Membuat donat dengan Spyder Porsche 918

Sukan kereta terpantas mempercepatkan

Unit Porsche 918 Spyder menjadikan donat seperti tiada esok.

Jangan terlepas: Inilah McLaren 720S mengalahkan Porsche 918 Spyder '

lama sejak Porsche 918 Spyder telah menamatkan pengeluaran mereka, tetapi itu tidak menghalang kita untuk terus menunggu pergerakan semua unit rekaan. Jika ada seterusnya dijual kita tidak terlepas peluang untuk memberitahu kepadamu, atau jika seseorang telah malangnya mengalami kejadian yang tidak diingini. Kali ini, seperti yang kita lakukan beberapa waktu yang lalu, kami memberitahu anda tentang siapa yang suka bersenang-senang. Dan unit ini Porsche 918 Spyder menjadikan donat seolah-olah tiada esok.

Jangan tertipu memandu sifat all-wheel, Porsche 918 Spyder mendapat mengambil kembali seperti M3 BMW terlibat. Dengan video berikut, anda perlu betul di bawah ayat-ayat ini, anda mengesahkan apa yang saya memberitahu kamu, sebagai pemandu ini supercar unit hibrid tiada pendikit masalah dan biarlah permata berharga anda sekeping baik gusi terperangkap pada asfalt. Dengan lebih daripada 800 kuasa kuda ia adalah sukar untuk menyimpan roda tanpa pergi gila.

LaFerrari hitam hitam Porsche 918 Spyder VS (4)

  • LaFerrari
  • Porsche 918
  • LaFerrari
  • Porsche 918

video itu direkodkan di benua kita dan Porsche 918 Spyder menunjukkan dalam donat melakukan putih. daya yang dihasilkan oleh 4.6 liter enjin V8 berkuasa dan satu set motor elektrik atmosfera. Dalam jumlah kita bercakap mengenai 887 kuasa kuda dibuang begitu ganas bahawa roda pergi gila dan mendapatkan imej daripada Porsche 918 Spyder. Memasuki pautan ini untuk melihat video.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: