Orbea Monegros Marathon 2017, 8,000 penunggang di padang pasir

Orbea Monegros Marathon 2017 adalah salah satu yang paling sesak di Sepanyol dan ditaja oleh Skoda. Ibon Zugasti tahun ini telah pemenang ujian di mana 8,000 penunggang basikal mengambil bahagian.

Sejak tahun 2000, Orbea Monegros Marathon2017 Ia adalah bukti bahawa menaja Skoda, mencabar semua pencintaberbasikal gunung dan tahun selepas penyertaan rekod tahun kelawar. dalam iniedisi mempunyai kira-kira 8,000 Peserta program, yang melawatlandskap padang pasir terbesar di Eropah dengan ancamanhujan, nasib baik, tidak muncul. Tahun ini angin tidakBeliau telah dipaparkan seperti tahun sebelumnya, yang telah dibenarkanujian adalah lebih ringan dari pada tanggunganmu semuapeserta.

Monegros 2017 adalah satu ujian yang sangat mudah, kerana anda bolehbergerak dengan kereta anda. Ia berkembang sekitarbandar Sarinena (Huesca), kawasan yang mudah diakses dari banyaktitik geografi kami. Ia adalah hanya lebih empat jamMadrid dan Barcelona kurang daripada tiga (yang memudahkanpenyertaan). Ia adalah acara basikal gunung lebihveteran Sepanyol dan, sudah tentu, juga salah satu yang palingberjumlah besar.

BMW M-Bike Cruise Limited Edition (5)

 • BMW M-Bike Cruise Limited Edition - Profil kereta

  BMW Cruise Bike Limited Edition M-memberi penghormatan kepada kereta yang dikeluarkan oleh BMW M GmbH jabatan

 • BMW M-Bike Cruise Limited Edition - Left Side

  Ia dicat dengan warna yang ciri Yellow Austin

 • BMW M-Bike Cruise Limited Edition - kanan sisi

  Terkenal dengan elemen reka bentuk yang moden ringan, karbon dan aluminium menggunakan

 • BMW M-Bike Cruise Limited Edition - bingkai dan setang

  Salah satu tempat tumpuan reka bentuk yang dipanggil "lembu leher" dalam tiub atas dalam rangka depan

 • BMW M-Bike Cruise Limited Edition - M logo

  Setiap satu daripada 500 unit telah dihasilkan dilengkapi dengan plak edisi terhad dan sijil

Seperti biasa, Monegros 2017 ditawarkankemungkinan laluan yang 117 km (marathon)sama ada 82 (separuh marathon). Saya boleh mengambilpada jarak yang jauh lebih rendah sebahagian, dan tahun ini jika tiada 'Hurricane'tahun lepas telah membolehkan lengkap dalam empat jam, masa yangjauh daripada yang mencatatkan pemenang ujian. yangKilang pasukan Orbea, Ibon Zugasti, telah menjadipertama ke garisan penamat selepas melengkapkan 117kilometer maraton dalam 3 jam, 48 minit dan 2 saat. andadiikuti, hanya sesaat kemudian, Fernando Murillo dan PatxiCia. Itu ialah tiga finishers dua puluhpenunggang basikal yang mengambil ke bawah yang lain dan dilancarkan bersama-sama untuksepuluh terakhir kilometer dari maraton. Ibon Zugasti dipanggilujian "hebat" dan berkata landskap Los Monegros,"Dengan siapa saya hallucinated". Ia adalah "sangat gembira" untuk mencapaimatlamat dan beliau berkata beberapa kilometer lepas adalah "banyak ketegangan dansangat bagus ". "Sekarang saya faham penunggang basikal yang datang ke OrbeaMonegros setiap tahun; Saya telah berada dalam banyak ujian, tetapi outputia telah membuat saya kebingungan dan mengulangi pasti. "

Kedua-dua Zugasti kepada 2006 Tour juara OscarPereiro, ini adalah Orbea Monegros pertama dan bersetuju denganujian yang disyorkan, "yang membolehkan anda untuk menikmati sukan ini semuadunia ". Juga ia menegaskan bahawa ia adalah ujian yang sesuaisemua, wanita pertama yang melengkapkan marathon tahun ini,Sandra Jordà, Barcelona, ​​yang juga datang ke Los Monegros olehkali pertama dalam kerjayanya dan telah menjadi juara Cataloniamengesan dan telah membuat podium di Gurun Titan. berhubungSeparuh Marathon, Arturo Martínez, mencapai matlamat Sarinena2 jam dan 56 minit, diikuti oleh Antonio López dan Jordi Moroyang mereka telah selesai dengan catatan masa 3 jam 1 minit 30 dan 32saat, masing-masing.

Perjalanan ini adalah sukar untuk bilangan besar kilometermenyelesaikan, tetapi gred teknikal dan cerun terkumpul adalah berpatutanuntuk hampir sesiapa sahaja. Hanya beberapa titik di manaberhati-hati, yang lain adalah sangat lllevadero, termasukkenaikan perantaraan (panjang, tetapi kawasan yang rata). Ini membawa kepadapelbagai jenis penunggang berdaftar dan pelbagai heterogenbasikal yang saya boleh melihat. Jelas terdapat 26, 27.5 dan29 inci (walaupun yang terbaik adalah pilihan terakhir dalam jumlahbahagian di dalam keadaan yang baik, inluso asfalt), tetapi terdapattandems.

Anda boleh menonton video Orbea Monegros:

[B: https: //youtu.be/TKzgekmNs94]

Organisasi tiada apa yang tinggal kepada peluang, kerana mereka telah menyediakansehingga tiga laci output yang berbeza untuk memastikan outputpeserta berperingkat dan mengelakkan masalahkeselamatan. Tambahan pula, semasa perjalanan mereka disusun untukKemudahan dan empat mata hidup, sekali dalam sasaran yang berbeza-bezaperkhidmatan persembahan: aparcabais, dobi, makanan, mandi,fisioterapi ... 

MTB Rotwild Mercedes-AMG GT S (6)

 • Mountain Bike Mercedes-AMG GT S Rotwild

  basikal gunung baru Rotwild Mercedes-AMG GT S.

 • Mercedes-AMG GT S Rotwild

  Basikal gunung baru diilhamkan oleh GT Mercedes AMG baru.

 • Basikal gunung Mercedes-AMG GT S Rotwild

  Dibangunkan untuk menangani kawasan yang paling sukar.

 • basikal gunung baru Rotwild Mercedes-AMG GT S

  Hanya 100 unit basikal gunung baru Mercedes-AMG dan Rotwild dibuat.

 • Basikal Mercedes-AMG GT S Rotwild

  Teknologi menggabungkan pertandingan yang terbaik daripada empat dan dua roda.

 • basikal Extreme Rotwild Mercedes-AMG GT S

  Untuk basikal gunung baru kami menggunakan bahan yang paling maju dan teknologi canggih untuk penggantungan.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: