Video: Rossi menjelaskan apa yang perlu dilakukan jika anda menghadapi Marquez dalam perlumbaan di Malaysia

Valentino Rossi menjelaskan apa yang perlu dilakukan jika anda menghadapi perlumbaan Márquez

Kedudukan selepas Sabtu, Valentino Rossi telah menerima soalan yang tidak selesa tentang apa yang dia akan berlumba jika anda perlu mengukur tenaga dengan Marc Márquez. Ini adalah jawapannya.

klasifikasi MotoGP: Dani Pedrosa radiasi RF untuk mengambil tiang

Valentino Rossi menjelaskan apa yang perlu dilakukan jika anda menghadapi Marquez dalam perlumbaan di Malaysia. berikut video Movistar MotoGP anda boleh menyemak reaksi Itali selepas menerima soalan dari Mela Chércoles (AS) pada sidang akhbar itu yang sentiasa memberikan Itali pada petang Sabtu jika anda tidak berada di bahagian-3. 

The Tavullia bermula dari kedudukan keempat kerjaya di mana Marquez akan dari tempat ketujuh, iaitu di belakang Itali. Mereka banyak yang mereka datang ke fikiran apa yang berlaku di Sepang dua tahun lalu, kerana sekarang peranan diterbalikkan dan Marquez yang sedang bermain kejohanan dunia dengan Dovizioso. 

VIDEO: Semua petunjuk Malaysia MotoGP 2017

Rossi, dengan niat untuk menjana kontroversi-kurangnya mungkin dengan jawapan beliau, datang untuk mengatakan bahawa "Jika Marc tidak apa-apa dua tahun lalu, saya tidak berbuat apa-apa. Saya akan memberi tumpuan kepada kelajuan dan perlu membuat kerjaya terbaik mungkin adalah sesuatu yang saya telah sentiasa menumpukan pada kerjaya saya". Sama ada anda akan datang ke fikiran kenangan 2015, Sweden Yamaha ialah: "Tetapi apakah yang dibuat Marquez dua tahun yang lalu?".

Kepada soalan itu menjawab Mela "menyentuh bola", Pada yang Valentino, selepas melepaskan ketawa sedikit untuk mengelakkan mengatakan sesuatu akhirnya memilih untuk jawapan yang tidak dibangkitkan tempers dan menumpukan kepada kerjaya sendiri. Kita akan lihat esok apa yang berlaku, kerana ramai pemandu memilih untuk kemenangan Rossi dan mungkin bukan satu-satunya yang mungkin menjejaskan atau memihak kepada kepentingan Marquez untuk dinobatkan juara di Sepang. Di sini anda boleh melihat kenyataan penuh daripada Itali: 

Apa yang anda fikir @ ValeYellow46 jika ia @ marcmarquez93 dalam perlumbaan? anda akan datang ke fikiran Sepang 2015? Il Dottore jawapan pic.twitter.com/Pnot5LJmza


Понравилась статья? Поделись с друзьями: