Audi Q1, kita mengejar!

Audi Q1 adalah model yang tiba di pasaran dijangka untuk tahun depan. Tetapi tidak terlalu banyak data saingan masa depan BMW X1 dan perempuan Audi tidak mendapat apa-apa lebih mudah untuk mencari apa-apa maklumat daripada SUV kompak yang baru dikenali. Berikut adalah gambar-gambar yang pertama.

Berikut adalah lass yang gambar pertama AudiQ1 rolling dalam fasa ujian, walaupun tayargenerik mengelakkan melengkapkan yang menentukan sama ada ia adalah minicrossover Audi atau varian sporty yang Audi SQ1, yangberada di pasaran pada masa yang sama pada 2016.

siridaripada foto pengintip AudiQ1 terutamanya mendedahkan perkadaranbukannya penampilan mereka, dilindungi oleh penyamaran, tetapi jelasadalah versi digemukkan Audi A3, seperti biasadalam kelas ini SUV kompak. Di samping itu, model prototaip iniyang ia akan berdasarkan pada platformVW MQB hanya mempunyai lima pintu, tetapiintuits yang dengan mudah boleh menjadi versi coupe. Sebagai tambahan kepadaplatform, Q1 akan berkongsi beberapa diesel mekanikal dan petroldengan Volkswagen.

Nama akhiruntuk roader bandar Audi Ia akan menjadi Q1. Di sini, beritadi mana ia mengesahkan bahawa Audi akan menggunakan nama selepas Q1Fiat penolakan.

Audi Crosslane Coupé dibentangkan di Paris Motor Show (4)

 • Audi Coupe Crosslane sisi

  Audi Crosslane Coupé menggabungkan enjin pembakaran dengan dua elektrik

 • Audi Crosslane Coupé depan

  Baru Frame Ruang depan multimaterial Audi Crosslane Coupe diperbuat daripada aluminium, kaca dan gentian karbon

 • roda Audi Crosslane Coupe

  Audi Crosslane Coupé pemegang dari stereng adalah terima kasih mungkin untuk teknologi sentuhnya

 • Audi Coupe belakang Crosslane

  Mark reka bentuk masa depan garis pelbagai Audi Q

Jangan ketinggalan: Kami diuji latar belakang Q3 Audi baru

Mungkin yang paling ingin tahu projek baru yang penting iniAudi adalah kerahsiaan dengan mana ia sedang dijalankan. hanyakita telah melihat prototaip Audi Q1 tempoh pekelilingujian dinamik, tidak camouflaged. Hari ini kita mendapat beberapa gambar mendedahkan hanya mengesahkanini: Mereka telah ditangkap Q1 Audi baru dipasang pada badanVolkswagen Tiguan! Mengapa kita begitupasti adalah Q1? Seperti rakan-rakan kita mengatakanmotor.es terdapat beberapa ujian: pertempuran adalah sangat pendekdan menunjukkan sepenuhnya tidak seimbang Tiguan. enrolmenIngolstadt (IN) membawa kepada berfikir bahawa itu adalah model Audi dantidak Volkswagen, yang pendaftaran biasanya Wolfsburg (WOB).Di samping itu, New Q1 Audi Ia akan diselesaikan pada platform modular MQB,ia akan membawa Volkswagen Tiguan masa depan2016.

Audi TT Offroad, Q4 Audi masa depan (5)

 • Audi TT depan offroad

  Audi mahu menyaingi Mercedes GLA

 • perubahan Audi TT Offroad

  Tours tuil yang singkat

 • Audi TT offroad boot

  tempat duduk belakang

 • Audi TT Offroad tempat duduk belakang

  jarak yang cukup untuk siling

 • kotak Audi TT Offroad

  stereng leper di bahagian bawah

Audi Q1 akan menjadi bandar SUV dimensi yang kecilIa akan diletakkan di bawah Q3 Audidan ia bertujuan untuk makan sekeping baik 'kek' daripadajualan dalam segmen ini membawa Nissan Juke, walaupun,Sudah tentu, matlamat anda adalah untuk mencapai yang lebih besar penonton 'premium'jadi anda perlu untuk melihat wajah-wajah secara langsung denganBMW X1.

Selain itu kita tidak tahu terlalu banyak pelbagai asasNew Q1 Audi. Walaupun membongkar terkini adalah bahawa inimodel kecil jenama dengan empat cincin juga akan mempunyaidengan berjaya varian berprestasi tinggi, Audi S Q1 danAudi RS Q1. Menurut Georg Kacher, Q1 S ini dilengkapi denganTDI empat silinder enjin biturbo yang akan menyampaikan 231 hp dan 498Nm tork. Dan jika itu tidak mencukupi, Q1 RS gunung2.0 TFSI empat silinder, yang adalah sama yang mengandungiTTS Audi dengan 310 hp dan 379 Nm tork.

Nor ia telah bercakap terlalu banyak jenis kemungkinanpemasangan badan boleh baru kecil SUV Audi,tetapi mungkin ada kejutan. Mungkin versi tiga pintudengan komponen sukan? Ia kelihatan jelas bahawa Audi adalahmenjaga 'ace dalam lubang' dengan SUV baru ini dan dengan iturahsia besar perkembangannya. kategori ini ialah baruniche Market penting bagi jenama gegelang kerana ia adalahsalah satu yang paling pesat berkembang dalam banyak pasaran Eropah,termasuk Sepanyol. Kita perlu sentiasa berhati-hati dengan mana-mana trekia mendapat kita Audi Q1 masa depan.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: