10 kereta baru untuk 30,000 euro

10 kereta baru untuk 30,000 euro

Di sini anda mempunyai ini menarik 10 kereta baru untuk 30,000 euro. Dengan luas kerana bajet ini, terdapat beberapa pilihan dan alternatif boleh memuatkan segmen yang berbeza untuk memenuhi keperluan setiap pembeli. Jika anda sedang mencari sebuah kereta baru, tetapi anda masih belum membuat keputusan, mungkin senarai ini akan membantu anda mendapatkan perkara yang lebih jelas.

Jangan ketinggalan: 10 keretabaru antara 35,000 dan 40,000 euro

Belanjawan yang jelas dan masa yang diperlukan untuk mencari,perbandingan dan ujian adalah kunci untuk memilih sesuai yangkenderaan baru. Bagi yang belum membuat keputusan atau mereka yang tidak tahu di manamula senarai berikut 10 kereta baru dengan 30,000euro mungkin ia sesuai dengan keperluan anda dan boleh membantu andapencarian sebuah kereta baru. Dan jika anda masih belum jelas, kamiSaya membeli apa yang pengurus kereta boleh membimbing anda dalam inilangkah pertama.

Bagi pemilihan ini 10 kereta baru dengan 30,000euro Kami telah mengambil kira selain bajet tetapsebelum ini, bahawa pilihan yang disenaraikan di sinipelbagai dan dapat menyesuaikan diri dengan keperluan yang berbeza darisetiap pemandu. Daripada sukan dua pintu kepada pengambilanmelalui van mini, sedan dan SUV dicari. mari kitatahu ini 10 kereta baru.

Renault Clio RS

kepadasesiapa yang mencari padat, mempunyai 30,000 euro untukmelabur di dalamnya, Renault ClioRS adalah salah satu pilihan yang terbaik. A padat hampir 1,200kg dengan turbocharged enjin 1.6 liter yang menyampaikan 220 hp dandikaitkan dengan kotak gear automatik dwi klac EDCdan enam kelajuan cam dikawal di belakang roda. yangperalatan yang lengkap, kerana hujung atas, adalah mengapaanda mungkin akan pergi untuk RS Clio.

Porter: 300 liter

harga: 29.040 euro

Subaru BRZ

perubahanradikal, sukan memadatkan sukan untuk mengeringkan begitu sucihampir tidak ada pengeluar menawarkan sesuatu yang serupa. Subaru BRZ, atausenama Toyota, GT86, ia adalah pacuan roda belakang sporty dengan enjin boxerBeraspirasi semulajadi 2.0 liter yang menyampaikan 200 hp dikaitkan dengankotak gear manual enam hubungan. Untuk meningkatkan lagi lagiformula ini adalah kawalan indah dengan kecenderungan untuk mengambilberatur belakang.

Maltster: 243 liter

harga: 30.900 euro

DS 5

jikaanda adalah pemutus dan reka bentuk udara Perancis tertentu,DS 5 alternatifklasik salun tiga jilid. Ia menawarkan ruangdalam cukup, enjin diesel dan petrol berkuasatransmisi automatik dan manual. Untuk memihak kepada beliau,DS5 adalah model terbesar menawarkan jenama mewahmilik Kumpulan PSA dan produk yang diperolehi Citroën.

Porter: 468 liter

Harga: dari 29.850 euro

Mazda6

Tetapi jika anda adalah reka bentuk yang lebih klasikdengan sentuhan sporty dan DNA baru firma Jepun,Mazda6 ialahpilihan yang menarik dalam segmen yang diarahkan oleh pengeluarJerman. Ia adalah saloon dengan reka bentuk yang tajam, dengantetapi anjakan besar enjin ditala untuk mendaftarpenggunaan kandungan manakala tahap peralatan adalahluas, menyampaikan kemasan yang baik dan bahan.

Porter: 480 liter

Harga: dari 27.925 euro

Volkswagen Passat Variant

Sebuah keluarga Jerman dengan gaya dan reka bentuk?Volkswagen PassatVariant adalah pilihan yang tepat untuk 30,000 euro. Jika anda menghabiskandaripada van mini dan SUV anda berfikir adalah pasaran di manatidak mahu mengambil bahagian, keluarga anda akan perjalanan dalam pelancongan keluargadengan kemasan yang baik, enjin 120 dan 280 hp dan kotaktransmisi automatik atau manual. Mungkin, kapasiti beban,yang boleh mencapai 1780 liter dengan tempat duduk belakangtunduk malu.

Porter: 650 liter

Harga: dari 28.390 euro

BMW 2 Siri Tourer Aktif

yangBMW 2 SiriTourer aktif adalah minivan pertama dalam firma itu Bavarian,juga Scuderia platform penggerak roda depan eksklusifuntuk model ini. Ia menawarkan menarik pilihan mekanikal, penggunaanmalu-malu kucing, serba boleh dan reka bentuk BMW. yangHarga yang kompetitif dan dengan kapasiti beban yang bolehmencapai 1510 liter dengan tempat duduk belakang dilipat.

Porter: 468 liter

Harga: dari 28.650 euro

SsangYong Rodius

tanpaTetapi jika menuntut minivan dengan kapasiti lebih daripada yang lainsegmen, yang SsangYongRodius adalah pilihan yang tepat. Ia adalah minivantujuh tempat duduk dengan tahap peralatan yang luas dan hanya duadiesel mekanikal 155 dan 178 hp, yang dikaitkan dengan kotakkotak gear automatik dan manual. Yang terbaik? kapasiti bebanhampir tanpa had 2,583 liter.

Porter: 875 liter

Harga: dari 29,100 euro

Audi Q3

kitasegmen SUV dengan Q3 Audi.Jika anda sedang mencari untuk kemasan yang baik, satu jenama premium dan gaya sepenuhnyasendiri, yang paling kecil daripada pelbagai Audi Q bolehmenjadi yang paling sesuai. Ia menawarkan pilihan dinamik yang menarik, semuakemajuan teknikal yang boleh menawarkan jenama canggih baikperalatan yang terbaik dan kemasan. Walaupun saiznya, tawaransehingga 1365 liter kapasiti.

Boot: 460 liter

Harga: dari 30.790 euro

Subaru Forester

mencarisebuah SUV dengan kualiti yang luar jalan benar? SubaruHutan dan ia sesuai dengan bajet sebanyak 30,000 euro. adalahadalah salah satu SUV crossover bergaya beberapaMereka berada di pasaran hari ini. Ia menawarkan empat enjin Boxerpetrol silinder dan diesel enjin, kotak gear manual dantahap peralatan automatik dan sopan. keupayaannyaMengecas boleh mencapai 1573 liter.

Porter: 505 liter

Harga: dari 27,900 euro

Volkswagen Amarok

yangalternatif yang berbeza tetapi menarik bagi mereka yang mencarikenderaan sesuai untuk kerja-kerja Isnin hingga Jumaat dan diuruskanhujung minggu pengembaraan keluarga. Ini adalah pengambilansyarikat Jerman, Volkswagen Amarok. Ia mempunyaitempat duduk konfigurasi lima kerusi dan, walaupun tidak mempunyaibatang sendiri, anda boleh membawa beban sehingga 1122kilogram dalam laci belakangnya. Ia menawarkan hanya duaenjin diesel 140 dan 180 CV, semua 4MOTION dan kotakmanual dan automatik penghantaran.

Harga: dari 29.772 euro


Понравилась статья? Поделись с друзьями: