Lima kereta paling mengesankan tiga roda

Lima kereta paling mengesankan tiga roda

Berikut adalah koleksi kecil dengan lima model tiga roda mengesankan. Tiada seorang pun daripada mereka adalah praktikal atau sah untuk hari itu, tetapi apa yang pasti ialah memimpin tidak boleh memadam senyuman muka anda. Saya memberitahu anda dari pengalaman ...

Secara jujur, saya telah berfikir tentang membuat koleksiyang paling lucu dan kereta radikal saya telah didorong dan akhirAkhirnya, saya membawa bersama-sama beberapa model tricyclespaling mengejutkan dan pada masa yang sama untuk memandu horniestuntuk jalan. 

Menyalahkan untuk perubahan ini sudah pasti rumah keretaBelanda telah melalui tangan saya hampir sepuluh tahun yang lalu: CarverOne.

 - Carver Satu

Ia adalah kenderaan yang menggabungkan teknologi perlumbaandengan unsur-unsur aeronautik dan duniamotosikal. Perkara utama untuk pembangunan teknologiDVC ( 'Vehicle Dynamic Control'). Sistem yang membolehkankokpit dan roda depan berayun dan pada masa yang sama mengawalsecara automatik sengetkan sudut.

Carver Satu

Dengan strok yang hanya anda tidak melakukan idea apa yang inimainan, tetapi saya dapat menikmatinya, saya memberi jaminan kepada anda adalahsejarah sahih. Ia mempunyai dua kerusi (satu di hadapan yang lain, seperti dalambasikal), tetapi dikendalikan dengan roda stereng dan memborong andaAnda berasa seperti juruterbang pesawat pejuang untuk melihat melalui berdekatantingkap depan kerana dunia tilts sekitar dan rasaanda perlu mengambil lutut untuk berbohong tidak begitu banyak. tetapi semuaadalah dikawal, go bagaimanapun kuat menyimpan baik Seridan ia membuatkan anda menikmati seperti anda tidak pernah dilakukan. Ia benar-benar adalahseperti mempunyai roller coaster disimpan di dalam garaj untuk anda gunakanapabila anda mahu.

Ia hanya mempunyai 68 hp tetapi mempunyai berat 670 kg dan mampu memecutdari 0 hingga 100 km / h dalam 8,2 saat dan kelajuan maksimum adalah 185km / h. laman web pengeluar buat masa ini tidak menentukanSatu harga Carver, tetapi pada masa yang saya cuba adalah45,000 euro untuk pasaran Sepanyol.

 - Can Am Spyder

Lebih daripada kereta beroda tiga adalah motosikal, tetapi jugaIa telah melalui penggubalan AUTO BILD dan meninggalkan kita begitu baikperasaan, saya tidak dapat meninggalkannya. Di sini saya meninggalkan ujian Can Am Spyder dan video di manaberhadapan dengan KTM X-Bow, aparatazo lain akan menjadidisgno memasukkan pengelasan ini jika tidak kerana dia'Ganti' roda ...

Can Am Spyder

Can Am Spyder mempunyai 100 hp dan kotak gear yangsepara automatik lima kelajuan. Malangnya pengeluar tidakIa menyediakan sebarang data pada manfaat. harganya padaSpain, menurut laporan, kira-kira 20,000 euro.

 - Morgan 3 Wheeler

Tidak, ia bukan sebuah kereta klasik. Well, pasti melihatYa, tetapi hari ini masih dihasilkan dan beberapa suka dia perlumemberikan banyak sensasi. Malangnya kami tidak dapatmerasainya sendiri. Tetapi ia adalah satu model yang tidak boleh terlepas inikumpulan.

Morgan 3 Wheeler

Dibuat pada casis tiub yang membolehkan beratJumlah tidak melebihi 500 kilogram, mencapai sensasiprestasi kerana ia mencapai 100 km / h dalam 4,5 saat dankelajuan tertinggi 185 km / h. V2 menyusunatur enjin 1.8 liter dengan100 hp. Harganya adalah sekitar 40,000 euro.

 - Epic Torq Roadster

Jarang dicipta oleh syarikat California yang mengkhusus dalam membangunkankenderaan elektrik selepas mencipta bot 100% elektrik danbuggy mencari 'sesuatu' dengan prestasi yang lebih tinggi.

Epic Torq

Sesungguhnya estetik adalah lebih daripada yang boleh dipersoalkan, tetapi merekaangka meninggalkan tidak syak lagi: aparatazo ialah. Menurut memilikibasikal roda tiga pengeluar seni bina mengurangkan sebanyak 25%berlarutan asfalt dan mencapai pengagihan berat65/35, menurut mereka sesuai untuk jenis kenderaan. daripadaMalah mengatakan bahawa ini adalah mampu menyokong pecutan lebih lateral(1.3g) sebagai F430 Ferrari. Mempunyai berat 998 kg dan memecut dari 0 hingga 100hanya 4.0 saat.

Ia kos 65,000 dolar (48,000 euro).

 - Campagna T-Rex 16S

Ini ciptaan Kanada, tetapi ia dikendalikan olehstereng, ditakrifkan oleh pencipta sebagai pentakrifan semulamotosikal. kehadirannya sudah pasti radikal, tetapi lebih adalahprestasi. Tidak begitu banyak 0-100 km / h, yang adalah sama denganlihat setakat ini (4.1 s), tetapi kelajuan maksimum, yang210 km / h dan pecutan sisi yang besar, yang sama dengan jumlahUS saingan dipetik di atas 1.3 G. 

Juga menghairankan untuk ringan, kerana ia mempunyai berat hanya 408 kilogramterima kasih kepada yang dibina di atas kerangka tiub. kenderaan kepada enjinSumber BMW enam silinder dengan 160 hp.

Campagna T-Rex 16S

Anda juga mungkin berminat dalam:

- Lebih banyak kereta Geeksdunia

- enamtips untuk membuat kereta anda pergi lebih jauh tahun

- yanglima kesilapan utama apabila membeli kereta baru

- limakereta yang memalukan walaupun jenama mereka sendiri

- lapankesilapan yang menunjukkan bahawa anda tidak adalah seorang pemandu yang baik

- limasukan jika anda tidak suka memandu

- limakereta untuk mengatasi krisis 40

- 10 SUV lebihkualiti offroad

- 10 SUVkurang kualiti offroad

- limasukan terbaik dihasilkan di Sepanyol

- Top Fivekereta untuk pergi di seluruh dunia

- The cochazos lebihhorteras: merah jambu adalah bergaya?

 


Понравилась статья? Поделись с друзьями: