keluarga Paul Walker mendakwa Roger Rodas

keluarga Paul Walker mendakwa Roger Rodas

keluarga Paul Walker telah menyaman Roger Rodas, kerana ini mempunyai koleksi kereta milik anaknya. Gabungan kenderaan bernilai 1.8 juta dolar (hampir 1.5 juta euro). satu jumlah yang terlalu &# 039; golosa&# 039; untuk meninggalkan dalam kelalaian ...

Apabila ia memenuhi pertamaulang tahun kematian Paul Walker, kontroversi itu berterusan.sekarang keluarga Paul Walker Beliau telah meletakkan SuesRoger Rodas dengan mempunyai koleksi keretamilik anaknya.

Jangan ketinggalan: Thekoleksi kereta Paul Walker dan Roger Rodas 

Koleksi kereta Paul Walker bernilai 1.8juta (hampir 1.5 juta), walaupun sebelummengalami kemalangan semasa memandu160 km / h untuk yang terbentang 72 km / h, pelakon cubamembuang salah satu kereta sport, PorscheCarrera GT dengan siapa meninggal dunia.

Sama ada dengan sentimen atau jumlah yang menjumlahkankenderaan, keluarga Paul Walker seolah-olah bahawa ia tidak akan kekalSalib dan bertujuan senjata melalui keluarga yang mendakwaRoger Rodas, mendapatkan semua permata pada roda pelakon. dalamVideo ini boleh menemui sebahagian daripada mereka:

Ia seolah-olah bahawa tiada sesiapa yang sibuk dengan cerita ini.Mereka juga memfailkan samanPorsche atas kematian Walker dan Rhodes. Dengan cara ini,Universal, menunggu tayangan perdana 'Furious 7', mahumendedikasikan satu penghormatan video untuk Paul Walker. Di sini adalah:

Mereka lupa pelakon, walaupun khabar anginMereka menyarankan bahawa Paul Walker masih hidup, kepunyaan-Nyapengikut. mereka telah pun memberikan penghormatan di Kenya dengankepekatan kereta. 

Sumber: Carscoops