Land Rover Discovery 2017: disediakan dari 56.150 euro

Pengeluar British secara rasmi memperkenalkan Land Rover Discovery 2017, generasi kelima model yang dibentangkan sekarang 27 tahun lalu dan sejak itu, telah menjual lebih daripada 1.2 juta unit di seluruh dunia. Ia mengekalkan ciri-ciri pendahulunya (tinggi keupayaan off-road dan dalaman dengan sehingga tujuh kerusi), yang menambah banyak teknologi dan reka bentuk yang lebih dinamik. Ia boleh didapati dari 56.150 euro, walaupun unit pertama tidak akan tiba sehingga musim bunga tahun 2017.

Berminat: Spotify akan 'tarian' untuk Jaguar Land Rover baru

Satu hari sebelum permulaan 2016 Paris Motor Show, pengeluar British yang mengkhusus dalam model off-road dilancarkan secara rasmi Land Rover Discovery 2017. SUV ini merupakan generasi kelima Discovery, yang diumumkan sekarang 27 tahun lalu dan sejak itu telah menjual lebih daripada 1.2 juta unit di seluruh dunia. Barang kecil yg murah yang banyak, kerana ini adalah satu model yang direka dari awal, antara lain, mengurangkan berat badan dengan 480 kg berbanding sebelumnya terima kasih kepada pembinaan aluminium ringan.

Kemunculan New Land Rover Discovery dipengaruhi oleh reka bentuk model yang paling kecil dalam keluarga Discovery itu, Land Rover Discovery Sport, dan imej prototaip bersuami Vision Concept yang diumumkan jenama untuk Dewan New York 2014. Visual, ia adalah lebih dinamik daripada empat generasi sebelumnya, dengan badan yang lebih bulat yang sebahagian besarnya meningkatkan pekali aerodinamik, iaitu pada Cx 0.33, membantu untuk meningkatkan kecekapan tenaga bersama-sama dengan berat keseluruhan yang lebih rendah.

Begitu juga keupayaan ujian Land Rover Discovery 2017

 

yang Discovery baru mencapai panjang 4970 mm, 2220 mm lebar (termasuk belakang) dan ketinggian 1,846 mm, iaitu, adalah 141 mm lebih lama, tetapi lebih sempit dan lebih rendah daripada sebelum ini. jarak roda yang berada pada 2,923 mm, 38 mm lebih daripada sebelum ini, yang telah membenarkan Land Rover untuk mewujudkan dalaman yang lebih luas, walaupun di tempat duduk belakang terima kasih kepada penyelesaian seperti penggantungan Link Integral. yang tailgate tidak lagi berpecah dalam dua, sekarang adalah sekeping unik yang memberikan akses kepada yang amat besar ruang kargo 1231 liter dengan lima kerusi (atau 2500 liter dengan dua kerusi digunakan).

Walaupun Discovery 2017 Ia adalah kenderaan yang baru, teknologi yang paling maju setakat ini dan Discovery, Land Rover tidak melupakan tradisi yang panjang dan banyak pelanggan bernilai aspek generasi sebelumnya. Sebagai contoh, walaupun mobil lain terlalu dekat kini sekeping, mereka telah merancang sebuah pintu dalaman kecil pemacu elektrik dipaparkan semasa mengakses kawasan kargo, menyediakan permukaan yang rata 285 mm mampu menahan beban 300 kg, sehingga ia masih boleh duduk di sana untuk perubahan kasut.

 

A Land Rover Discovery Sport TOWS kereta api, gambar (6)

 • A Land Rover Discovery Sport TOWS kereta api, gambar
 • A Land Rover Discovery Sport TOWS kereta api, gambar
 • A Land Rover Discovery Sport TOWS kereta api, gambar
 • A Land Rover Discovery Sport TOWS kereta api, gambar
 • A Land Rover Discovery Sport TOWS kereta api, gambar
 • A Land Rover Discovery Sport TOWS kereta api, gambar

juga mereka mengekalkan susunan ciri barisan tempat duduk di baru tujuh tempat duduk SUV Land Rover, dengan jenis "peringkat" di mana setiap baris adalah lebih tinggi daripada bahagian depan, supaya semua jawatan dalam penempatan penglihatan yang baik. Seperti dalam produk berjenama lain, garisan menegak dan mendatar menentukan reka bentuk papan pemuka, menggabungkan bahan-bahan berkualiti dengan dos besar teknologi untuk mewujudkan ruang di tahap seberapa selesa yang mungkin. imej beliau mengingatkan pasti Range Rover yang paling eksklusif.

Dan keselesaan faham, sebagai contoh, boleh melawat kabin, yang memenuhi melalui teknologi Akses Auto Tinggi yang merendahkan ketinggian naik turun ke 40 mm, atau yang mempunyai banyak lubang-lubang untuk membuat semua jenis objek, dengan sekurang-kurangnya 10 kawasan untuk tujuan ini. Pada konsol tengah, seperti sekarang, semua kawalan berdedikasi untuk sistem pendorongan dan maju memandu pembantu Melengkapkan Discovery, yang untuk majlis itu mereka juga telah mengalami perubahan yang ketara.

A mengagumi teknologi

Menurut kata jenama, model Land Rover baharu Ia telah direka untuk era digital dan hakikat bahawa ia termasuk banyak ciri-ciri yang hanya beberapa tahun yang lalu kita tidak mungkin wujud seperti. Sebagai contoh, sistem hiburan multimedia Incontrol Touch Pro sentuh 10 inci skrin membolehkan pengguna untuk menyusun semula kerusi di baris kedua dan ketiga dengan sentuhan yang mudah atau walaupun dari jauh supaya anda boleh menyusun semula kerusi dari telefon pintar anda semasa anda membeli-belah supaya semuanya telah siap apabila anda tiba kereta.

Satu lagi ciri yang menonjol ialah gelang dengannya cap yang disebut Key sebagai aktif, satu perkara yang membolehkan pengguna untuk berlatih sukan seperti luncur air tidak perlu mengambil kunci kereta dengan dia. Hanya meletakkan Key aktif pada kemuncak "D" di Discovery yang kelihatan di bahagian belakang supaya kenderaan dikunci, supaya anda boleh meninggalkan kunci "sebenar" dalam kokpit dengan selamat. Ciri ini juga boleh didapati dalam Jaguar F-Pace.

 

Land Rover Defender Hantu (5)

 • Land Rover Defender Hantu
 • Land Rover Defender Hantu
 • Land Rover Defender Hantu
 • Land Rover Defender Hantu
 • Land Rover Defender Hantu

Sudah tentu, dengan perkembangan terkini yang berjaya pembantu memandu off-road firma British. yang Land Rover Discovery 2017 Terrain Response sistem 2 menyesuaikan kenderaan untuk keadaan tanah yang berbeza dengan memutar pemilih, mengubah tindak balas enjin, kotak gear atau penggantungan udara, yang boleh mengurangkan ketinggian dengan 40 mm atau menaikkan pada 75 mm (pembersihan tanah minimum dalam kes ini adalah 283 mm, dengan kedalaman fording 900 mm, iaitu 200 mm lebih daripada sebelum ini).

Untuk memastikan 4x4 keupayaan luar biasa dan kapasiti menunda (sehingga 3500 kg) Anda boleh melancarkan mengurangkan yang boleh diaktifkan bergerak pada kelajuan sehingga 60 km / h. Sudah tentu, standard melengkapkan satu sistem pacuan empat roda kekal dengan Torsen pembezaan dan kes pemindahan kelajuan yang, di bawah cengkaman ideal mengagihkan kuasa dalam nisbah 42/58 antara depan dan kereta api belakang, bergantung kepada keadaan, mungkin berbeza-beza di antara 62/38 dan 22/78.

Pelbagai rangkaian kuasa dan Edisi Pelancaran

Land Rover Discovery baru, salah satu daripada barang kecil yg murah utama Paris Motor Show 2016, anda boleh melengkapkan pilihan diesel dan petrol Jaguar Land Rover dengan peruntukan silinder 4 dan 6, semua dengan Start / Stop dan kotak gear automatik lapan kelajuan dihasilkan oleh ZF. yang Land Rover Discovery TD4 180 hp Discovery adalah yang paling berkesan setakat ini, ia mendapat penggunaan purata diluluskan hanya 6 l / 100km. Dengan blok 2.0, yang membangunkan 400 Nm tork, ia boleh pergi dari 0 hingga 100 km / h dalam 10.5 saat.

Langkah seterusnya diwakili oleh Land Rover Discovery SD4, juga dengan 2.0 Ingenium enjin empat silinder diperbuat daripada aluminium tetapi dalam kes ini, ia akan menjana 240 kuasa kuda dan 500 Nm tork. Dengan cara ini, anda boleh pergi dari 0 hingga 100 km / h dalam 8,3 saat dengan penggunaan purata 6.3 l / 100km. sebagai hujung atas dalam diesel, Discovery RD6 adalah enjin enam silinder.

 

Jaguar Land Rover armada akan mewujudkan separa autonomi dalam gambar (5)

 • Jaguar Land Rover armada separa autonomi United Kingdom

  A armada baru untuk penyelidikan memulakan ujian di bawah keadaan sebenar di UK.

 • Jaguar Land Rover UK armada separa autonomi di kaki langit

  The 'Over The Horizon' sistem akan memudahkan komunikasi antara kenderaan lain.

 • Jaguar Land Rover UK teknologi separa autonomi armada

  teknologi baru akan membantu mengurangkan tekanan pemandu dan mengelakkan kemalangan.

 • Jaguar Land Rover armada uk separa autonomi membantu perbaikan jalan

  Sistem 'perbaikan jalan Assist' akan membantu pemandu beredar pada kerja-kerja jalan dan jalan raya dengan dua hala.

 • Jaguar Land Rover UK armada separa autonomi pullaway selamat

  sistem 'Safe Pullaway' akan membantu mencegah dan mengelakkan kemalangan.

258 hp dan 600 Nm tork membolehkan ia memecut dari 0 hingga 100 km / h dalam 8,1 saat, peningkatan sebanyak 1.3 saat berbanding sebelumnya. Juga ia mengurangkan pengeluaran dan penggunaan yang kekal dalam 189 g / km dan 7.2 l / 100 km, masing-masing. yang hanya enjin petrol dan pilihan yang paling berkuasa adalah Discovery Si6 V6 3.0 yang menyampaikan 340 hp dan 450 Nm tork. Terima kasih kepada ini, anda boleh memecut dari 0 hingga 100 km / h dalam 7,1 saat.

Land Rover Discovery baru 2017 kini boleh didapati di wakil Sepanyol dengan harga dari 56.150 euro sebahagian, tetapi ya, perlu diingat bahawa unit pertama tidak akan sampai ke Sepanyol dan pasaran lain sehingga musim bunga tahun 2017. Untuk meraikan pelancaran itu, jenama telah menciptakan Land Rover Discovery "Edisi Pertama", yang terhad kepada 2,400 kereta di seluruh dunia yang mempunyai ciri-ciri unik seperti peta direkodkan pintu memotong aluminium dan papan pemuka atau peralatan standard yang menyeluruh. Jika anda ingin tahu sepanjang pengalaman pertama yang membuat penampilan pertama mereka dalam acara ini, anda datang untuk melawat galeri baru 2016 Paris Motor Show.

Julat Harga Land Rover Discovery 2017

Walaupun Discovery baru tidak akan mencapai peniaga Sepanyol sehingga musim bunga tahun 2017, pengilang British dan menyokong pesanan untuk SUV baru. Kadar bermula di 56.150 euro Discovery S enjin 2.0 diesel 180 hp dan mencapai sehingga 91.750 euro untuk memanggil keluaran edisi khas, yang kita dimaksud pada ayat sebelumnya. Tidak termasuk kemasan, harga bergantung kepada enjin pilihan permulaan pada kadar berikut:

- 2017 Land Rover Discovery 2.0 TD4 diesel auto (180 hp): 56.150 EUR

- 2017 Land Rover Discovery 2.0 SD4 diesel automatik (240 hp): 60.450 euro

- Land Rover Discovery 3.0 LR-TD6 2017 diesel automatik (258 hp): 65.300 euro

- Land Rover Discovery 3.0 LR-2017 V6 petrol automatik (340 hp): 67.800 euro 

Beliau tiba di Dewan Los Angeles

Land Rover Discovery baru juga telah mendarat di Dewan Los Angeles yang akan dibentangkan di negara Amerika. Tujuh tempat duduk SUV menerima sambutan hangat untuk semakan mendalam memberi kesan kepada kedua-dua reka bentuk bahagian dan mekanikal dan teknologi.

Pasaran negara satu bar dan bintang akan tiba pada pertengahan 2017 dengan pelbagai mekanikal yang sama-sama menarik. Model English mungkin berkaitan dengan enjin petrol lampau V6 3.0 liter yang membangunkan sejumlah kuasa 335 hp; dan juga liter diesel V6 3.0 dalam kes ini menyediakan 254 kuasa kuda. Jenama ini memastikan enjin petrol bertambah baik sehingga penggunaan bahan api 14% di atas.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: