Skoda akan mengendalikan telefon anda secara wayarles

Skoda baru sahaja diperkenalkan di Kongres Dunia Mudah Alih (MWC), yang dibuka hari ini, teknologi wayarles baru MirrorLink. Teknologi wayarles Skoda MirrorLink, yang dibangunkan bersama dengan RealVNC, meningkatkan sambungan antara telefon pintar dan kenderaan, membolehkan memindahkan kandungan secara wayarles dari telefon ke sistem infotainment.

Skoda satu lagi langkah dalam sambungan antarakenderaan dan telefon pintar dengan pembentangan dalam mudah alihKongres Dunia 2106 (MWC) prototaip teknologi baruMirrorLink wayarles. Ini sambungan wayarles antaratelefon bimbit dan infotainment sistemkereta telah dibangunkan oleh jenama automotifkerjasama dengan TechniSat dan RealVNC. baruSkoda MirrorLink teknologi wayarles pemindahandata melalui WiFi. Dengan cara ini, telefon boleh dibiarkan dalampoket atau diletakkan dalam majalah baru phonebox,Ia termasuk beban induktif dan Skoda tidak lama lagiakan memasarkan.

Pada masa ini, kebanyakan model mempunyai pengeluarteknologi MirrorLink sebagai pilihan. Sistem ini adalahdigunakan secara meluas oleh Android telefon OS dan serasi denganperanti pintar yang dikeluarkan oleh Samsung, LG, Sony dan HTC,antara lain. Skoda telah menyepadukan ciri-ciri ini dalam pakejSmartLink, yang juga termasuk Android Auto dan Apple CarPlay. Sambungan antarasistem telefon pintar dan infotainment(Dari versi Bolero up) yang dibuat sekarangmelalui kabel.

MirrorLink telefon pintar bertukar menjadi pelayan mediaseni kerana ia membolehkan penghantaran muzik yang disimpan padanyadan menggunakan banyak aplikasi melalui kereta skrin sentuh,radio Internet, ramalan cuaca, buku audio,navigation, meletak maklumat, dan lain-lain aplikasiMirrorLink direka oleh Skoda Skoda termasuk MFA Pro dan Drive. dalamvideo ini anda boleh melihat bagaimana ia berfungsi dalam MirrorLinkmodel Volkswagen.

Prototaip teknologi tanpa wayar masa depan MirrorLinkSkoda boleh dilihat di gerai di Mobile World RealVNCCongress (MWC), yang dibuka hari ini di Barcelona dan mempunyaimeletakkan sehingga seterusnya 25 Februari. Dengan TechniSat, RealVNC adalahsalah satu pemacu teknologi MirrorLink dan merupakan ahliKereta Kesambungan Consortium (CCC), yang bertujuan untuk menubuhkanMirrorLink sebagai standard global. Skoda juga bekerjarapat dengan CCC.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: