10 kereta murah anda boleh membeli pada tahun 2017

Opel Karl

Kami mahu membantu anda memilih cara yang terbaik mungkin dengan ini 10 kereta murah anda boleh membeli pada tahun 2017, sebanyak 10 kenderaan yang dikemukakan sebagai satu pilihan yang menarik bagi mereka yang ingin menyesuaikan anggaran maksimum untuk memperoleh pilihan pertama kereta atau menggantikan dengan hari ini.

Jangan ketinggalan: Beli kereta di Jerman: semua yang anda perlu tahu

Tahu apa kereta untuk membeli adalah salah satu soalan yang paling sukar kita perlu menyelesaikan sering sekali. Ini adalah keputusan yang sangat penting kerana ia bukan sahaja bergantung kepada kemerdekaan dari segi mobiliti dalam tempoh beberapa tahun akan datang, kesilapan juga boleh menjadi drag yang besar kepada ekonomi rumah tangga. Kami katakan ini kerana pasaran spot sering sangat menarik, tetapi bagaimanapun menarik ia mungkin kelihatan tawaran, ia akan menjadi sukar untuk membandingkan dengan 10 kereta murah anda boleh membeli pada tahun 2017 kemudian anda hadir, terutama bagi ketenangan yang memberikan jaminan rasmi mereka.

VIDEO 10 kereta diesel murah dijual pada tahun 2017

mereka Kereta Murah 2017 selain menonjol untuk harga jualan mereka adalah kira-kira 10,000 euro dalam semua kes, kerana ia adalah kereta yang menawarkan hubungan yang seimbang antara peralatan dan harga. Sebahagian daripada umat pilihan, selain daripada memenuhi keperluan utama, yang mempunyai kadar jualan dapat menyesuaikan diri dengan belanjawan yang lebih rendah, berada pada kedudukan yang baik di indeks kebolehpercayaan yang ditawarkan oleh agensi berprestij sebagai TÜV atau syarikat-syarikat Jerman supaya anda terkenal sebagai DEKRA.

Tujuh kereta yang baik dan murah (7)

 • Mitsubishi Space Star Front

  Mitsubishi Space Star adalah utiliti yang tahu bagaimana untuk menawarkan kualiti, ruang, peralatan dan ekonomi: dari 11.000 €.

 • sebelah Citroen C-Elysée

  The Citroen C-Elysée ialah sedan empat pintu, 4.43 meter panjang dan dengan kapasiti beban 506 l. Dari 12.930 euro.

 • Front Dacia Duster

  Dacia Duster adalah salah satu pasaran SUV yang paling ekonomi. Ia menawarkan dalaman yang luas dan harga permulaan adalah 10,900 euro.

 • Ford Ka depan

  Ford Ka adalah menarik bandar berdasarkan yang menarik Fiat 500 tetapi adalah lebih murah: dari 8,800 euro.

 • Hyundai i20 depan

  Hyundai i20 baru yang menyebabkan revolusi kecil dalam segmen terima kasih kepada kemasan yang baik. Dari 9950 €.

 • sebelah Kia Picanto

  Kia Picanto telah dikemaskini imejnya tetapi masih mengekalkan bahagian dalamnya selesai juga. Dari 10.145 euro.

 • Seat Toledo depan

  The Seat Toledo ialah hatchback lima pintu, dengan kemasan betul tetapi, di atas semua, batang besar 550 l.

yang 10 kereta murah anda boleh membeli pada tahun 2017 Mereka tidak semestinya yang paling murah di pasaran. Kami telah memilih untuk menawarkan pilihan daripada kalangan mereka yang lebih berpatutan, tidak termasuk mereka yang lebih 'terdedah' dan memberi tumpuan kepada orang-orang yang kelihatan paling menarik untuk ciri-ciri mereka, mempunyai penganugerahan lebih daripada standard yang boleh diterima dan boleh didapati dalam kebanyakan kes, suficiemente yang mampu kokpit. Mengambil kesempatan daripada diskaun yang ditawarkan oleh setiap pengeluar pada masa yang kita menulis artikel ini dan walaupun Rancangan PIVE telah selesai, jika anda berminat untuk menghilangkan kereta lama anda, anda boleh mendapatkan tawaran yang benar-benar menarik bahawa dalam beberapa kes melebihi sempit 7000 euro.

Kecil: 434 mata untuk Citroen C1, 477 untuk Opel Karl ...Kecil: 434 mata untuk Citroen C1, 477 untuk Opel Karl ...

1. Opel Karl

Opel Karl, yang dibentangkan sebagai salah satu kereta murah paling menarik dengan menawarkan harga yang kompetitif berbanding dengan peralatan yang banyak. Untuk ini kita perlu menambah bahawa ia juga merupakan model yang agak baru-baru ini di pasaran, jadi ia masih tidak sangat biasa. Dengan diskaun promosi digunakan, julat bermula pada 7,990 euro, tetapi itu tidak penting, versi dengan kemasan Selective dan enjin 1.0 ECOTEC enjin petrol dengan 75 kuasa kuda, ia kekal di dalam 8768 euro. negatif adalah belalainya, dengan hanya 215 liter.

Seperti yang dinyatakan, peralatan memang banyak dan ia termasuk roda pelbagai fungsi stereng, sistem bunyi dengan Bluetooth, USB dan input tambahan, pembantu output belum selesai, cermin elektrik boleh laras atau kawalan pelayaran. Untuk semua ini perlu ditambah depan, sisi dan tirai beg udara, ketinggian tempat duduk pemandu boleh laras, komputer, kawalan pusat jauh atau kestabilan dan penutupan sensor tekanan yang diperlukan.

Kuasa: 75 hp

penggunaan purata 4.5 l / 100km

Porter: 215 liter

Kia Picanto

2. Mitsubishi Space Star

Ia adalah mungkin yang paling tidak diketahui senarai kereta murah anda boleh membeli, sesuatu yang tidak adil dengan cara yang. Dengan model ini, Mitsubishi telah berusaha untuk menawarkan bukan sahaja produk dengan harga yang menarik, juga dengan peralatan yang banyak daripada pesaing utamanya. Mitsubishi Space Star boleh didapati dengan tawaran untuk 10,200 euro dengan kemasan Motion dan 1.0 petrol enjin 88 hp.

Ciri-ciri utama model ini adalah yang peralatan standard menyeluruh, ia mempunyai banyak unsur-unsur yang tidak mempunyai calon-calon lain. Kami merujuk kepada isu-isu seperti lampu automatik, kepada sensor hujan atau sistem akses dan permulaan tangan percuma. Ia juga mempunyai roda dan anjakan tombol upholsteri kulit, rim aloi 15 inci, kawalan suhu automatik, empat tingkap elektrik, roda stereng pelbagai fungsi, sistem audio dengan sambungan tambahan dan sambungan Bluetooth atau cermin luaran yang dipanaskan dengan lampu berkelip LED bersepadu.

Kuasa: 80 hp

penggunaan purata 4.3 l / 100km

Porter: 235 liter

Kereta murah 2016 Suzuki Celerio

3. Suzuki Celerio

Dengan 3.6 meter yang panjang, terletak Suzuki Celerio pertengahan antara model keempat dalam senarai dan kedua dengan kelebihan lebih Seat yang mempunyai badan lima pintu dan kabin yang lima plaza. Walaupun ia adalah mustahil untuk memperoleh ia pada kos yang rendah (7795 euro), Kami mengesyorkan anda selesai short GL, yang berharga 9190 euro dengan diskaun digunakan. Ia mempunyai enjin 1.0 petrol yang menghasilkan 68 kuasa kuda dan yang menawarkan prestasi yang boleh diterima untuk digunakan dalam kawasan bandar.

Kami memilih untuk GL celerio dan bukan kerana ciri-ciri asas pendingin hawa, radio dengan MP3, USB, CD dan sambungan Bluetooth, tingkap elektrik hadapan, mengunci pusat, stereng boleh laras, ketinggian tempat duduk pemandu laras, ditambah kawalan kestabilan, dua beg udara depan dan sensor tekanan tayar.

- Kuasa: 68 hp

- penggunaan purata 4.3 l / 100km

- Porter: 254 liter

4. Fiat Panda

Fiat Panda adalah tetap di ranking ini di mana kami berusaha untuk menawarkan kereta murah pada harga yang terbaik. Fiat sedikit ditawarkan dalam tiga kemasan dan mula dibina Pop 6590 euro dengan diskaun gunaan semasa (tetapi ya, pembiayaan, kerana dalam banyak model-model lain kedudukan). Di bawah hud enjin petrol dan 1.2 liter 69 hp dengan kotak gear manual menyembunyikan. Walau bagaimanapun, peralatan standard asas, seperti penyediaan beg udara, kulit stereng atau Program Kestabilan Elektronik (ESP), manakala perlu membayar untuk mempunyai yang paling asas seperti sistem mengunci pusat atau pilihan radio.

- Kuasa: 69 hp

- Purata penggunaan: 5.1 l / 100 km

- Porter: 225 liter

5. Skoda Citigo

Citigo Skoda, seperti juga Seat Mii, dengan mana ia berkongsi platform dan rangkaian kuasa, adalah model yang paling kecil firma Czech. Tiga pintu Citigo Style bermula pada 10.170 euro dan, walaupun bukan yang paling murah, ia adalah penamat yang paling menarik menyesuaikan harga. Pilihan penyesuaian membenarkan permainan dengan reka bentuk tanpa menambah terlalu banyak kos tambahan dan termasuk peralatan seperti acondiconado udara, tekanan tayar kawalan mengunci pusat, rim aloi 16 inci, lampu kabus dan paparan warna radio. Di bawah hud, enjin 1.0 MPI 60 hp petrol dikaitkan dengan kotak gear manual lima hubungan.

- Kuasa: 60 hp

- Purata penggunaan: 4.5 l / 100 km

- 251 liter

6. Dacia Logan

Jika anda sedang mencari lebih banyak ruang, kami menjemput anda untuk terus Menyelidikinya portfolio produk firma Romania. Dacia Logan menawarkan jumlah ketiga dalam badan dan berkongsi enjin sama seperti utiliti. Dalam kes ini, TCe Ambience 90GLP Logan bermula pada 10.280 euro dan melengkapkan turbo tiga silinder 0.9 liter 90 hp yang memakan LPG dan petrol. Ia menawarkan yang sama pilihan, tetapi kali ini penyaman udara adalah sebahagian daripada peralatan standard. Navigation Pack 435 euro atau 180 lampu euro kabus adalah beberapa komponen yang boleh ditambah.

- Kuasa: 90 hp

- penggunaan sederhana: 3.5 l / 100 km

- Porter: 510 liter

kereta murah Dacia Sandero 2016

7. Dacia Cari

Dacia Sandero adalah salah satu kereta baru lebih murah pasaran kerana harganya bermula pada 7821 euro Ambiance versi 1.5 dCi enjin diesel 75 hp, dengan semua diskaun digunakan. Manakala selesai ini tidak menggabungkan peralatan standard cukup besar, anda perlu menambah 423 euro ia kos sentiasa memerlukan pendingin hawa, jadi dalam jumlah itu akan kekal pada 10,753 euro.

Antara peralatan standard termasuk Sandero Ambience, kita perlu menyebut ESP, yang beg udara depan depan dan sisi, mengunci pusat dengan roda jauh atau keluli 15 inci diameter dengan Hubcaps. Anda boleh melengkapkan walaupun bukannya memilih untuk pendingin hawa, seperti yang telah kita berkata, ia kos 423 euro, anda membuat keputusan untuk memasukkan salah satu daripada dua pakej yang juga merangkumi elemen ditandingi. Pertama menambah radio dengan semua jenis sambungan, termasuk Bluetooth diperlukan, untuk 627,99 euro, manakala yang kedua mempunyai pelayar berguna dengan skrin sentuh 7 inci 435 euro.

- Kuasa: 75 hp

- penggunaan purata 3.8 l / 100km

- Porter: 320 liter

8. Citroen C1

Lima pintu Citroën C1 dengan Edisi City bermula pada penamat 9,600 euro. Ia dikemukakan sebagai salah satu pilihan yang paling lengkap dan menarik di sini, sama ada untuk harga dan untuk peralatan. peralatan standard seperti skrin sentuh 7 inci Bluetooth dan MirrorLink, ABS, ESP, sistem penghawa dingin, penghad kelajuan, stereng kulit roda dan aloi roda, antara lain, membuat ia menonjol, manakala di bawah hud ia menyembunyikan PureTech petrol enjin 1.2 liter dengan 80 hp dan transmisi manual.

- Kuasa: 80 hp

- Purata penggunaan: 4.3 l / 100 km

- Porter: 196 liter

Kereta Murah Seat Mii 2016

9. Seat Mii

The Seat Mii, selain menjadi model yang paling kecil yang dijual oleh firma Sepanyol, dengan 3.56 meter panjang, adalah lebih kecil di kalangan 2017 kereta ekonomi kami mencadangkan, yang membayangkan had kepada bilangan penumpang yang dibawa, yang dalam kes ini adalah empat. Tetapi jika anda biasanya mengemudi bandar dan biasanya tidak membuat perjalanan panjang, ia boleh menjadi pilihan yang sangat baik. Kini Seat Mii Style menawarkan dari 11.480 euro dengan diskaun mungkin digunakan, yang bandar menggunakan petrol mekanikal 1.0 dengan 60 hp dan dilengkapi dengan manual lima kelajuan kotak gear. komponen dilengkapi pendingin hawa, mengunci pusat, komputer perjalanan, depan dan sisi beg udara dan Program Kestabilan Elektronik (ESP).

- Kuasa: 60 hp

- penggunaan purata 4.5 l / 100km

- Porter: 251 liter

10. Dacia Duster

Dacia Duster sudah pasti model yang paling berjaya firma Romania. Harga berpatutan SUV bermula pada 10,000 euro penamat Asas. Walau bagaimanapun, kami menjemput anda untuk melabur lebih sedikit dan anda mendapatkan visa 115 Duster 4x2 1.6 Ambience dengan pilihan peralatan yang lebih tua untuk 12.565 euro. Melengkapkan empat silinder petrol 1.6 liter dengan 115 hp dan transmisi manual. Di samping itu, sistem Start&Berhenti, tingkap elektrik, mengunci pusat, tekanan tayar, MP3, ESP, radio ABS dan bantuan brek kecemasan adalah sebahagian sensor dele peralatan standard. Menambah penghawa dingin untuk 705 euro dan anda akan mempunyai untuk melengkapkan.

- Kuasa: 115 hp

- Purata penggunaan 6.4 l / 100 km

- Porter: 475 liter