Mercedes Kelas A Hybrid 2018: Ujian ditangkap

Jerman Compact terus menjalankan pembangunan ujian dan telah diburu untuk kali pertama apa yang akan menjadi plug-dalam varian hibrid.

semasa kelas A Ia menandakan titik perubahan bagi Mercedes, menandakan pertama berlaku di peremajaan jenama, prinsip pendekatan kepada bakal khalayak yang lebih besar. Itulah sebabnya generasi kedua, yang datang tahun depan, sedang dibangunkan dengan penuh perhatian dan mahu menganggap lonjakan lebih asal. Tenggelam dalam fasa ujian yang belum camouflaged sepenuhnya, kita diburu Mercedes Kelas A Hybrid 2018.

VIDEO: Face Face masa depan Audi A3 dan Mercedes A-Class

Kehadiran unit ujian ini mengesahkan apa yang membuat spekulasi bahawa kehendak padat baru sejajar versi hijau. Dilindungi dan kehadiran Kelas plug-in hibrid A mekanikal, khabar angin menunjukkan walaupun pada 100 kuasa% akan menggunakan motor 150 kW (204 hp) dan mempunyai pelbagai versi 400 kilometer. juga ia menyatakan bahawa tanda itu akan mempertimbangkan kemungkinan menggunakan sel bahan api hidrogen. Tetapi itu adalah untuk menjangka peristiwa.

Walaupun dengan semua penyamaran yang anda boleh meneka bahawa generasi baru tidak akan jauh dari arus dalam saiz, perkadaran dan juga reka bentuk. Acara kemuncak ialah kehadiran pelekat kuning di bahagian atas cermin depan yang mengatakan 'HYBRID' dan menjelaskan sifat beliau, yang mengesahkan hakikat yang mempunyai dua tembakan, setiap yang terletak di salah satu daripada sirip roda belakang . dusta adalah untuk tangki bahan api yang lain adalah untuk pasangkan kuasa dan cas semula bateri. Daripada jumlah ini kita tahu apa-apa, tetapi ia dijangka yang memberikan autonomi kecil yang membolehkan Kelas A beredar selama beberapa kilometer dalam mod elektrik.

Mercedes Kelas A 2018 foto-mata-mata (10)

  • Mercedes Kelas A 2018 foto pengintip
  • Mercedes Kelas A 2018 foto pengintip depan
  • Mercedes Kelas A 2018 foto pengintip Side
  • Mercedes Kelas A foto pengintip belakang 2018
  • Mercedes Kelas A 2018 tembakan mata-mata di belakang
  • Mercedes A Kelas 2018
  • Mercedes A Kelas 2018
  • Mercedes A Kelas 2018
  • Mercedes A Kelas 2018
  • Mercedes A Kelas 2018

Ia dijangka bahawa Mercedes A Kelas 2018 secara rasmi dibentangkan semasa yang akan datang Frankfurt Motor Show dan pengkomersilan bermula pada musim bunga tahun depan. Persoalannya sekarang ialah sama ada kita akan melihat ini variasi elektrik semasa pelantikan Jerman atau perlu menunggu lagi.

Sumber: Phocarmedia & Motor.es


Понравилась статья? Поделись с друзьями: