Top pasaran 10 4 enjin silinder

Jangan lepaskan enjin 4-silinder 10 terbaik di pasaran. Walaupun 4 silinder bunyi seperti sedikit, kita akan menunjukkan bahawa mereka boleh pergi jauh. penyelesaian canggih seperti turbo, pengambilan berubah atau suntikan terus mencapai keajaiban prestasi yang tinggi tanpa penggunaan bahan api dan pelepasan skyrocket.

Jangan lepaskan 7 kekunci untuk memilih enjin yang terbaik!

Here persembahan: 10 Enjin Terbaik 4pasaran silinder. Sudah hari-hari daripadaenjin dengan banyak silinder. Kita memasuki era baru, iaitu'Pengecilan', atau apa yang ia adalah sama: enjin lebih kecilmengoptimumkan prestasi dan cuba untuk persegi bulatan:prestasi tinggi, penggunaan dan pelepasan yang terkandung.Terutamanya bagi peminat BMW, lihatbagaimana jenama akan menghalau enjin enam silinder klasik merekaIa membuktikan satu proses yang sangat menyakitkan. Tetapi kita akanmenunjukkan di sini bahawa empat silinder boleh memberikan banyak, danmenarik minat walaupun pemandu. model yang sangat berbezapenyelesaian yang sangat berbeza berjaya. Dan salah satu yang besarprotagonis adalah BMW enjin empat silinder.

10. Ford Mustang 2.3 EcoBoost

Ia mempunyai turbocharged empat silinder, dan terima kasih kepada murah hati merekaKuasa tidak membenarkan lebih kurang pilihan V8 yang lain, yang lebih"Amerika". jenama 317 hp dan 432 Nm tork, yangmanfaat dan teras pada semua kelajuan enjin diinsuranskan.Mungkin bukan sebagai espectacultar sebagai atmosfera (menghasilkan 100CV lebih) tetapi lebih daripada cukup untuk kepura-puraan sukanmodel, dan tidak pas penggunaan 10 liter100 kilometer.

Mustang

enjin

9. Honda Jazz 1.3 i-VTEC

Enjin kecil yang Honda membayar102 hp, yang membolehkan anda, terima kasih kepada berat kandungannya, langkahbandar gesit dan jalan raya. Walaupun kecilsaiz, ialah blok yang sangat canggih dengan turbocharger dan suntikanlangsung. Dalam ujian kami penggunaan gabungan sebanyak 5.9 liter memberi 100kilometer. Seorang tokoh besar untuk sebuah kereta yang luas dengan baikmanfaat.

jazz

enjin

8. BMW S 1000 RR 

Apabila kita bercakap mengenai basikal, kita bercakap mengenai pusingan up. danenjin empat silinder BMW tidak dgn:Ia mencapai 15,000 rpm, manakala kuasa maksimum menyampaikanTerdahulu dalam 13,500. Ada beberapa kereta di duniajadi secara spontan bertindak balas. Dan bahawa anda 200 hp,literal melonjakkan 200 kilo berat pemasangan. mengapaKami tidak mempunyai enjin dan empat roda?

BMW

enjin

Top 10 4 pasaran enjin silinder (22)

 • Top pasaran 10 4 enjin silinder
 • Honda Civic

  Honda Civic Type R

 • Top pasaran 10 4 enjin silinder
 • Volkswagen Polo

  Volkswagen Polo BlueGT

 • Volkswagen Polo
 • Toyota

  Toyota GT86

 • Toyota
 • Audi S3

  Audi S3

 • Audi A3
 • BMW 3 Series

  BMW 330i

 • BMW 3 Series
 • Ford Mustang

  Ford Mustang EcoBoost

 • Ford Mustang
 • CX-3

  CX-3

 • Mazda
 • Honda Jazz 1.3 i-VTEC

  Honda Jazz 1.3 i-VTEC

 • Honda minivan
 • BMW S 100 RR

  BMW S 100 RR

 • Subaru
 • Top pasaran 10 4 enjin silinder
 • motosikal BMW
 • Subaru WRX i

  Subaru WRX i

7. Subaru WRX STi

Ia adalah satu enjin boxer, dan bahawa, selain daripada apa-apa lagi, mempunyaiqe melihat banyak dalam titik graviti yang rendah jemaah itu, menyebabkandalam tingkah laku yang luar biasa kereta jalan dengan semangatperhimpunan: tidak seperti empat silinder dalam talian,blok yang diletakkan paling rendah di kalangan roda depan.Angka-angka yang ada: 2.5 liter anjakan, 300 hp dan 407nm. Jawapan beliau hanya menghantar getaran dan menyampaikanmemaksa sama rata, dengan teras yang besar pada semua kelajuan enjin. yangenjin yang luar biasa dalam responsnya, walaupun penggunaannya adalah tinggi:11 liter dalam ujian campuran kami.

WRX

enjin

6. Honda Civic Type R 

A sekolah lama turbo, dua liter empat silinder,compaco membuat ini bom sebenar. cakera kerasluar biasa dari 2500 pusingan, dan walaupun penggunaan neustraujian adalah agak tinggi (9.2 liter) ia pasti bahawafaedah berada pada tahap yang tertinggi. Menghasilkan 310 hp dan 400 Nm torkmaksimum. Semua ini mengiringi beliau dengan bunyi menawan, yangmeletakkan keyakinannya. 

Civic

Honda Civic Type R

5. VW Polo BlueGT

Ia adalah enjin petrol yang bercita-cita untuk dimakan sebagai diesel.Dengan suntikan langsung, turbo menyusunatur yang com operasisangat bersih dan, di atas semua, sistem penutupan silinder.Apabila anda bergerak perlahan-lahan tanpa menuntut banyak pendikit, rendahsecara automatik kepada dua silinder. Keputusan: walaupun membayardipaparkan 150 hp (Yang membolehkan prestasi tinggi untukseperti kereta kompak), dalam ujian campuran kami tidak melebihi 6.1liter. 

VW Polo BlueGT

enjin VW Polo BlueGT

4. Toyota GT86

Sebenarnya, enjin Toyota ini dalam menyusunatur langkah peninju dibilkanSubaru. Menghasilkan 200 hp dan dari revs rendah dan sampaitork maksimum yang sangat tinggi, pada 6,400 rpm. Ini menjadikan iasangat kereta anjal, dan penggunaan tidak mencetuskan terlalu banyak walaupunkita berdiri di hadapan perlumbaan sukan 8.7 liter. 

Toyota GT86

Toyota Motor GT86

3. Audi S3 

¿300hp hanya dua liter? S3 membuat ini mungkin. enjin2.0 TFSI turbo membawa 16 injap, dan pengambilan berubah-ubah. tidakhanya memecut dari 0 hingga 100 km / j dalam hanya 4.9 saat tetapi mempunyaibalas homogen dan licin. Berjalan setiap hariIa tenang, mempunyai pelbagai kelajuan yang sangat boleh gunaluas (dan bawah 2,000 rpm menyampaikan tork maksimum sebanyak380 Nm, kuasa puncak dan memastikan ia sehingga 6200). Ia tidaksangat sederhana: dalam perjalanan bersama kami, ia menunjukkan satu angkapenggunaan 9.7 liter)

Audi S3 Limousine

enjin Limousine Audi S3

2. BMW 330i

The Munich telah memperoleh corzones kami menarikteknologi canggih, dan bukannya anjakan. pengambilan ubahinjap (juga membuka), turbo Twin Tatal danValvetronic. Satu kadar yang rendah adalah agak silnecioso, dan hanyaapabila anda langkah teliti bunyi mengingatkan rindu enamsilinder. Tetapi dalam kes tidak menjadi bunyi, dan terasmengingatkan cuaca yang besar. Ia mempunyai tindak balas yang lancardan pada masa yang sama sukan masa. An penggunaan semua dalam satu yang agakKandungan 7.2 liter. 

BMW 330i

enjin BMW 330i

1. CX-3 

Mazda panggilan konsep Skyactive-G, dan yang benar adalah bahawalangkah telah bertukar pusingan. No turbo diperlukan adalah benaratmosfera kepada 2.0 liter anjakan padu. enjin 120CV menolak keras pada semua kelajuan enjin, dan penggunaan adalahkandungan yang sangat. Menyampaikan tork maksimum dalam tengah-tengahcuentavueltas, dan ia tidak adalah 6.8 liter dalam kitaujian. Satu-satunya tetapi? Ia mungkin sedikit kurang bising. 

CX-3

CX-3 enjin


Понравилась статья? Поделись с друзьями: