Skoda Octavia RS dan Octavia Scout 2017 2017: Unique

Mereka datang dengan cahaya &# 039; restyling&# 039; meningkatkan imej dan, terutamanya, peralatan dan memandu dinamik. Mengekalkan mekanikal, ia menekankan 2.0 TSI 230 hp. Jangan terlepas video ini di mana anda boleh melihat prestasi baru Skoda Octavia van RS 2017 dan 2017 Skoda Octavia Pengakap.

Skoda Octavia adalah model yang paling penting bagijenama Czech. Dan kini datang Skoda Octavia RS 2017, yangversi sportiest julat, yang mempunyai dua enjinlain: A 2.0 TDI 184 hp dan bintang: A 2.0 TSI 230CV. Tiada apa-apa telah berubah dari sebelumnya, tetapi apa yang telahadalah lebih baik dinamik, terima kasih kepada pelbagai mod yangmemandu sebuah ESC yang mempunyai peraturan sporty dancasis diturunkan terhadap Octavia standard di 15 mm. anda bolehmembaca tanggapan pertama kami dalam ujian ini, tetapi video iniartikel, juga anda akan mengesahkan visual segala-galanya yang mampumembuat RS jalan baru ... dan litar.

Sebaliknya, anda juga boleh melihat Skoda Pengakap 2017, yangkeluarga Campero mempunyai badan dan meningkatkan combipembersihan tanah relatif kepada standard Octavia Combi 30mm. Dalam video anda boleh melihat bagaimana ia dapat mengatasi berbezahalangan dan membuat paksi lintasan di mana anda akan kagum, sebagaikepada kami, roda belakang terangkat ... Jika saya anda, tidakSaya terlepas.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: