Lima simulator memandu terbaik

Dalam permainan video dan genre kelajuan, memandu simulator mempunyai tanda besar. Jika dimainkan dengan stereng, perasaan memandu kereta sebenar adalah serupa dengan realiti. Berikut adalah lima yang terbaik simulator memandu pada tahun-tahun kebelakangan ini.

yang memandu simulator Mereka mempunyai sejumlah besarberikut kalangan pemain. Terima kasih kepada mereka,sesiapa sahaja boleh menukar ruang tamu anda ke dalam litar danFernando Alonso berasa kapal Ferrari, terutamanyajika ia mempunyai stereng sebagai persisian, dan bukannya yangarahan biasa. No genre lain mampu mencipta sebagai setiadunia sebenar, jadi di sini adalah lima daripada simulator terbaikmemandu yang mereka telah melihat cahaya pada masa lalutahun.

Microsoft membentangkan Forza Motorsport 6 dalam Madrid (7)

 • Forza Motorsport 6

  Forza Motorsport 6 dibenarkan untuk bersaing dalam perlumbaan malam.

 • Forza Motorsport 6 dalam Madrid

  Ia dikemukakan dalam Madrid Forza Motorsport 6.

 • Pembentangan Forza Motorsport 6 dalam litar Jarama yang

  Antara Forza Motorsport 6 baru adalah keupayaan untuk bermain sehingga 24 pemain sekaligus.

 • Persembahan di Jarama Forza Motorsport 6

  Ford GT baru telah dipilih sebagai kereta perlindungan Forza Motorsport 6.

 • 24 Hours perpaduan dengan Forza Motorsport ujian maya.

  24 Hours perpaduan dengan Forza Motorsport ujian maya telah diadakan.

 • Pasukan maya ujian perpaduan 24 jam dengan Forza Motorsport Ford.

  Dua pasukan bersaing dalam perlumbaan ketahanan, setiap satu mewakili satu projek Juegaterapia Foundation.

 • sukan kereta di Forza Motorsport 6

  Forza Motorsport 6 termasuk sehingga 450 kereta.

1. simulator memandu terbaik: Forza Motorsport6

Salah satu yang terbaik simulator memandu yang telah datangakhir-akhir ini ia adalah 'Forza Motorsport 6'. antaraperkembangan adalah keupayaan untuk bermain dengan incluyees sehingga 24pemain sekaligus. kaum dengan perubahancuaca Mereka akan membuat anda bukan sahaja bersaing dengan orang lainkereta tetapi juga terhadap hujan dan akibatnyaasfalt, yang telah simulasi 3D dengan lopak fizikal sebenar.Selain itu, anda juga boleh bersaing dalam perlumbaan malam, dengansatu-satunya pencahayaan disediakan oleh lampu kenderaan ataudengan lampu pembutaan landasan.

dengan lebih daripada 450 kereta, 26 lokasi sekitardunia 24 pemain serentak dan menggabungkanujian dan hujan dan malam, 'Forza Motorsport 6'sempurna ia mewakili evolusi saga dalam ini 10tahun, "kata Chris Bishop, Microsoft semasa pembentanganpermainan video.

2. simulator memandu terbaik: Kereta Project

'CARS Project' akan memberitahu anda apamenjadi seorang juruterbang, dan apa yang akan berlaku kerjayanya; Oleh itu,akan bermula pada kart dan secara beransur-ansur bergerak ke atas anda pergi,lulus kereta atau kereta, sehingga lumbarintangan, di mana anda akan mencari dengan prototaip yang kuatLMP1 digunakan dalam Le Mans.

Anda boleh mendapatkan di belakang roda model berkesudahan jenama sepertiAudi,BMW,Caterham, Lotus, McLaren, Mercedes, Pagani atau RUF. kepadaMelepaskan adrenalin anda perlu ada 60litar sebenarMonaco, Montmelo, Brands Hatch, Hockenheim,Imola, Mugello, Le Mans, Monza, Nurburgring, Silverstone,Spa-Francorchamps, Laguna Seca, Bathurst, Willow Springs, Suzuka,Indianapolis ... Hampir mana-mana litar diketahui. ia adalahtersedia untuk PlayStation 4, Xbox Satu dan PC.

3. simulator memandu terbaik: Assetto Corsa

Assetto Corsa Ia adalah simulator memandu untuk PS4,Xbox Satu dan PC, yang boleh didapati dari April. yangset termasuk mod kerjaya dan membolehkan pemain untuk mencipta danmenyesuaikan pertandingan berbilang dan jalan raya.

Anda boleh menggulung di trek seperti Silverstone, Monza, Imola,SPA-Francorchamps, Nürburgring ... jenama? BMW, Ferrari, McLaren, Mercedes.

tawaran Memandu empat kemungkinan: Gamer, pelumba,pro, dan OURTH persobalizable sepenuhnya, menjadikanpemain akan menikmati memandu tahap simulasikesukaran mereka suka.

CARS projek menunjukkan imej 'supercars' mereka (8)

 • Supercars dalam CARS Project: Pagani Zonda
 • Supercars dalam CARS Project: Audi R8
 • Supercars dalam CARS Project: Koenigsegg
 • Supercars dalam CARS Project: Mercedes SLS
 • Supercars dalam CARS Project: Pagani Huayra
 • Supercars dalam CARS Project: Porsche
 • Supercars dalam CARS Project: Porsche
 • Supercars dalam CARS Project: McLaren P1

4. The simulator memandu: iRacing

iRacing ialah memandu simulator 'online' yangakan membolehkan anda untuk hidup pengalaman memandu lebih 50 modeldi lebih daripada 70 litar dengan lebih daripada 230 konfigurasi.Nüburgring, Daytona, Monza, Indianapolis ... Sama ada anda mahumempunyai adrenalin dalam Nascar, seolah-olahapa yang anda suka untuk memandu kereta dalam FIA GP,semua yang anda perlukan adalah sebuah komputer dengan port USB,pedal digital dan roda stereng, dan langganan ...

5. memandu Best simulator Rally DiRT

Rally DiRT adalah simulator memandu akandidapati dengan PlayStation 4, Xbox Satu dan PC pada 5April 2016 dan janji-janji untuk memukul keras.

Terima kasih kepada beliau, anda boleh mengalami sensasi bersaing dalamperhimpunan. tawaran 70 dibahagikan kepada enam peringkat perhimpunan:Wales, Sweden, Finland, Monte Carlo, Greece, dan Jerman; 39peringkat kereta Rally Cross, dan kejohanan beberapa, liga, mod'Online' ranking dunia dan ulangan harian yang melebihirekod.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: