Berapa banyak yang anda akan membayar untuk McLaren 675 LT ini?

Jelas model dijual dalam edisi terhad sebagai McLaren 675 LT plus kos lebih eksklusif. Tetapi berapa banyak yang anda akan bersedia untuk membayar untuk itu? anda akan pergi ke setengah juta dolar meminta pengedar Dubai?

soalan perhatian: Berapa banyak anda akan membayar untuk ini McLaren 675LT?

Sebelum anda menjawab, saya akan membolehkan anda melihat galeri:

McLaren 675 LT untuk dijual di dubai (8)

  • McLaren 675 LT untuk dijual di dubai
  • McLaren 675 LT untuk dijual di dubai
  • McLaren 675 LT untuk dijual di dubai
  • McLaren 675 LT untuk dijual di dubai
  • McLaren 675 LT untuk dijual di dubai
  • McLaren 675 LT untuk dijual di dubai
  • McLaren 675 LT untuk dijual di dubai
  • McLaren 675 LT untuk dijual di dubai

McLaren 675 LT hanya 500 unit telah dibuat. mereka semuadijual dalam sekelip mata jadi jalan keluar denganpasaran yang digunakan adalah satu-satunya cara untuk mendapatkan yangbanyak adalah salah satu sukan yang terbaik di dunia.

Yang anda lihat di dalam galeri foto itu hanya meletakkan yangdijual di Dubai.

Apabila dia meninggalkan fánbtica harga adalah sekitar 300,000 euro;tetapi memandangkan eksklusif pengeluarannya tidak menghairankan bahawaapabila McLaren675 LT kini menjual harga boleh menembak ... tetapisecara literal!

Berminat: A LaFerrari, untuk dijualAustralia

McLaren 650S adalah kira-kira 300,000 euro. edisiliar, yang digelar McLaren 675 LT adalah lebih kuat danestetika yang menakjubkan. Harganya adalah sekitar 350,000euro, tetapi itu adalah lebih kurang daripada meminta peniaga itudubaití: $ 500,000, yang, sebaliknya, hampir 480,000euro.

Iaitu membeli ini McLaren 675 LT kos hampir 200,000 eurolebih daripada kos sekali lagi, tetapi sudah tentu, di sini anda akan tidak mengalamipilihan eksklusif yang menjadikan McLaren: hanya menjual diakereta ini terhad kepada pelanggan yang terbaik. 

Tetapi ia adalah yang juga unit ini mempunyai beberapapenyesuaian yang menjadikannya unik. Ini termasuk bumbung gentiankarbon udara bolong gerbang roda karbondepan dan jalur hitam yang berjalan di seluruh badan.

Di samping itu, McLaren 675 LT untuk dijual di Dubai petunjukcermin, skirt sisi dan cawangan udara gentiankarbon. Rupa terhasil adalah benar-benar unik danwalaupun terima kasih lebih istimewa untuk dalaman dengan upholsteri kulit putih,hitam dan Alcantara. 

Adakah ia bernilai membayar apa-apa lebihan kos? Adalah jelas bahawabergantung kepada wang yang telah anda: Jika anda sheikh atau hanya andabanyak wang, anda tergila-gila dengan McLaren 675 LT dan memberikan andasama gaji 8 80, tanpa jatuh iklan baikMark, ini adalah pilihan terbaik anda. 


Понравилась статья? Поделись с друзьями: