Secara terperinci dan dalam tindakan: itulah Renault Megane baru 2016

Lihatlah video berikut untuk Renault Megane baru 2016 dalam gerakan dan analisis data yang kami memberitahu anda kemudian versi baru ini model perdana. Ia telah diubahsuai di dalam dan luar dan ini adalah hasilnya ... Adakah anda ingin tahu? Tekan play.

Dalam video berikut, serta dalam tindakan, kami membawa segala-galanyaanda perlu tahu tentang generasi keempat salah satu daripadalambang Renault. yang Baru Renault Megane 2016 adalahmemperbaharui dan, seperti pesaing langsung,Ia menunjukkan satu rupa sporty. Dalam ujian yang kita lakukan inimodel, kita boleh menganalisis bahawa lebih menyemak olahraga dan estetika,Di samping itu, peningkatan dalam mekanikal dan prestasi.

yang baru Megane akan bermula dengan tiga enjin diesel 100 hingga130 hp dan tiga petrol, 90-205 hp; dan ia menyediakan tingkah lakudinamik dalam yang mod sukan dengan lebih tepat dankomunikatif.

Di dalam juga diperhatikan perubahan, dengan skrin8.7 inci yang menguasai papan pemuka dan tempat duduk lebihselesa yang menawarkan cengkaman yang baik.

Jika anda mahu melihatnya dalam gerakan dan memeriksa apa yang masukVideo ...


Anda mungkin berminat:

Baru Renault MEGANE GT 2016: sukanpolyvalent

Jadi ia boleh menjadi Renault Megane Coupe baru

teaser Baru Pertama Renault Megane 2016!

Renault Megane 2016, semua maklumat yang anda perlukanПонравилась статья? Поделись с друзьями: