Suzuki Vitara 2015: totalrenovert og mer effektiv

Japansk preg på Paris Motor Show 2014 Suzuki Vitara 2015, helt fornyet SUV og effektive, men mer kompakte dimensjoner. Det er forventet å ankomme i Spania i løpet av det neste året, med diesel- og bensinmotorer, 4x2 og 4x4 trekkraft.

den Suzuki Vitara 2015 Det er stjernenubestridte 'stå' SuzukiParis Motor Show 2014, merketJapanske gaver der neste generasjons modell, enkompakt SUV med fem dører. Det vil være tilgjengeligi vårt marked i løpet av det neste året, og kan utstyre motorene diesel og bensin, som kan forbindes med både systemetAWD 'All-Grip' som med enkle drivakselenfront.

Vi hadde allerede sett nye SuzukiVitara kamuflert full fasetest, men dette er første gang vi kanse naturlig. Den utvendige designen av denne nye SUVligner iV-fire prototype at merkevaren introdusert i HallFrankfurt i fjor. Har mindre dimensjoner og arver-og hans stil serien Jimny- serien og oppdatert medhelt ny utvendig design for å være en "kule verktøyog idrett". 

I følgende video Du kan se resultatenekollisjonstester som ble utsatt SuzukiVitara:

Denne designen mer innhold er en del avvektreduserende tiltak er blitt anvendt, og herunderbruk av høyfast stål for å lette legemet og vinnestivhet.

En kuppelformet hette (brand Vitara serien) ogfrontskjerm av trapesform ment å giforan et aspekt av soliditet. De kroppen linjer ogsideluftutløp plassert på hetten er en nikk tilførste generasjon Vitara, inngitt i 1988. taklinjensom går ned forsiktig mot baksiden, i de plane flaterunderstell, og sidespeil ogfremre støtfanger kanter hvis form er resultatet av enforsøke å forbedre aerodynamikken. I tillegg SuzukiVitara presentert i Paris også den har LED-lyktermed bolig poyector i blått.

Dimensjoner og egenskaper SUV

Den nye Vitara har tiltak 4,175 mmx 1,775 mm x 1.610mm og en akselavstand på 2500 mm, ogsom en måte på 1,535 mm og 1,505 mm foran, bak. Når det gjelderfunksjonene SUV, Den har en minimumsavstandetasje 185 mm, en inngangsvinkel på 18,2 ° og en utgang28,2 °. Montert dekk 215 / 60R16 eller 215 / 55R17.

Som vi vet, har bagasjerommeten kapasitet på 375 liter med bakseteryggen i stillingVertikal. Setet og lasteområdet kan plasseres iforskjellige posisjoner i henhold til brukerens behov, som ogsåDu kan velge fra settet med tilbehør Urban (kromfor tåkelys, sidelister og en 'spoiler'Robust tilbake og satt til å bruke en Campero (vernlav, sett, for tåke lys, sidelister ogLesses beskyttelse), og 15 farger ogTilpasningsmuligheter frontgrill,instrumentpanelet og midtkonsollen.

Suzuki Vitara nye motorer 2015


den ny Suzuki Vitara 2015 motorfestene1,6 liter bensin M16 (120CV ved 6000 rpm og 156Nm ved 4,400rpm avpar) og en dieselmotor D16AA 1,6 liter (120 hk ved 3750 rpmog 320 Nm ved 1,750rpm dreiemoment). Med bensin alternativ, reduserefriksjon det kombinert med redusert motorvekt ogrelaterte komponenter for å spare drivstoff utenpenalising dreiemoment og kraft. I dieselmotoren, en nyEGR og VGT system elektronisk styrt hjelp getdisse målene.

En fem-trinns manuell girkasseDen er tilgjengelig med 1,6 liter bensin-motor og en sekshastigheter, med 1,6 liter diesel.

Sekstrinns automatgir, medlevas- kan være assosiert med 1,6 bensinmotor.

Traction, utslipp og sikkerhet

Suzuki sier sine ingeniører harforeslått å redusere utslipp av CO2 ved hjelp av stålhøyt blodtrykk og andre besparelser måler kroppsvekt,så vel som 'start-stopp' system for å nå sine mål,de er, selv uten å ha fått sitte tall: 123 g / kmBensin, 4x2 og femtrinns manuell girkasse motor;127 g / km i bensinmotor, 4x2 og automatiskseks hastighet; 134g / km i manuell girkasse modellenfem-trinns 138 g / km i tilfellet med den automatiske transmisjonseks hastighet (den sistnevnte med 'Allgrip' systemSuzuki, som lar -Auto fire kjøremoduser, Sport, snøog Lock); i diesel, 106g / km i den versjonen med manuell girkassesekstrinns tohjulsdrift og 111 g / km med transmisjonsekstrinns manuell og fire drivhjul.


Ifølge Suzuki, systemetsAllgripSend i den nye Vitaramer dreiemoment til bakhjulene hvis det oppdages at den fremreskrens, for å forutsi tap av trekkraft på forakselenfunksjon overflateforhold, pedalen stillinggass ​​og styrevinkel.


For å vinne i stabilitet, sikkerhet og komfort, har Suzuki valgten MacPherson forhjulsoppheng og en ny utforming avbakre armer, samt inkorporering av systemBrake Assist 'Radar Brake Support System' (som advarerdriver med et lydsignal og en melding i 'visning' avdashbord i tilfelle av kollisjon, og til og med delene optimalisere ogselv aktivere bremsing automatisk), cruise controlaktiv, ESP og kontroll dekktrykk.

Den passive sikkerhetsutstyrkomplett med syv kollisjonsputer, beltestrammere og kraftbegrensersetebelter, og en mekanisme som begrenserbakoverrettede bevegelsen til bremsepedalen. I tillegg, i form avpanser og nye absorberende strukturer vindusviskere ogpå forsiden.

Lyd og Tilkobling


Lydsystemet har en syv-tommers berøringsskjerm somden kan brukes selv med hansker. en nettleserD gjør det lettere å se benchmarks.Systemet gjør det også mulig for brukere å bruke programmer'Smartphone' i løpet av turen.

et produkt "global"

Produksjonen av den nye Vitara vil være iMagyar Suzuki-fabrikken i Ungarn i begynnelsen av 2015 ogDa vil det debut i europeiske markeder. Det er forventet atSpania også nå gjennom hele neste år. senere væreeksportert over hele verden som en global kompakt SUV Suzuki, ogsom er en av deHall viktigste nyheterParis 2014.


ikke slutte å besøke bildergalleri mednyheter Paris Motor Show2014.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: