebih moden,Mereka lebih bersedia dan sama-sama atau lebih boleh dipercayai kerana mereka tidak mempunyaimasalah yang dialami oleh meter aliran pertamadilengkapi dengan mekanik diesel. Yang terakhir ini ditawarkan dari4,000 euro.

Selain itu, seperti dalam kes pilihan pertamaanda telah diberikan, utiliti Skodajualan yang sangat berjaya sepanjang sejarahnya, jadiyang Ia tidak seharusnya menjadi sukar untuk mencari salinan yangmemenuhi apa yang anda mahu. Lebih-lebih lagi, memandangkan bilangan unitada, anda juga boleh decantarte satu atau yang lain bergantungkemasan, peralatan atau warna badan dan tiadahanya untuk keadaan mereka atau harga.

Seat Ibiza vs Skoda Fabia (6)

 • Seat Ibiza vs Skoda Fabia

  perang pengguna. Janji menghabiskan kurang daripada 3.5 l / 100 km

 • Seat Ibiza vs Skoda Fabia

  Beliau mempunyai sentuhan dinamik dengan impian saingan

 • Seat Ibiza vs Skoda Fabia

  Skoda lebih borjuasi dan selesa

 • Seat Ibiza vs Skoda Fabia

  Dalam radio Ibiza adalah sukar untuk mengendalikan; yang lain, sangat intuitif

 • Seat Ibiza vs Skoda Fabia

  Saya Czech sangat jelas telah direka dalaman yang

 • Seat Ibiza vs Skoda Fabia

Secara umum, kedua-dua yang pertama dan yangsiri kedua kereta Fabia telah membuktikansangat dipercayai, walaupun seperti biasa, perlu memberi perhatian kepadabahawa pemilik sebelumnya telah dihormati dan dipatuhi dengansemakan yang disyorkan, terutamanya berkenaan dengan tali pinggangpengedaran. Juga mata untuk gandar depan, yang biasanyacenderung mendapat kelegaan.

3- Subaru Forester

kereta terpakai murah Subaru Forester

Subaru Forester mungkin kelihatan model'Exotic' di Sepanyol, tetapi yang benar adalah bahawa ia adalah selamat,kedua-dua ciri-ciri dan kebolehpercayaannya. kejahatan adalahterdapat banyak bilangan unit yang terdapat di pasarankereta terpakai mana satu di antara calon-calon anda mempunyaidicadangkan setakat ini, yang dalam amalan bermakna terdapatkurang pilihan untuk memilih.

Generasi kedua model iniSubaru, yang dihasilkan sejak tahun 2002, hanya ditawarkan denganpetrol enjin boxer, jadi Jika anda sedang mencari untukdiesel, siri ini diperintah. Tetapi di sisi lain,kebolehpercayaan dipaparkan oleh Forester yang mereka petroltahun (dan sekarang) ia tidak dapat dinafikan: 2.0 liter, diversi 125 dan 177 hp, adalah satu kaedah yang tidak menawarkankelemahan dan sebenarnya, digunakan untuk berada di 10 terataslebih banyak kenderaanboleh dipercayai.

Subaru Forester 2.0 XS (5)

 • Subaru Forester SUV SUV

  Di luar, 2011 Forester Scuderia jeriji direka semula, cermin dan tayar

 • Subaru Forester SUV SUV belakang

  But 450 liter di pertengahan segmen

 • Subaru Forester SUV kawalan-road off

  Stereng rasa boleh diterima ... tetapi ketepatan kotak gear dengan lima gear meninggalkan banyak yang diinginkan

 • Subaru Forester SUV SUV roominess

  Salah satu aset yang terbaik: habitability di tempat duduk belakang

 • Subaru Forester SUV off-road gear

  Penurunan yang yang datang standard adalah model elemen yang jarang berlaku dalam segmennya

Generasi ketiga, yang mendarat di2008, ya itu datang dengan diesel Boxer mekanikal, enjinBeliau menekankan oleh progressivity dengan menyampaikan hp 150 yangkuasa. Ia adalah lebih mahal daripada yang pertama tetapi juga lebih moden,mempunyai peralatan yang lebih luas dan estetika tidak begitudaripada tarikh. dalam unit terpakai dengan perubahanPengguna, perlu memberi perhatian kepada keadaanpemuliharaan klac, terutamanya jika anda fikir ia telahdijalankan supaya 'roh', kerana dengan kapasiti besarsistem daya tarikan menampilkan 'Simetri Semua Wheel yang terkenalDrive 'adalah elemen yang boleh mengalami banyak. Anda boleh mencariunit daripada 8,000 euro.

4- Kia Sportage

kereta terpakai murah Kia Sportage

Bagaimana kita kita melupakan Kia Sportage jika model yang telah berjaya mendapatkanRata-rata mungkin terbaik pada ujian daripada 100,000 kilometer,menuntut ujian jangka panjang? Kami telah lamamengatakan bahawa kedua-dua Kia dan Hyundai membuat kereta yang bukan sahajamenarik untuk reka bentuk, ciri-ciri atau peralatannya, adalah bahawaMereka juga boleh dipercayai dan disokong oleh dua daripada terbaikjaminan komersial terdapat di negara kita.

talian penentuan harga kereta

Satu lagi perkara yang memihak kepada keturunan yang ketigaKia SUV adalah bahawa ia telah menjadi buku terlaris sebenardi Sepanyol (dan dalam banyak pasaran lain), jadi jika anda mencarimendapati banyak salinan digunakan, murah dandalam keadaan yang baik untuk dipilih. Malah, pemasaranDia terus untuk beberapa bulan secara selari dengan evolusi terkini-The model generasi keempat, jadi anda boleh jugamengesan unit baru-baru ini dikeluarkan.

100,000 km ujian: Kia Sportage 2.0 CRDi AWD (20)

 • 100,000 km ujian: Kia Sportage 2.0 CRDi AWD

  100,000 km ujian: Kia Sportage 2.0 CRDi AWD

 • Di dalam Kia Sportage 2.0 CRDi AWD

  Di dalam Kia Sportage 2.0 CRDi AWD

 • Kia Sportage 2.0 CRDi AWD hidung
 • Rantaian memandu adalah utuh.

  Rantaian memandu adalah utuh.

 • 100,000 km ujian: Kia Sportage 2.0 CRDi AWD
 • 100,000 km ujian: Kia Sportage 2.0 CRDi AWD
 • 100,000 km ujian: Kia Sportage 2.0 CRDi AWD
 • 100,000 km ujian: Kia Sportage 2.0 CRDi AWD
 • 100,000 km ujian: Kia Sportage 2.0 CRDi AWD
 • 100,000 km ujian: Kia Sportage 2.0 CRDi AWD
 • 100,000 km ujian: Kia Sportage 2.0 CRDi AWD
 • 100,000 km ujian: Kia Sportage 2.0 CRDi AWD
 • 100,000 km ujian: Kia Sportage 2.0 CRDi AWD
 • Penutup pelindung ekzos manifold terhempas.

  Penutup pelindung ekzos manifold terhempas.

 • Sampul fius tidak begitu ketat. Namun, segala-galanya adalah sangat kering.

  Sampul fius tidak begitu ketat. Namun, segala-galanya adalah sangat kering.

 • The lampu belakang kanan tidak patut sama sekali, lukisan telah mengalami

  The lampu belakang kanan tidak patut sama sekali, lukisan telah mengalami

 • 100,000 km ujian: Kia Sportage 2.0 CRDi AWD
 • 100,000 km ujian: Kia Sportage 2.0 CRDi AWD
 • 100,000 km ujian: Kia Sportage 2.0 CRDi AWD
 • 100,000 km ujian: Kia Sportage 2.0 CRDi AWD

Tidak ada yang sempurna dan Sportage yang bukanpengecualian, mempunyai kelemahan, kerana ia membelanjakan lebih daripadaperlu atau ruang kargo, yang walaupun banyak, adalahterletak tinggi di atas tanah, menjadikan ia sukar untuk meningkatkan danjatuh objek, terutamanya jika mereka adalah mereka berat. Tetapi ini kecilkelemahan adalah lebih daripada mengimbangi dengan produk dalam talianSecara umum, tidak boleh memberi walaupun sakit kepala tunggal. yangbukti adalah dalam nota yang diperolehi dalam kita ujian Longtempoh 100,000km dengan Kia Sportage: tidak kerosakan, 10 daripada 10,skor tertinggi dalam ujian ini setakat ini.Anda boleh mendapatkan salinan untuk beberapa 11,000 euro.

5. Volvo S60 / V60

kereta terpakai murah Volvo S60 V60

Jika anda sedang mencari yang sedan digunakanmurah atau keluarga yang selamat, selain dipercayai, daftarlihat Volvo di S60 dan V60 terdapat di pasaran spot. yangDua model Volvo telah berjaya berdiri sebagai yang paling boleh dipercayai yangkategori sekurang-kurangnya dua kali (antara yang paling dipercayai digunakan2015 dan 2016)mengikut ujian dan maklumat yang diperoleh oleh DEKRA, syarikatpemimpin dalam pemeriksaan kenderaan di Eropah, untuk membangunkanlaporan telah mengambil kira data yang diperolehi dengan lebih daripada15 juta kereta telah dianalisis pada masa lalutahun.

Kami merujuk khususnya kepada yang keduagenerasi Volvo S60, yang pergi pada jualan pertamamasa di negara kita pada tahun 2011 dan anda boleh menemui banyakunit di pasaran kenderaan terpakai. diberikankedua-dua sedan dan platform saham wagon,mesin dan peralatan, memilih satu atau yang lain bergantungkeperluan semasa anda -dan future-. Semua ini kerana hargaMereka berlepas dari 12,000 euro.

Volvo S60 D5 Geartronic Summum (4)

 • volvo s60 enjin d5

  Volvo S60 Scuderia enjin diesel 215 hp baru yang menjanjikan penggunaan purata sebanyak 5.9 l / 100 km.

 • s60 d5 empat c

  Volvo S60 D5 adalah sebuah kereta yang sangat bagus untuk perjalanan. Terutamanya jika anda membawa casis adaptif Four-C.

 • d5 dalaman s60

  Bahagian dalam Volvo S60 D5 baik diselesaikan, kedudukan memandu yang baik dan bahan-bahan yang disimpan.

 • volvo s60 perubahan d5

  Automatik enam kelajuan Geartronic mempunyai kos tambahan sebanyak 2,455 euro.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: