Lidl menawarkan motosikal: tawaran atau Penipuan?

Lidl menawarkan motosikal: tawaran atau Penipuan?

Mereka adalah promosi yang diketahui dan motosikal Lidl dan garis perniagaan lain seperti alat permainan di Krismas, DIY pada masa yang lain tahun ... Tetapi yang sebenarnya, adalah tawaran atau satu penipuan? Kami melalui salah satu pusat untuk melihat sendiri bagaimana barang-barang ini untuk dua roda ... jika mereka masih kekal.

Khamis Mac 3. Seorang rakan menghantar saya link yang membuatkan sayamelarikan diri untuk sementara dari kerja untuk pergi ke salah satu pusatkomersial yang lebih kemasyhuran telah memenangi di Sepanyol pada tahun kebelakangan ini:Lidl, kerana tawaran motosikal. Tetapi apa yang merekasebenarnya chollo atau penipuan? Adakah ia bernilai andaitem? Adakah mereka lebih murah kerana ia seolah-olah? Adakah mereka memenuhi syarat-syaratkeperluan kualiti bagi produk mereka mempunyai peralatan standard? 

Katalog laman web rasminya, dalam kes ini, termasuk semua jenisartikel yang berkaitan dengan motosikal, daripada topi keledar kepadasarung kaki haba, melalui trellises, baju teknikal,penyembur untuk membersihkan rim dan penyelia, alat ...sangat 'manis gigi' artikel, a priori, sentiasa datang dalam berguna. sekalidi tempat letak kereta, saya meninggalkan basikal di hadapan pintu dan langkah. yangdilema pertama adalah untuk pergi dengan topi keledar saya sendiri atau meninggalkan item inidalam bagasi, bersama-sama dengan sarung tangan, dalam kotak telus dengankunci agak terdedah. Jadi, seperti yang saya mengira minggu inimenguji kenderaan dengan beg pakaian logam, saya membuat keputusan untuk mendepositkan terdapatsemua saya telah meninggalkan untuk menyelongkar melalui rak dan kuasamembandingkan model, saiz dan membeli dengan lebih selesa, seperti yang andadi mana-mana kedai. 

Ia adalah sukar untuk masa

Tetapi kemudian saya bertemu kekecewaan besar: hanya mendapatArtikel hanya beberapa jam selepas anda mula inipromosi baru diumumkan, seperti biasa, dengan sebarang gangguan yang besar. dan dalamSebaliknya, beberapa kotak kosong, hancur seluar offpresint, timah boleh (?) bahawa seseorang telah meninggalkandi sana ... dan perasaan yang tidak menyenangkan tidak setelah tiba dalam masa,seperti banyak masa dan tidak dapat bersaing denganbersara, pekerja yang menganggur atau malam bolehberada di dalam Lidl jam 10.00 pagi dan menyamaratakan merekamenawarkan.

"Maafkan saya, anda akan mendapatkan lebih banyak barangan basikal?", Saya bertanya kepada seorangbergantung. "Saya rasa tidak, kerana kita selalu membawa semua sekali gussehingga ia menjadi letih dan apabila sesuatu bukan kerana kita adaganti, tetapi kerana terdapat beberapa pulangan"Saya menjelaskanmuda bersahaja. 

Sesungguhnya, ini adalah rahsia utama berjalanLidl menawarkan untuk motosikal -dan perkara-perkara lain yang padapada masa dan terhad: batch yang sangat besar artikelbagi semua pusat di Sepanyol, secara teorinya pada harga yang hebat,dengan kempen pengiklanan dalam media ("daripadaesok ...") Dan laman web sendiri. Dan kerana mereka kehabisanhanya untuk 'sentiasa': kerana tidak seperti apa yang berlaku dalamperniagaan konvensional, tidak ada kemungkinan bahawa penjualmelihat di kedai atau peniaga itu kembali dengan jantinabeberapa hari kemudian.

5 sarung tangan untuk menjaga memanaskan musim sejuk ini (5)

 • Alpinestars-365-Gore-Tex-X-TRAFIT

  Sarung tangan Alpinestars 365 Gore-Tex X-TRAFIT: 180 €

 • BMW-Pro Winter

  BMW Sarung Tangan Pro Winter: 154 €

 • Dainese Scout-Evo-Gore-Tex

  Sarung tangan Dainese Scout Gore-Tex Evo: 132 €

 • Ixon-Pro Skin-HP

  Sarung tangan Ixon Pro Skin HP: 70 €

 • Richa-Ice Polar-GTX

  sarung tangan Richa Polar Ice GTX: € 100

Anda tidak boleh meminta sesuatu yang konkrit berlaku kepada seseorangTetap khusus untuk produk tersebut, kerana tidak bahagian yang tidaktiada pekerja menerima pelajaran ini. Dan jika ia datang kepada pakaian atauin, tidak boleh lulus penguji untuk melihat apa yang andasaiz, jadi ia tidak umum untuk mencari pelanggan dengan sebuah keretapenuh dengan barangan yang sama pelbagai saiz dan warna yang iaBeliau mengambil segala-galanya untuk memakainya di rumah dan perubahan, tiquet dalam tangan, lebihon ...

Lidl begitu dan strategi bagaimana anda menjual diulangisetiap minggu lain juga, ia kelihatan logik untuk berfikir bahawa formulaIa berfungsi.  

promosi berkualiti Lidl

Ia bukan kali pertama yang Lidl menawarkan promosibarang-barang untuk pengguna jalan raya, walaupun ia adalah find sangat jarang berlakudi rak mereka kerap (seperti hampir semua selain daripadaproduk makanan). Dan kemudian seperti sekarang, sekurang-kurangnyaia mempunyai kaitan dengan basikal menjana pendapat yang bercanggahrangkaian dan forum internet sosial, di mana mereka menuduhrantaian jerman kekurangan kualiti Artikel atau bahawayang harga Mereka tidak begitu rendah. 

Dalam salah satu rak paling hancur, saya dapat akhirnya mengesankotak yang belum dibuka dengan topi keledar modular jenama CRIVIT, dengan59.99 euro, seperti yang dipakai sepanjang hari mengkritik beberapahalaman. Ia tidak sebuah firma terkemuka, tetapi diluluskan dan mempunyaijaminan selama tiga tahun. Pada pandangan dan pertama dgn bijaksana, tanpa dapat menilairintangan hentaman dengan ujian sebenar, ia seolah-olah apa-apaterutama manakala mengiktiraf bahawa harga menarik banyakperhatian, seperti jenis 'jet' terbuka (29,99euro). 

Produk pembersihan visor dan tayar, kepada 2.99 euro,atau (sedikit rendah) kepada 3.99 euro, stokin haba bernilaidiuji, sudah tentu; Sebaliknya, trellises (lebih daripada 19 euro)tidak lagi begitu enak, seperti balaclava nipis (4,99,hampir sama dengan apa-apa harga kedai basikal), apatah lagiToolkit (24,99 euro) atau pakaian teknikal(12,99 euro seluar dan baju, untuk 16,99). 

Dan dijual semula?

Apabila selesai sahaja ayat-ayat ini, saya tahu bahawa untuk pembacaAUTOBILD.ES akan melibatkan panduan semata-mata mengenai apa-apaLidl menawarkan motosikal bahawa banyak kesan mempunyai,tetapi saya pasti ia tidak akan menjadi panduan membeli untukseseorang, terutamanya, kerana jika anda pergi sekarang untuk mencari mana-mana daripadaperkara-perkara ini mungkin sudah habis, walaupun merekaIa berlangsung hanya beberapa jam dari permulaan promosi.kita perlu menunggu untuk kembali mungkin? laman web atauterpakai dan mereka telah digantung banyak produk-produk ini?


Понравилась статья? Поделись с друзьями: