Bahagian pasaran 3 enjin tiga silinder

Enjin tiga silinder telah dikenakan sebagai tempat yang sesuai untuk model begitu kecil kecil dan tidak.

Jangan terlepas: 'Keadaan enjin EcoBoost selepas 300,000 km'

Pengecilan telah diserang enjin besar mendapat beberapa sukan atmosfera yang dijual hari ini. Dan ini tidak berlaku hanya dalam pasaran sukan, kami telah juga dilihat model semakin ditawarkan dalam rangkaian enjin silinder kurang. Dalam pengertian ini enjin tiga silinder telah dikenakan sebagai tempat yang sesuai untuk model begitu kecil kecil dan tidak. Jika anda ingin membeli satu, di sini 3 enjin tiga silinder bahagian di pasaran.

Ford 1.0 EcoBoost

Ford Fiesta

Salah satu yang paling popular dan salah satu daripada pilihan yang anda perlu belajar. Ia bermula dengan tawaran menarik versi boleh didapati dengan 100 dan 125 kuasa kuda. Kini anda boleh mempunyai sehingga 140 kuasa kuda dengan tiga silinder petrol anda Ford.

BMW 1.5 liter

BMW i8

Jika enjin EcoBoost yang dimuatkan dengan bahan-bahan yang baik dan teknologi, untuk BMW dan Mini Ia mempunyai apa-apa untuk iri hati. sukan keluarga i, i8 BMW, gunakan blok tricilíndrico ini dalam sistem hibrid. Enjin penjana dalam sukan bahawa jumlah 231 kuasa kuda.

PSA 1.2 PureTech

Best enjin tiga silinder Opel Astra Ford Fiesta Peugeot 308 VW Golf BMW i8

Satu lagi pilihan yang sangat baik jika anda berfikir untuk membeli kereta untuk mengambil enjin dengan hati hanya tiga silinder. yang kumpulan PSA Beliau telah berusaha memberi blok ini teknologi tinggi, meninggalkan satu alternatif yang menarik di pasaran.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: