Peugeot 308 R Hybrid: dengan 500 hp dan pacuan empat roda

Peugeot 308 R Hybrid dilancarkan di Shanghai Motor Show dan adalah binatang sebenar. Tiga sistem pendorongan bersama-sama menjana 500 hp yang membolehkan lastik dari sifar hingga enam puluh empat saat. Agak jenama Lion teknologi paparan di China.

Ia rasmi: Peugeot 308 R Hybrid hanyadibentangkan di Motor Show Shanghai 2015 dengan 500 hpAWD. Mengikut jejak langkah daripada 308 R Concept2013 (lihat pada video iniprototaip) Peugeot akan melancarkan model ini, yang sahamreka bentuk selaras dengan kuarza konsep. Lebih luas, akaundengan roda 19 '', pengambilan udara yang besar dan kulit bertukar birudisesuaikan.

Ia mempunyai plug-in sistem hibrid, menggabungkantiga sumber kuasa, semua bebas. untukpilihan pembakaran telah memilih 1.6 enjin THPpetrol yang menyusunatur masa depan Peugeot 308 R, dengan kuasa yang270 hp. Untuk ini ditambah dua motor elektrik 115 hpdiletakkan satu pada setiap gandar, membenarkan ia untuk membentuk satu sistemAWD. Jumlah sistem kuasa 500 hp dan 730Nm tork.

Prestasi Peugeot 308 R Hibrid adalah kejam: Mempercepatkandari 0 hingga 100 km / h dalam 4 saat dan mempunyai kelajuan maksimum yang terhad250 km / h. pelepasan CO2 adalah 70 g / km.

Mungkin yang paling menarik mengenai ini Peugeot 308 RHybrid ia adalah bahawa ia mempunyai empat mod memandubenar-benar bebas: ZEV, Lap panas, dan Mod TrackRoad. Kerja-kerja pertama hanya dengan motor elektrik,seperti 100% kenderaan elektrik ia adalah. dalamBiasanya, daya akan disediakan oleh enjinElektrik di gandar belakang, tetapi masa ini di manalebih kuasa diperlukan, enjin depan akan bertindakkehadiran. dalam mod Road, itu adalah untuk menggunakan lebihbiasa atau setiap hari, daya akan datang terutamanya enjinenjin pembakaran dengan elétrico sokongan belakang mengenakanJika anda memerlukan kuasa tambahan. Dalam mod ini kuasajumlah akan menjadi 300 hp dan 400 Nm.

dalam Mode Track, enjin pembakaran dan elektrikdi tempat kerja belakang serentak, menyediakan 400 hpkuasa dan 530 Nm tork, meninggalkan motor elektrik depanmenyediakan pecutan power point tambahan. akhirnya,yang mod Lap panas, semua motor disambungkan kepadamatlamat sama: untuk melepaskan 500 hp untuk menyediakan tahapprestacional pertama.

prototaip A mungkin tidak akan melihat dalampeniaga, tetapi menjangkakan apa yang boleh menjadi keretasukan masa depan: serigala dengan wajah yang berbeza, menghormatialam sekitar dan begitu berkesan di jalan raya. olehmasa perlu menyelesaikan untuk 308 R 270CV pasti kita hidup bahagia ...

Sumber: WCF


Понравилась статья? Поделись с друзьями: