A lelong lebih daripada 500 kereta ditahan

A lelong lebih daripada 500 kereta ditahan

Perbendaharaan Pengadilan lelongan Keselamatan Sosial (TGSS) membawa lebih daripada 500 kereta dirampas daripada syarikat-syarikat dalam kebankrapan. Satu peluang yang sesuai untuk mereka yang ingin membeli kereta &# 039; baru&# 039; sesuatu yang lebih murah.

Jika anda sedang mencari untuk menukar kenderaan, Keselamatan Sosialakan membawa kepada lelongan dari Mei ke atas 500kereta dilarang untuk berdagang. Jika sebelum Haciendamengurangkan armada kereta rasmi kerajaan, kini andagiliran kenderaan ditahan syarikat-syarikat diprosiding insolvensi. 

antara kenderaan lelongan lebih daripada500 kereta dilarang untuk berdagang, tetapi jugamotosikal, van dan trak. Secara khusus terdapat 552unit yang menunggu untuk diperolehi. Dari jarak yang lebihrendah kepada segmen yang lebih tinggi boleh didapati pada harga outletberpatutan.

Anda boleh dapatkan Golf Volkswagen 2008 dengan hanya 5000euro (biasa kerana harga permulaan) atau Opel Zafira 2007daripada 5,700 euro. kenderaan perdagangan juga hadir,dan ia adalah mungkin untuk membeli Partner Peugeot dari 1000 euro.

Satu dalam lima kenderaan dilelong dalam KomunitiValencia (119 orang 552) dan berdiri wilayahAlicante, yang merupakan 68.9% daripada mereka 119 keretadikenakan sekatan. Di rantau ini Levantine, diikuti dengan Andalusia dan Madrid64 dan 56 unit kenaikan masing-masing.

Di mana terdapat sedikit foreclosures? Extremadura sedang dalam prosessebagai Komuniti kurang: hanya satu kenderaan akan pergilelong.

Anda boleh melihat senarai penuh. Dalam banyak kes harga yanglebih murah daripada secondhand. Dan jika anda sedang mencari untuk motosikal,Terdapat juga beberapa pilihan. 


Понравилась статья? Поделись с друзьями: