Penjual menurunkan nilai nilai Lexus LFA anda

Penjual menurunkan nilai nilai Lexus LFA anda

Kami membawa anda satu tawaran yang sangat istimewa pasaran kedua tangan; sukan secara semula jadi V10 enjin beraspirasi dengan orang-orang seperti Lexus LFA (di mana hanya 500 unit yang dikeluarkan di seluruh dunia) dijual untuk 327,000 euro, harga yang jauh lebih rendah daripada Lexus dijual.

Kereta super Lexus LFA, mempunyai pengeluaran yang terhad seperti yangmenjadi salah satu kereta yang paling menilai semula di pasarankedua tangan pada tahun-tahun kebelakangan ini. A berlian kasar dalam tanganpemilik yang bukan menikmati faedahnya kepadaflier, lebih suka untuk mendapatkan keuntungan untuk membeli kereta yangDia telah menghasilkan dalam siri 500 unit antara Disember 2010 dan 2012(Kira-kira 20 unit sebulan) untuk 400,000 harga di Sepanyoleuro (Lebih kurang).Nah, dari carscoops.com, datang penjualan kedua tangan Lexus LFA untukharga $ 369,000, iaitu 327,000 euro pada kadar pertukaran semasa,70,000 euro kurang yang bertanya bahawa apabila Lexus baginya.A tawaran yang sebenar di sisi!  

Tidak seperti kereta mewah lain edisi terhad, iniLexus LFA seolah-olah tidak menghargai (ataupemilik tidak begitu biasa dengan apa yang anda ada di tangan).Yakin dengan pengumuman dan menghapuskan bayangan apa-apakeraguan tentang kesahihannya, saya akan memberitahu anda bahawa unit yang telah dijualyang pertama Owner San Francisco (UnitedSyarikat) dan datang dengan jaminan kilang danSejarah bersih kemalangan.

Lexus LFA, ujian pertama (4)

 • Lexus LFA-pendahuluan

  Mereka akan dibina hanya 500 unit

 • Lexus LFA-balik

  Kebocoran telah ditala oleh Yamaha

 • Lexus LFA-enjin

  Menyusunatur langkah V10 510 hp

 • Lexus LFA-kotak

  Dayung stereng adalah magnesiumdengan 4,690 kilometer ditunjukkan pada odometer, yang LFA iniberurusan dengan badan dalam warna hitam dengan roda 19diameter inci brek seramik Rapier merah.Di dalam, ia seolah-olah hanya dikeluarkan di dalam perhimpunan itu, dengankulit hitam sebagai protagonis utama dan aksen merah dalamstereng, panel pintu dan baquets. Di samping itu, antara pembiayaannya,Ia mempunyai penghawa dingin, sistem bunyi dan berkualiti tinggikerusi panas dan kawalan elektrik.

Saya mengingatkan anda bahawa Lexus, yang masih mengekalkan sukan atmosferadalam (RC F) rangkaian, mencipta binatang litarsedutan ini LFA. Khususnya, enjin V10 4.8liter dan 560 hp penghantaran kuasa480 Nm tork kepada roda belakang untuk memecut dari 0 hingga 100 km / hdalam 3.6 saat dan kelajuan maksimum 325km / h.

Lexus RC F 2015 (8)

 • Lexus RC depan F

  Ia telah bekerja untuk mengoptimumkan kedua-dua aerodinamik dan penyejukan: udara sebelah memasuki brek.

 • Lexus RC F dinamik

  Tayar RC F adalah Michelin Pilot Super Sport sekitar 255-275 / 35 R19. Gandar depan datang dari Lexus GS.

 • Lexus RC F kembali

  spoiler ini digunakan dari 80 km / j dan diturunkan di bawah 40. Carbon Edition adalah karbon.

 • Lexus RC F papan pemuka

  Ergonomik telah bekerja yang paling dalam dalaman yang mendapat inspirasi dari kokpit yang 'memburu'.

 • jam tangan Lexus RC F

  Jam tangan digital kotak perubahan bergantung kepada mod memandu. Di sini, mod Sport S +.

 • pemilih Lexus RC F

  Seperti dalam Lexus lain, dengan arahan ini mod memandu dipilih.

 • V8 Lexus RC F

  The 2UR-GSE adalah V8 yang paling berkuasa yang dihasilkan oleh Lexus dan kuasa dan kecekapan kad terup Lexus IS F.

 • Lexus RC F 2015


Sumber: carscoops.com


Понравилась статья? Поделись с друзьями: